Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada o yazılım galiba t-mobile özel yapılmış açılış kapanış ekranında t-mobile yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj

Bu arada o yazılım galiba t-mobile özel yapılmış açılış kapanış ekranında t-mobile yazıyor

işerim yoğun bu ara fazla ilgilenemedim konuyla sen ilgilenmişsin benim yerime sağol

Yeni versiyonları deneyemedim o yüzden açıkçası. Ben en son Singapore SGP V10H 00 yüklemiştim. Hız olarak gayet iyi oda SPMarkJavada 1020 puan almıştı. T9 hala sorunlu ama ben el yazısını kullanıyorum o yüzden sorun değil. Müzik çalarıda gayet iyi çalışıyor. Liste oluşturuluyor,Karıştır butonu falan hepsi tamam. FM vericide iyi çalışıyor bassları falanda iletiyor ama antene yakın tutmak gerekiyor telefonu Tek sorun arada bir arama geldiğinde ekran siyah olarak kalıyor ve hiç bir şekilde cavaplıyamıyorum aramayı ne zaman karşıdaki kapatıyor o zaman normale dönüyor tel İngiltere P de de aynı sorun vardı. Bunun çözerler inşallah yeni versionlarda. Birde arkadaş bu Türkiye nin LG supporterleri yatıyor herhalde diğer ülkeler kaç versiyon atladı Türkiyede hala son versiyon G Şöyle adam gibi bir Türkiye ye özel verisyon yapsalarda görsek şu yabancı forumlarda linkini bizde ama nerdeee

Neyse bu arada versiyonları indirirken yanlarında T-mobile, Orange,Vadofone falan yazanlar operatörlere özel versiyonlar o yüzden açılış animasyonları değişik ve o operatörün hizmetlerini içieren ek programlar var ama sadece o ülkede çalıştığı için biz kullanamayız o programları malasef.

• selam,

km900at ve km900at_v10v bu versiyon yenimidir eskimidir bilen varmi..

aldigim yeni km 900 arenada bunu gosteriyor...ve google yok benim menude....bazi eksikliklerde var...isin ilginci telde 800 mAh pil var...daha once belirtmistim... en stabil ve duzgun fw yi atmak isterim.. tel vadefone ile acılmakta yani servis saglayicilar uretilmis bir model galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkooklam

selam,

aldigim yeni km 900 arenada bunu gosteriyor...ve google yok benim menude....bazi eksikliklerde var...isin ilginci telde 800 mAh pil var...daha once belirtmistim... en stabil ve duzgun fw yi atmak isterim.. tel vadefone ile acılmakta yani servis saglayicilar uretilmis bir model galiba..

1809#*900# tuşlayarak ordan version yazan bölüme girip main sw yazan kısıma girersen kullandğın versiyonun tarihini görebilirsin.

Böylece diğer versiyonların tarihleriyle karşılaştırıp eski mi yoksa yeni mi öğrenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 2 Kasım 2009; 0:59:56 >
  • eyvallah..

km900at-00-v10v-262-02-jun-10-2009....ama browserlerimi ne yapmam lazim....

tesekkurler..
  • quote:

eyvallah..

tesekkurler..

hallettim..verdigin kodlardan,reset attım makinaya....kısayollar menusunde cikti..
  • quote:

quote:

eyvallah..

tesekkurler..

hallettim..verdigin kodlardan,reset attım makinaya....kısayollar menusunde cikti..

Yeni versiyon yüklendikten sonra zaten genelde factory reseti öneriyorlar düzgün çalışması için telefonun.

Sorununun hallolduğuna sevindim.
  • meraba arkadaslar bn hic lg marka telefon kullanmadim. nasillar? genel olarak memnuniyet nasl?
    bir de k li seri ile g li seri arasnda ne fark var? lg teller hakkinda hic bilgm yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @özgür@

meraba arkadaslar bn hic lg marka telefon kullanmadim. nasillar? genel olarak memnuniyet nasl?
    bir de k li seri ile g li seri arasnda ne fark var? lg teller hakkinda hic bilgm yok.

Valla uzun yıllar nokia kullanan biri olarak lg arenadan gayet memnunum. Diğer telefonları hakkında çok bilgim yok ama genelde iyi telefonları olduğunu söyleyebilirim lg nin. Dünya pazarında 3. durumdalar bildiğim kadarıyla ama Türkiyede çok fazla bilinmediği için Lg telefonlar nokia ve samsung kadar tutulmuyor. İnceleme konuları var videolu olarak falan burdan yada youtubedan onları izlemeni öneririm en azından bir nebzede olsa fikir sahibi olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Bu arada o yazılım galiba t-mobile özel yapılmış açılış kapanış ekranında t-mobile yazıyor

işerim yoğun bu ara fazla ilgilenemedim konuyla sen ilgilenmişsin benim yerime sağol

Yeni versiyonları deneyemedim o yüzden açıkçası. Ben en son Singapore SGP V10H 00 yüklemiştim. Hız olarak gayet iyi oda SPMarkJavada 1020 puan almıştı. T9 hala sorunlu ama ben el yazısını kullanıyorum o yüzden sorun değil. Müzik çalarıda gayet iyi çalışıyor. Liste oluşturuluyor,Karıştır butonu falan hepsi tamam. FM vericide iyi çalışıyor bassları falanda iletiyor ama antene yakın tutmak gerekiyor telefonu Tek sorun arada bir arama geldiğinde ekran siyah olarak kalıyor ve hiç bir şekilde cavaplıyamıyorum aramayı ne zaman karşıdaki kapatıyor o zaman normale dönüyor tel İngiltere P de de aynı sorun vardı. Bunun çözerler inşallah yeni versionlarda. Birde arkadaş bu Türkiye nin LG supporterleri yatıyor herhalde diğer ülkeler kaç versiyon atladı Türkiyede hala son versiyon G Şöyle adam gibi bir Türkiye ye özel verisyon yapsalarda görsek şu yabancı forumlarda linkini bizde ama nerdeee

Neyse bu arada versiyonları indirirken yanlarında T-mobile, Orange,Vadofone falan yazanlar operatörlere özel versiyonlar o yüzden açılış animasyonları değişik ve o operatörün hizmetlerini içieren ek programlar var ama sadece o ülkede çalıştığı için biz kullanamayız o programları malasef.

Bende geri dönücem beğenmedim eksikleri var gereksiz ikonlar var youtube,hava durumunu gösteren ikon,google vs. ikonları yok youtube kullanamasak bile şekil olarak orda durması gene telefona başka hava katıyorBakalım adam gibi yazılım ne zaman çıkıcak

• Merhabalar

Bende Türkiye G Versiyonu yüklü. BAzı problemlerle karşılaşıyorum.

- Tuş kilidinde telefon çaldığı zaman bazen ekran siyahda kalıyor ve bi türlü cevaplayamıyorum. 10-15 sn sonra ekrana dokunma şansı doğuyır ama telefon kapanmış oluyor. Hatta bri kere açamadım titreşim takılı kaldı ve pili çıkarmak zorunda kaldım.

-Son arama listesinden listedeki ismin yanındaki yeşil arama butonuyla arama yapmak istediğimde de ekran kararıyor 15-20 sn snonra kendine geliyor.

bu belirttiklerim sıklıkla başıma gelenler.

Diğer özellikleri kullanırkende bazı sıkıntılar yaşıyorum ama bun yaşadıklarımın yanında onları pek dikkate almıyorum.

Bu sorunları sadeece ben mi yaşıyorum yoksa sizlerden de yaşayan oldu mu? Olduysa çözüm bulabildiniz mi?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizamavci

Merhabalar

Bende Türkiye G Versiyonu yüklü. BAzı problemlerle karşılaşıyorum.

- Tuş kilidinde telefon çaldığı zaman bazen ekran siyahda kalıyor ve bi türlü cevaplayamıyorum. 10-15 sn sonra ekrana dokunma şansı doğuyır ama telefon kapanmış oluyor. Hatta bri kere açamadım titreşim takılı kaldı ve pili çıkarmak zorunda kaldım.

-Son arama listesinden listedeki ismin yanındaki yeşil arama butonuyla arama yapmak istediğimde de ekran kararıyor 15-20 sn snonra kendine geliyor.

bu belirttiklerim sıklıkla başıma gelenler.

Diğer özellikleri kullanırkende bazı sıkıntılar yaşıyorum ama bun yaşadıklarımın yanında onları pek dikkate almıyorum.

Bu sorunları sadeece ben mi yaşıyorum yoksa sizlerden de yaşayan oldu mu? Olduysa çözüm bulabildiniz mi?

Teşekkürler

ilk söylediğini her zaman olmasada arada sırada yaşıyorum. Ama ikinci söylediğin hiç başıma gelmedi.

Merak etme hemen hemen herkez bir kere yaşamıştır yaşadığın sorunu. Farklı versiyonlar deniyorum ama başıma geliyor gelen aramaya cevap verememe durumu ama her zaman olmuyor. Bir de yeni versiyon yüklediysen mutlaka telefon ayarlarını sıfırla yada servis menüsünden factory reset yap bir kere. Çünkü yeni versiyonlar bu işlemleri yapmadan genelde düzgün çalışmıyor. Ama dosyalarının ve ayarlarının bir yedeğini al hepsi sıfırlanıcak çünkü bu işlemler sonunda.

• quote:

quote:

selam,

1809#*900# tuşlayarak ordan version yazan bölüme girip main sw yazan kısıma girersen kullandğın versiyonun tarihini görebilirsin.

Böylece diğer versiyonların tarihleriyle karşılaştırıp eski mi yoksa yeni mi öğrenebilirsin.

Bu verilen kod...lg kc 910 da calısmamakta...bilginize..

• bugün itibariyle yeni versiyon çıkmış fransaya şimdi onu indiriyorum bakalım o nasıl sonuçları yazarım buraya
  • quote:

bugün itibariyle yeni versiyon çıkmış fransaya şimdi onu indiriyorum bakalım o nasıl sonuçları yazarım buraya

oranj adres nerede verebilirmisin...?
  • quote:

quote:

bugün itibariyle yeni versiyon çıkmış fransaya şimdi onu indiriyorum bakalım o nasıl sonuçları yazarım buraya

France KM900 ABYT V10i 00_7 2009-11-05
    http://is.gd/4NDwI
  • quote:

quote:

quote:

Yüklenmiyor yükleyebilen varmı?Bıktım şu telefondan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yüklenmiyor yükleyebilen varmı?Bıktım şu telefondan

İşte olduğum için deneyemiyorum eve gidince denerim bir yüklemeyi.

İndirdiğin kdz dosyasının adını değiştirip yüklemeye çalışınca hata veriyor belki öyle bir şey yapmışsındır.

Yani V10i_00.kdz olan dosya ismini V10i_01.kdz yapıp yüklemeye çalışınca nedense hata veriyor.

Belki öyle bir durum olmuştur.

• Ben V10I_00 diye yüklü birde adını V10i_00 olarak denicem
  • 50.denemem de yükledimHızda fark yok gene yavaş ve yazılım gene bir fransız telefon şirketine yapılmış yeni ikonlar gelmiş tv-gps-msn gibi ama hiçbiri kullanılmıyor TR de oldugumuz için tamamen saçmalık yani hiçbir fark yok adamlar haftada 1 yazılım çıkarıyorlar ama hiçbir değişiklik yok bence hiç yüklemekle uğrasmayın ben Türkce g versiyonunu yükleyip kullanmaya devam edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 5 Kasım 2009; 21:12:15 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.