Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazen telefon sapıtıyor kendini yavaş döndüğü için mesela tam öne öndemeden direk yan çevirirseniz telefon önde durur yani ilk dönmesini sağlayın sonra yere dik konumda nereye çevircekseniz oraya çevirin dik olmasıda lazım yere yok hala sorun çözülmediyse yazılımı değistirin veya fabrika ayarlarına dönün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuuuuck

quote:

Orijinalden alıntı: oranj

quote:

Herkese merhaba,
    Ben tel.in en cok mesaj ve muzik fonksiyonlarini kullaniyorum. Kullandigim tr g surumu muzik konusunda cok basarili gercekten, fakat msj yazarken tel.i yan cevirdigimde ekran yan donmuyor hemen. Yani once yan donuyor,sonra siz tel.i yan tutarken hemen duz hale geciyor siz tel.i yan tutmaniza ragmen. Sonra ben duz ceviriyorum,bu sefer o yan donuyor :D Herkez de var mi acaba bu sorun?
    Farkli firmware surumlerini deneyen arkadaslar bana firmware onerebilirse cok sevinirim.
    Tesekkurler...

hocam ingiliz p sini dene birde oda yavaş ama yapcak bişey yok katlanıcaz müzik dinlerken ve mesaj yazarken ekranı yan çevirince 4 sn de mesaj dönüyor 5 sn de müzik yani sizinkide böyledir baya yavaş dönüyor bir arkadas 3 gün sarj gidiyor demiş benim 1,5 bilemedin 2 gün gidiyor mesela resim çekiyim diyorum 3-4 tane çekiyorum 3 tane çubuk olan bataryanın 1 tanesi gidiyor yni 40-50 tane resim çeksem bataryası direk biticek günde 5 dk. ya konusurum ya konusmam mesaj çekmem yani çok dokundugum yok telefona ama sarjı 1-1,5 gün gidiyor bakalım yurtdışından siparis ettiğin bataryaalar hala gelmedi

1 sn.lik yavasliktan cekinmem de, dedigim olay cok sinir bozucu oluyo :) Tel.i yan ceviriyorm duz oluyo, duz tutuyorm yan oluyo bnmle oynuyo sanki :) Bu dedigim olay da genelde yatarken msj yazmaya calistigimda oluyo, yani otururken tel elimdeyken bisey yok, ama yatarken cevirdigimde dedigim gibi oluyo, acaba tutus acisiyla mi alakali... ya da baska bi firmware denesem duzelir mi... ben bi bos vaktimde deneyeyim o zmn p versiyonunu :)

Tutuş açışı tabiki önemli, telefon ekranının yere dik olması gerekiyor, aksi halde telefon sensörleri nasıl algılayacak telefonun yatay mı yoksa dikey mi olduğunu?

• tesekkurler sevgili oranj bilgilendirmelerin icin
    tel.de playlist olusturamiyorum, yeni parca listesi olustur diyorum ismini giriyorum, parcalari secip parca ekle diyorum, hicbisey olmuyor. sonra da geri donme tusuna basiyorum mecburen...
    sorun ne olabilir acaba??
  • quote:

tesekkurler sevgili oranj bilgilendirmelerin icin
    tel.de playlist olusturamiyorum, yeni parca listesi olustur diyorum ismini giriyorum, parcalari secip parca ekle diyorum, hicbisey olmuyor. sonra da geri donme tusuna basiyorum mecburen...

Hangi versiyonu kullanıyorsun? Eğer F versiyonu ise onda parça listesi oluşturamıyorsun. Şarkıları karışık çalmada yok o versiyonda. G versiyonunda bu özellikler var istersen ona yükselt ya da diğer ülkelerin versiyonlarından birine yükseltebilirsin ilk mesajda linkleri var.
  • quote:

slm Version (P) yükle derim oldukca absarılı sürüm dün gece yükledim G idi bir onceki sürüm P yükselttim yanlız P yükledikten sonra makina menü geçişleri vs biraz daha hızlandırılmıs buldum oldukca buda güzel bir olay tıka basa dolu oldugu halde cok rahat ve kulanıslı G sürümde iken bir neznede olsa akıcılık yok idi P versionda bu sorun ile aşılmıs oldu Playlist ve Karıstır butonuda G de iken gri iken P de oldukca şeffaf yeşilimsi oldu bunu bende çözemedim ama hos oldu saygılar,

• http://www.handy-faq.de/forum/lg_km900_arena_forum/70119-lg_km900_arena_firmware_download.html

yeni yazılım çıkmış ingiltereyi yüklicem bakalım ne olucak x versiyonu heralde inş. güzeldir
  • arkadaslar rehberde birini arıcam ara diyorum başka birine yönlendiriyor o telefonun numarasını girsem bile rehberden başka bir numaraya yönlendiriliyor yani o numarayı arıyamıyorum sinirim bozuldu telefon iyice sapıttı şeytan diyo sat 5800 al
  • Arkadaslar son versiyonu yükledim temalar değişmiş yeni uygulamalar gelmiş baya değşiklik var hızı artmış eğer bu hızla iyilesme olursa güzelMesela mobiltv diye bir uygulama gelmiş canlı televizyon seyrediliyor int. üzerinden tabi biz TR de oldugumuz için ip adresi hatası veriyor erotic tv vs. var içindeNeyse kamera da mesela bir video kamera ikonu birde normal kamera ikonu varken şiimdi ikiside bir ikonda toplanmıs hangisini açmak istiyorsanız o ikonun içine girerek şeçiyorsunuz

Temalar mesela ana ekran mavi-yeşil vs. gibi renkler varken şimdi dördüde gri olmuş aslında daha karizma duruyor güzel olmuş yalnız tek sorun tema da griden sonra en fazla pembe rengi var yani baya yerde ikonlarda vs. pembe renk kullanılmıs

işte ikonların bazıları değişmiş mobil tv nin yanınd w'n'w diye bir uygulamada var buda int. üzerinden müzik dinlemeye-oyun indirmeye vs. yarıyor yalnız denemedim çünkü parayla satılıyor 1 sarkı 1 pound yani 2,5 tl birde mobile jukebox diye başka bir ikon var bunda da en iyi sarkılar vs. var burdanda sarkı indirmek 1pound

yalnız tek sorun wifi-contact listesi vs. renksiz kötü görünüyor diğer ikonlarda pembe renk acaba bunları değiştirme gibi bir olanak varmı kötü görünüyor bazıları renkli bazıları renksiz ama yüklemenizi tavsiye ederim hız artmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 30 Ekim 2009; 16:08:12 >

• Arkadaşlar şu bizim forumdaki linkten acaba şu programı indirip atsanız KM900 de çalışır mı?Java kesinlikle.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35315268/mpage_1/key_Samsung%2Cjet%2Cprogram//tm.htm#35315268

Samsung Jet'den çıkan navigasyonun yedeğini almışlar.
    Bu programlamadan iyi anlayan arkadaşlar bir ilgilense.
    Eğer Arena'da açarsak süper olur.

''Açılışta lisans anahtaını yüklemeyi unutmayın'' dediği şey heralde Samsung Hafıza kartıyla gelen şeyin içinde midir nedir ki?
    Gerçekten bakın bir arkadaşlar.İnşallah olur yani,
    Gerçi Jet8003de işlemci farkı var belki bu açıdan Arena'yı kasabilir bilemeyeceğim?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Hangi versiyonu kullanıyorsun? Eğer F versiyonu ise onda parça listesi oluşturamıyorsun. Şarkıları karışık çalmada yok o versiyonda. G versiyonunda bu özellikler var istersen ona yükselt ya da diğer ülkelerin versiyonlarından birine yükseltebilirsin ilk mesajda linkleri var.

ztn g surumu kullaniyorum, ama playlist olusturamiyorum...

• bu versiyonu yükledim seninde dediğin gibi pembe ağırlıklı bir yazılım olmuş bayanlar için yazıldı herhalde:)
    ayrıca microsoft exchange özelliği de kaldırmışlar dolayısıyka benim pek hoşuma gitmedi.
  • others klasörüne atıyorum ama yinede görmüyor :(
    yazılımı tekrar yükledim ama hala aynı sorun devam ediyor. sadece bir şekilde işe görüyor. o da telefona factory reset atıp hafıza kartını takmadan hemen pc ye bağlantı kurduğumda attığım dosyaları görebiliyorum. ondan sonra telefona attığım hiçbir jad ve javayı görmüyor. gerçekten çok ilginç değil mi

jar ve jad uzantılı dosyaları tam olarak hangi klasöre atıyorsun? Kendi hafızasında others klasörüne atınca görüyor çünkü sadece jar ve jad dosyalarını. Onun dışında bir klasöre atıyorsan o yüzden göremiyor olabilirsin.
  • arkaşlar ben bün gece saat 3 gibi factory reset yaptım telefona ama hala factory reset yazısı doruyo ne yapmam lağzım burda delirme derecesine geldim yardim edin lütfen

Tamam arkadaşlar tem elimde telefonu artık atmak üzereydim düzeldi sorun giderildi ama bu factory reset olayı baya kötü bişeymiş adamı korkutuyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazkurt39 -- 31 Ekim 2009; 11:26:18 >
  • quote:

Arkadaşlar şu bizim forumdaki linkten acaba şu programı indirip atsanız KM900 de çalışır mı?Java kesinlikle.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35315268/mpage_1/key_Samsung%2Cjet%2Cprogram//tm.htm#35315268

Samsung Jet'den çıkan navigasyonun yedeğini almışlar.
    Bu programlamadan iyi anlayan arkadaşlar bir ilgilense.
    Eğer Arena'da açarsak süper olur.

''Açılışta lisans anahtaını yüklemeyi unutmayın'' dediği şey heralde Samsung Hafıza kartıyla gelen şeyin içinde midir nedir ki?
    Gerçekten bakın bir arkadaşlar.İnşallah olur yani,
    Gerçi Jet8003de işlemci farkı var belki bu açıdan Arena'yı kasabilir bilemeyeceğim?

Arkadaşlar şuna bir baksak,
    Yapılmayacak iş değil halledilir varsa bir sorunu.Bu işten anlayan birine sordum telefona atın çalıştırın dedi şifre içinse 0 falan yazın dedi.Olmazsa bakacağız.İlaç milaç bir şeyler varmış nette okuduğum kadarıyla,
    Bu programı samsung jet teli olanlar ilk başta Wifi ile nete girip lisans aldan ücretsiz lisans alıp açıyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazkurt39

arkaşlar ben bün gece saat 3 gibi factory reset yaptım telefona ama hala factory reset yazısı doruyo ne yapmam lağzım burda delirme derecesine geldim yardim edin lütfen

Tamam arkadaşlar tem elimde telefonu artık atmak üzereydim düzeldi sorun giderildi ama bu factory reset olayı baya kötü bişeymiş adamı korkutuyo :)

ben simdiye kdr 2 kere factory reset attim, 1.sinde hicbisey yoktu tel.de 1 dk surdu, 2.sinde 1 gb muzik vardi gene 1 dk surdu :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyazkurt39

arkaşlar ben bün gece saat 3 gibi factory reset yaptım telefona ama hala factory reset yazısı doruyo ne yapmam lağzım burda delirme derecesine geldim yardim edin lütfen

ben simdiye kdr 2 kere factory reset attim, 1.sinde hicbisey yoktu tel.de 1 dk surdu, 2.sinde 1 gb muzik vardi gene 1 dk surdu :D

Bende 320 mb vardı sadece bu kadar bekledim. Belki versiyonlardan oluşan bir problem olabilir benim V10H
  • Ben Turkce G surumunu kullaniyodum, daha biraz one en son X surumunu yukledim. Temayi degistirmisler ama ben pek begenmedim acikcasi... Her yerde pembe renkler var, tel.in ana ekrani da gri tonu olu gibi duruyo tel...
    Lakiin, dedigim gibi ben tel.in en cok muzik ve msj fonksiyonlarini kullaniyorum. Son surumde bu iki ozellik de son derece kullanisli msj yazmak g surumune gore kesinlikle daha hizli, fakat ekrani yan cevirdiginizde yine msj ekrani 4, muzik ekrani 5 sn.de donuyo. bu hiz da g surumuyle ayni... fakat, genel anlamda tel.de bi hizlanma oldugu da acik... bide t9 sorunu yok, kapali geliyo msja girdiginizde.
    simdilik gozlemlerim bu kdr, bence denemelisiniz x surumunu. estetik acidan pek hos durmasa da hiz acisindan daha iyi :)
    Ayrica tarayicisi da brz daha hizli gibi geldi bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuuuuck -- 31 Ekim 2009; 15:01:42 >
  • slm arkadaslar english pek bilmedigim için yardımcı olmanızı rica ediyorum az once version güncellemesi yapmak istedim ama karsıma bu yazı cıktı anlamı nedir? az once version güncellemesi yapmak istedim hata vedi
    ((Updating is not pssible any longer due to a fatal error white the LG mobile Phone Software Uptime))
  • quote:

Ben Turkce G surumunu kullaniyodum, daha biraz one en son X surumunu yukledim. Temayi degistirmisler ama ben pek begenmedim acikcasi... Her yerde pembe renkler var, tel.in ana ekrani da gri tonu olu gibi duruyo tel...
    Lakiin, dedigim gibi ben tel.in en cok muzik ve msj fonksiyonlarini kullaniyorum. Son surumde bu iki ozellik de son derece kullanisli msj yazmak g surumune gore kesinlikle daha hizli, fakat ekrani yan cevirdiginizde yine msj ekrani 4, muzik ekrani 5 sn.de donuyo. bu hiz da g surumuyle ayni... fakat, genel anlamda tel.de bi hizlanma oldugu da acik... bide t9 sorunu yok, kapali geliyo msja girdiginizde.
    simdilik gozlemlerim bu kdr, bence denemelisiniz x surumunu. estetik acidan pek hos durmasa da hiz acisindan daha iyi :)
    Ayrica tarayicisi da brz daha hizli gibi geldi bana...

Aynen katılıyorum ancak bence ana ekrandaki gri fon güzel olmuş daha karizma gösteriyor telefonu ancak pembe ton çok kullanımış telefonda bu çok kötü tam oturtamamışlar simgeleri ama çok hızlı yeni sürümler çıkıyor 1 hafta 1 sürüm çıkıyor bu hızla giderse 2-3 aya kadar telefon çok iyi olur temalar oturur,hızı artar vs. bakalım alman sitesini takip ediyorum yeni sürümler gelince söylerim

• widgets'daki hava durumu x surumunde kaldirilmis :(
    tel.e yukleyebilecegim guvenilir bir hava durumu programi bilen var mi acaba ?

Edit: ben bitane buldum, gorsellik sifir ama idare eder :D buraya yukleyim dedim ama forumda yeniyim daha, attach yok sanirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuuuuck -- 1 Kasım 2009; 1:11:11 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.