Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PolaR6

Arkadaşlar ben nasıl tel.e oyun yükleyebilirim diye konu açmıştım kitlendi ve buraya yönlendirildim, burda da bişey bulamadım veya ben anlamadım yardımcı olur musunux oyun yüklemek için?

İnternetten indirdiğin jar yada jad uzantılı dosyaları telefondaki other klasörüne atacaksın önce. Ondan sonra telefondan yükleyeceksin.

Yada PCSuit ile direk olarak PCSuit üzerinden telefona kuracaksın gene indirdiğin jar uzantılı dosyaları.

İlk sayfada 3 mesajda oyun indirebileceğin linkler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 14 Aralık 2009; 22:12:25 >
  • slm PolaR6 kusuruma bakma arkadasım dikaktimden kacmıs farkınd aolmadan dalgınlık diyelim ben oyun vs nasıl atabilirim yazısını fark edemedim gerci emrah dincer arkadaısm gerekli ayrdımı yaptıgını düşünüyorum ssaygılar soryy yani
  • Arkadaşlar LG GW620 çok güzel yapılmış yaa bu android ne zaman gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xnail

Arkadaşlar LG GW620 çok güzel yapılmış yaa bu android ne zaman gelecek

LG ARENA MAX ile gelecek herhalde Neyse belki ona gelirse en azından bizim ARENA ya uyarlanması daha kolay olur. GW620 nin klavyeside olduğu için yazılımı farklı biraz LG ARENA dan anladığım kadarıyla. O yüzden de ARENA ya uyarlamak zor oluyor. Hala çalışıyorlar ama bakalım görücez
  • LG Arena Max için yabancı ve güvenilir bir sitede 12mp kamera ve 5'' ekran (evet yanlış yazmadım) ile geleceği söyleniyor .
    Şu an hali hazırda HTC HD2 öküz gibi ekranıyla gündemde ve o 4.2'' .
    Umarım LG Arena 37 ekran televizyon gibi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

Hafıza kartı kullanmadığım için bişey diyemiyorum çok fazla. Hafıza kartı kullanan biri yardımcı olur sana mutlaka burdan görüp mesajını. Belki belli bir formatı tanıyordur fat32 olarak falan formatlamak gerekiyordur. Sadece varsayım tabiki bunlar.

Teşekkürler...

• selam arkadaşım türkiyede birtek lg servisinde var ve fiyatı 50 tl
    ama ben ebay dan aldım

http://cgi.ebay.com/TV-AV-out-RCA-cable-for-LG-Arena-KM900-Viewty-KC910-990_W0QQitemZ280434652360QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN?hash=item414b3534c8

7 günde geldi

sen bilirsin
    istersen türkiyeden al ama ben aldığımda 9 $ dı şimdi 17 olmuş
    kargoda ücretsiz

• Teşk. arkadaşlar şimdi deneyeceğim.
  • Bu 1940 mah lık bataryayı alan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

Bu 1940 mah lık bataryayı alan var mı arkadaşlar?

evet alıp deneyen varsa fark olup olmadığını söylerse seviniriz. İşe yarıyorsa alınabilir o kadar da pahalı değil çünkü.
  • slm arkadaslar az once yüklemiş oldugum V10CB_03.kdz oldukca görsellik acısından begendim diyebilirim oldukca hızlı geçişleri mevcut özellikle KM900 yazı karakteride oldukca güzel dizayn fontlanmıs basarılı bulum ince ve ufak yazı karakteri ile en azından orijinal menüden sıkılanlar bu versiyonla telefonuna güzellik katacaktır Crystal Blue adlı bu sürümü umarım sizde begeneceginizi umuyorum
     LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)]

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)]

CustomFirmware: CrystalBlue
    Download
    V10P Versione Basis:http://www.mirrorcreator.com/files/1U4W1MSN/V10CB_03.kdz_links

V10F Versione Basis:http://www.mirrorcreator.com/files/EEWBBIGL/V10CB_03.kdz_links
    Daima Çalışanlardanız
    KRALIM SEN ÇOK YASA HEMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonkursun -- 23 Aralık 2009; 19:59:55 >

• Beyler herkese selamlar bende bugün aldım ve şuan şarja bıraktım yarından itibaren uygulama vs. atmaya başlayacağım.
    Önerdiğiniz beğendiğiniz ve olmazsa olmaz diyeceğiniz neler var sizce tele atmam gereken ? firmware update filan da yapmamı önerirmisiniz.
  • Beyler lgmobile ın sitesine kaydolmak istiyorum tanımlama kodu diyor altta imei numarası diyor - siz yazın filan yazmışlar - siz normal yazdım ama tanımlama kodu yanlış diyor neden sizce
  • şu anki en iyi firmware hangisi , veya hangisini önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktooth

şu anki en iyi firmware hangisi , veya hangisini önerirsiniz

Ben ilk sayfada linkleri olan n0sferatu arkadaşın modladığı Europe Open F versiyonunu kullanıyorum. Genel olarak memnunum.

Onun dışında P versiyonunu önerebilirim yabancı forumlarda en çok kullanılan ve beğenilen versiyonlardan biri P çünkü.

Türkiye için ise en iyisi G şimdilik ama zaten yeni satılanlar G versiyonu ile geliyordur.

Kısaca deneyip kendin karar ver. Ama mutlaka 1-2 gün kullan yükleyeceğin versiyonu.
  • slm emrah dincer arkadasımbelki gözden kacırdıgım modify edilmiş KDZ bildigin varmı yakından takip ettiğin link verirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkursun

slm emrah dincer arkadasımbelki gözden kacırdıgım modify edilmiş KDZ bildigin varmı yakından takip ettiğin link verirsen sevinirim

Handy forumu ve mylgarenayı takip ediyorum site olarak.Orada yayınlananlar dışında bildiğim yok şu anda.

Güzel bişeyler bulursam koyarım buraya linklerini zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Orijinalden alıntı: sonkursun

slm emrah dincer arkadasımbelki gözden kacırdıgım modify edilmiş KDZ bildigin varmı yakından takip ettiğin link verirsen sevinirim

Handy forumu ve mylgarenayı takip ediyorum site olarak.Orada yayınlananlar dışında bildiğim yok şu anda.

Güzel bişeyler bulursam koyarım buraya linklerini zaten.

TESEKKÜRLER emrah arkadasım
  • @ emrah.dincer

teşekkürler.. bi deneyelim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.