Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ihtiyaçtan doalyı telefonumu satıyorum.ilginenler için.....

sahibinden için burayı tıkla
  • Ana sayfada verilen Google Maps uygulamasını lg gc900 modelinde veya km900'de offline kullanmak mümkün mü acaba ?
  • arkadaşlar bir kaç arkadaşımızında belirttiği sorunu LG KM900 de bende yaşıyorum şuan telefonu 1 hafta önce aldım fakat bu sorun canımı sıktı şuan..sorun ekranda bir önceki ekranın silik şekilde izi kalması. bu sorunu yaşayan arkadaşlarda bir gelişme var mı? yada servis ve benzeri şekilde durumu çözdüler mi öğrenmek istedim. Şimdiden Teşekkürler.
  • çok renkli bir duvar kağıdı koymazsan belli olmuyor fazla. Ben öyle idare ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgfb

arkadaşlar bir kaç arkadaşımızında belirttiği sorunu LG KM900 de bende yaşıyorum şuan telefonu 1 hafta önce aldım fakat bu sorun canımı sıktı şuan..sorun ekranda bir önceki ekranın silik şekilde izi kalması. bu sorunu yaşayan arkadaşlarda bir gelişme var mı? yada servis ve benzeri şekilde durumu çözdüler mi öğrenmek istedim. Şimdiden Teşekkürler.

Sanırım en garanti çözüm ekranın değişmesi. Hazır garantisi varken servise götürün bence. Ekran problemi gibi geliyor çünkü bana. Bende öyle bir sorun yok açıkçası. Şanslı Arenacılardanım herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Ana sayfada verilen Google Maps uygulamasını lg gc900 modelinde veya km900'de offline kullanmak mümkün mü acaba ?

Google mapsi internete bağlanmadan kullanamıyorsunuz malesef. Offline için gene ilk sayfada anlatılan programı yada figure arkadaşın java navigasyon programları konusunu takip edebilirsiniz.
  • Bende bu ekran sorununu öncelerden belirtmiştim. Peki bize yani bu sorunu yaşayanlara en azından İstanbulda önerebileceğiniz bir kvk servisi var mı?
  • KVK servisi değil de Istanbul Üsküdar Şengüller Plaza Lg Teknik Servisi ile temasa geçebilirsiniz.GC900 telefonumda yaşadığım sorun için çok güzel yardımcı oldular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobal

Ya sıksık olmasada 5-6 kere versiyon değişmiştim bu sitede anlatıldığı gibi aynen ama bu sefer P versiyonunu yükleyemiyorum acaba omu sorunlu diye j yi denedim en son kullandım H yüklüyim belki sorun dierlerindedir diye ama hep aynı hatayla karşılaşıyorum acaba nerede yanlış yapıyorum anlamadm hata uyarısı şudur

"Updating is not possible any longer due to a fatal error while the LG mobile phone software update"

herseferinde bu uyarıyla karşılaşıyorum analysis kısmını tarıyo indir kısmına gleince hemen bu hatayı veriyor :S

güncelleme esnasında ciddi bi hata oluşmuş.. ve bu nedenle tekrar güncelleme yapmak mümkün değil.. diyo

bu tip durumlarda GSMULTI programını öneririm.. benim çok işime yaradı .. indirmek için http://www.m*egaupload.com/?d=BYJOMCU2
    içinde yüklüyebiliceğiniz firmware ve inigilizce anlatımı mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktooth -- 20 Ocak 2010; 10:52:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

çok renkli bir duvar kağıdı koymazsan belli olmuyor fazla. Ben öyle idare ediyorum.

mesela şu kendi içeriğinde bulunan gri tonda renksiz su damlacıklı bir duvar kağıdı var onu kullanıyorum. ana ekrana döndüğümde o büyük su damlacığının izi kalıyor hala az bişi leke gibi. ne yapsam bilemedim. daha 1 haftalık servise sokmak istemedim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Ana sayfada verilen Google Maps uygulamasını lg gc900 modelinde veya km900'de offline kullanmak mümkün mü acaba ?

Google mapsi internete bağlanmadan kullanamıyorsunuz malesef. Offline için gene ilk sayfada anlatılan programı yada figure arkadaşın java navigasyon programları konusunu takip edebilirsiniz.

Emre bey soruma cevap verdiğiniz için çok tesekkurler ancak bir sorum daha olacak :) km900 veya gc900de kullanabileceğimiz bir torrent yazılımı var mı acaba ? Bir de lgnin bu serilerinin tamamı 800x480 mp4 video acar mi ? Mesela gc900 , gd900 ...
  • arkadaşlar merhaba bende km900 almayı düşünüyorum bir kaç sorularım var size

1.firmware update gereklimi gerekliyse hangi versiyon en iyisi sizler hangisini kullanıyorsunuz?
    2.firmware update programı win7 yi destekliyormu?
    3.t9 konusunda sıkıntı var demişsiniz bende media markt inceledim diğer samsung modelleri kadar(jet hariç)yavaş olmasada iyi sayılır siz acaba başaka sorundan mı bahsediyorsunuz?
    4.gps konusu aklımdaki en büyük sorun google maps veya diğer başlıktaki gps programı sesli navigasyon yapabiliyormu?a-gps destekliyormu bu programlar?
    5.kulaklık çıkışı nasıl dolby mobile varmış telefonda bir mp3 player kadar iyi ses ve bass veriyormu?kaliteli bir kulakiçi kulaklıkla?

şimdiden tşkler cevablarınız için
  • Arkadaşlar 1 haftadır Arena kullanıcısıyım. Aldığım günden beri ekranda sık sık titreme oluyordu. 3 4 gün geçtikten sonra ana ekrandaki simgelerin arka planda bariz şekilde izi kaldığını gördüm. Teknosadan almıştım ve bugün götürüp verdim. Servise yolladılar. Telefonun değişmesi talebinde bulundum. Sonucu ilgili arkadaşlara da bildiririm fakat bence garantisi varken sizde yollayın. Benim makine İstanbul da Şengüller teknik servise gitti. Yetkiliyle konuştum makinede bu sorunun sık sık olup olmadığını sordum geçiştirdiler. Ne kadar çok kişi böyle bir sorundan servise giderse o kadar çabuk halledileceğini düşünüyorum. Garantisi varken yollayın.

Bunun dışında telefondan memnunum bunuda belirtmek istedim
  • Arkadaşlar bu iş böyle olmayacak LG kullanıcıları olarak markanın sitesinden mail atmayı öneriyorum.benim attığım mail aşağıdaki gibidir, dileyen burdan kopyalayarak atsın yada dileyen yeni mail oluştursun. AMA NE OLURSA OLSUN SESSİZ KALMAYALIM.

"Bir LG ceptelefonu sahibi olarak, telefonu kullanmaya başladığım andan itibaren LG kalitesini hissettim. Fakat diğer tüm markaların ücretsiz navigasyon programı varken, Biz LG kullanıcılarının yok ve JAVA uyumlu bir navigasyon programı bulabilmek imkansız.
    Lütfen Sayın Yetkililer; TELEFONUN İŞLETİM SİSTEMİNİ DEĞİŞTİREBİLECEK BİR GÜNCELLEŞTİRME YAYINLAMANIZI yada en azından bir Navigasyon Programı yayınlamanızı bekliyoruz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFKsivas -- 7 Şubat 2010; 2:05:42 >

• arkadaşlar internetteyken telefon bir süre sonra dahili bellek dolu uyarısını veriyor ve sonra internet sayfasını komkomple kapatıp çıkıyor ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arena2

arkadaşlar internetteyken telefon bir süre sonra dahili bellek dolu uyarısını veriyor ve sonra internet sayfasını komkomple kapatıp çıkıyor ne yapmalıyım?

yanılmıyorsam FM den kaynaklanıyor o hata için yapacak bir işlem yok bende turkiye için çıkan son versiyonu yüklemiştim bendede word dosyalarını acarken aynı hatayı veriyor telefonu kapatıp acınca düzeliyor ama belli bir süre için
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFKsivas

Arkadaşlar bu iş böyle olmayacak LG kullanıcıları olarak markanın sitesinden mail atmayı öneriyorum.benim attığım mail aşağıdaki gibidir, dileyen burdan kopyalayarak atsın yada dileyen yeni mail oluştursun. AMA NE OLURSA OLSUN SESSİZ KALMAYALIM.

"Bir LG ceptelefonu sahibi olarak, telefonu kullanmaya başladığım andan itibaren LG kalitesini hissettim. Fakat diğer tüm markaların ücretsiz navigasyon programı varken, Biz LG kullanıcılarının yok ve JAVA uyumlu bir navigasyon programı bulabilmek imkansız.
    Lütfen Sayın Yetkililer; TELEFONUN İŞLETİM SİSTEMİNİ DEĞİŞTİREBİLECEK BİR GÜNCELLEŞTİRME YAYINLAMANIZI yada en azından bir Navigasyon Programı yayınlamanızı bekliyoruz."

hangi adrese mail attın bizde oraya atamın başka başka yerlere girmesin bari EK OLARAK BU İŞİ HİÇBİR ŞEYE YARAMAZ AMA MAİL ATALIM NE OLACAK PARMAKLARIMIZ YORULMAZ YA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xnail -- 8 Şubat 2010; 8:36:04 >

• iyi günler.
    Km900 de tarayıcı ile nete baglanıyorum ama bir sayfayı 2 dk acıyor hatta cogu zaman acmıyor.
    wifi ile baglantıda sorun yok ama beni öldürüyor bu.
    en az 3-4 denemede acıyor.sonra o sayfada baska bir bolüme geciyorum gene aynı senaryo.
    moralimi bozdu bu olay onun dısında cihaz cok iyi.

cumarım hallolabilecek bir sorundur. update ile giderilirmi yoksa normali bumudur.
    i780 kullanıyordum soylememe gerek yok sayfaları tık tık acıyordu.

birde opera mini vs alternatif browserları indirdim ama onlarda sadece wifi de calısıyor. normal baglantıda bir adım bile ilerlemiyor. baglantıayarlarınızı kontrol edin diyor.

olabilecek ihtimalleri denedim 1.sayfadaki update ile sıkıntı oldu. surekli fatal eror seklinde bir uyarı veriyor. standar olarak LG net sayfasından indirdiğim programla update yaptım. pek farkı olmadı.

blg.
  • neyse hallettim browser i.

ama yazlım guncelleme hala olmadı. hep hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freekursat

iyi günler.
    Km900 de tarayıcı ile nete baglanıyorum ama bir sayfayı 2 dk acıyor hatta cogu zaman acmıyor.
    wifi ile baglantıda sorun yok ama beni öldürüyor bu.
    en az 3-4 denemede acıyor.sonra o sayfada baska bir bolüme geciyorum gene aynı senaryo.
    moralimi bozdu bu olay onun dısında cihaz cok iyi.

cumarım hallolabilecek bir sorundur. update ile giderilirmi yoksa normali bumudur.
    i780 kullanıyordum soylememe gerek yok sayfaları tık tık acıyordu.

birde opera mini vs alternatif browserları indirdim ama onlarda sadece wifi de calısıyor. normal baglantıda bir adım bile ilerlemiyor. baglantıayarlarınızı kontrol edin diyor.

olabilecek ihtimalleri denedim 1.sayfadaki update ile sıkıntı oldu. surekli fatal eror seklinde bir uyarı veriyor. standar olarak LG net sayfasından indirdiğim programla update yaptım. pek farkı olmadı.

blg.

Bağlantı ayarlarından tarayıcı ayarlarına oranda profillere girdiğinde wifi seçili ise, arenanın kendi browserinden sadece wifi ile internete girer. Eğer kendi hattının internet ayarını seçersen (örneğin bende avea wap) 3g yada gprs ten girersin nete. Opera yada bolt gibi java browserler için gene bağlantı ayarlarından java ayarlarına ordanda profillere girdiğinde wifi seçili ise wifiden girer internete java settingi aktif yaparsan 3g yada gprs den girebilirsin java browserler ilede.

Umarım açıklayıcı olmuştur

fatal error olayına gelince bazı kdzleri yüklerken bende de hata veriyordu sanırım dosyanın düzgün inmemesi ile ilgili bir sorun olabilir yada indirdiğin dosyanın adını değiştiriyorsan o da sorun oluyordu yani V10J_00 değilde V10J_02 bile yapsan adını kdz dosyasının , yüklerken hata verebiliyordu.

birde lg-utils ile ilgili bir problemde olabilir dll dosyarında bir sorun olabilir. ilk sayfada aşağıdaki linkteki lg-utilsi kullanıyorum ben bir sorun yaşamıyorum şu anda birde bunu deneyin isterseniz.

http://r-apidshare.com/files/310260665/S-Class_Crack_Tool_emrah.dincer.rar

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.