Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: juggernault
    bir şey soracağım resimleri düzenle dediğim zaman telefon kapanıp açılmakta yada film oluştur dediğim zamanda aynı sorunu yaşıyorum telefonun sürümünü f den j ye yükselttim gene aynı sorunla karşılaşıyorum telefonu resetledim düzelme yok belki virüs bulaşmıştır dedim ama telefona nasıl virüs taraması yapılır ve telefon için uygun virüs proıgramı yok piyasada bilen ve yardım edeilecek arkadaşlardan cevap istiyorum bi yardım edebilirmisiniz lütfen

Sorun hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir. Şayet hafıza kartı kullanıyorsanız düzenlemek istediğiniz resim ve videoları telefon hafızasına taşıyın ve hafıza kartını çıkarıp deneyin.
  • _____________________________
    quote:

oktay555

Sorun hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir. Şayet hafıza kartı kullanıyorsanız düzenlemek istediğiniz resim ve videoları telefon hafızasına taşıyın ve hafıza kartını çıkarıp deneyin.

herşeyi denedim olmuyor kartı çıkarsamda aynı ilk aldığım sıralar biir sorun yoktu wifiden inrternete girmeye nezaman başladıysam ondan sonra oldu telefonun versiyonunu yükselttim düzeldi sonra tekrardan aynı sorunlarla karşı karşıya kaldım
  • Format attın mı?
  • formatta attım aynı artık servise falan göndericem heralde sitede yazan versiyon güncelleme yöntemlerini deniyorum onuda beceremiyorum daha doğrusu güncelleme sırasında hata alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: juggernault

formatta attım aynı artık servise falan göndericem heralde sitede yazan versiyon güncelleme yöntemlerini deniyorum onuda beceremiyorum daha doğrusu güncelleme sırasında hata alıyorum

format derken nasıl bir format attın ? bence en temizinden 1809#*900* yapıp ordan factory reset atman arkasına birde windows üzerinden telefonu full bicimlendirirsen ter temiz olur gibime gelior=) version olarak da baya bir araştırma yaptım ve devrim niteliğinde bir version yok km900 için. ancak ehli kişiler v10p_00 versionunu kullanıolar. java konusunda da en stabil olanı bu sanırım.

virüs programı olayına gelince; windwos üzerinden mevcut virüs programın ile virüs taraması yapabilirsin dosyalarına. telefona yüklediğin yada internetten gelen tüm dosyalar taramaya mağrus kalır ancak km900 ün kendi system dosyaları taranır mı bilmiorm.

ayrıca servise gönderim telefonunun içini actırma bence. bilir bilmez herşeyin içini acıolar serviste. biraz yabancı dilin varsa özelliklede alman sitelerde bu konuda ehli kişiler var onlardan bilgi alarak bi cözüm bulabilirsin

• bildiğiniz gibi android calışmaları yapan arkadaşlar ödenek eksikliğinden dolayı androidi olayını durdurdu tamamen. hal böyle olunca android bu telefona coooook zor cıkma ihtimali...fakat bir arkadaşın dediği gibi lg nin baska bir android li telefonu cıktığından ondan km900e port edilebilir. ama meşakatli bir işlemse eğer o da zor kimse uğraşmaz bence =)
  • quote:

format derken nasıl bir format attın ? bence en temizinden 1809#*900* yapıp ordan factory reset atman arkasına birde windows üzerinden telefonu full bicimlendirirsen ter temiz olur gibime gelior=) version olarak da baya bir araştırma yaptım ve devrim niteliğinde bir version yok km900 için. ancak ehli kişiler v10p_00 versionunu kullanıolar. java konusunda da en stabil olanı bu sanırım.

virüs programı olayına gelince; windwos üzerinden mevcut virüs programın ile virüs taraması yapabilirsin dosyalarına. telefona yüklediğin yada internetten gelen tüm dosyalar taramaya mağrus kalır ancak km900 ün kendi system dosyaları taranır mı bilmiorm.

ayrıca servise gönderim telefonunun içini actırma bence. bilir bilmez herşeyin içini acıolar serviste. biraz yabancı dilin varsa özelliklede alman sitelerde bu konuda ehli kişiler var onlardan bilgi alarak bi cözüm bulabilirsin

önerin için teşekkür ederim

• merhaba arkadaşar elimde km900 telefon var fakat fake imei yapılmış turkcell müşteri hizmetlerini aradım dedim görüntülü konuşma yapmak ve telefonumu modem olarak kullanıp bilgisdayarımdan internete girmek istiyorum adamların bana dediği TELEFONUNUZ SİEMENS A65 :) yardımcı olabilirseniz çok sevinirim manuel olarak nasıl yapabilirim ayarları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahtizm

merhaba arkadaşar elimde km900 telefon var fakat fake imei yapılmış turkcell müşteri hizmetlerini aradım dedim görüntülü konuşma yapmak ve telefonumu modem olarak kullanıp bilgisdayarımdan internete girmek istiyorum adamların bana dediği TELEFONUNUZ SİEMENS A65 :) yardımcı olabilirseniz çok sevinirim manuel olarak nasıl yapabilirim ayarları

arkadaşım bende de benzer sorun vardı hattı 3g li başka bir telefona taktım tekrar 3g yazıp 2323 e gonderdim belli bir süre sonra hattı kendi telefonuma taktım. şimdilik sorun yok kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsln

quote:

Orijinalden alıntı: Bahtizm

merhaba arkadaşar elimde km900 telefon var fakat fake imei yapılmış turkcell müşteri hizmetlerini aradım dedim görüntülü konuşma yapmak ve telefonumu modem olarak kullanıp bilgisdayarımdan internete girmek istiyorum adamların bana dediği TELEFONUNUZ SİEMENS A65 :) yardımcı olabilirseniz çok sevinirim manuel olarak nasıl yapabilirim ayarları

arkadaşım bende de benzer sorun vardı hattı 3g li başka bir telefona taktım tekrar 3g yazıp 2323 e gonderdim belli bir süre sonra hattı kendi telefonuma taktım. şimdilik sorun yok kullanıyorum

ben daha önceki telefonumda 3g açtırmıştım hatta hattımı modeme takıp internete de giriyorum ama km900e taktığımda görüntülü arama yapamıyorum acaba bunun bi ayarı mı var

• Merhaba Arkadaşlar
    KM900 Arena telefonumda kullanmak için V-MODA VIBE DUO marka kulaklık satın aldım Km900 Arena telefonunla uyumu tek kelimeyle mükemmel ötesi
    Kulaklıktaki tuş sayesinde gelen aramaları cevaplayabiliyoruz aynı tuş sayesinde son gelen cağrıyı arayabiliyoruz ayrıca kulaklıkla Radyo (stereo Ses alabiliyoruz) ve MP3 sesi cok güzel
  • slm benimde acilen kulaklık almam gerekiyor iyice cılıgı cıktı 1seneden beri bi vatana ugramam

KRALIM SEN COK YASA HEMİİ
  • V-MODA VIBE DUO
  • arkadaşlar software yapmak için bana yardım edecek birisi var mı hangi programları yükliceğim ne yapıcağım bi arkadaş msnden anlatabilirmi
  • arkadaşlar merhaba,telefon ekranının sağ üst kısmı dokunmayı algılamıyor,bu yüzden rehberde arama bile yapamaz oldum:(yeni bir yazılım mı yüklemem gerekiyor ya da ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler..
  • yok mu bir önerisi olan arkadaşlar..servise gidilecek galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: quicklet

yok mu bir önerisi olan arkadaşlar..servise gidilecek galiba

Yeni yazılım yükleyebilirsin sonuçta birşey kaybetmezsin denemiş olursun en azından şansını ama dokunmatik ile ilgili bir sorunun olduğuna göre donanımsal bir sorun var demektir. Yazılım yükleme ile çözülecek gibi gözükmüyor. En doğrusu garantisi varsa servise götürmen bence.
  • bence de yazılımla düzelmeyecek gibi, sanırım en mantıklsı servise götürmek,aslında daha 6 ay oldu alalı ama yurtdışından aldığım için garantisi burada işe yaramayacaktır diye biliyorum..ilginiz için çok teşekkürler
  • Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? Sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? Sağolun.

kesinlikletavsiye etmem. ben aldışıma cok pişmanım daha bu tele verilecek parayla cok daha güzel telefonlar alinabilir.ayrıca kamera ve dış ses ikiside kaliteli değil
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.