Arkadaslar bi arkadasım tlf arıyordu, özelliklerine bakınca gayet iyi geldi ama genelde kullananlar pek memnun değil galiba.
460 lira + taksit + %10 puan olarak geri dönecek.
Almaya değer mi ?
Kullacak kişi sadece sms, konusma, wifi ve resim çeker o kadar.
Sizin görüşlerinize göre sipariş verecem veya vazgececem.
Arkadaşım günde 100 200 msj çeken biriyim.qwerty ile msj çekmek zor oluyo hızlı yazamıyorsun yazınca harf atlıyo yada bi harfi 2 kez yazıyor.Ekranda iz kalıyor menü geçişlerinde falan eski menünün izi yani.ayrıca yururken msj yazacaksa sallantıdan dolayımı artık neyse ekran yataya filan dönebiliyor ki düzelmesi 10 sn alıyor.msj panelini açıp tuşların gelmesi ise yaklasık 5 sn suruyor yani msjlaşmak için uygun bir telefon değil.Konuşma kalitesi gayet iyi bence kamerasıda güzel.İnterneti biraz yavaş oolsada youtube videolarını oynatabiliyor(kalitesizde olsa)
Yalnzı benim aldığım zaman telefon 800 tl idi :D şu anda 400lere düşmüşki hakettiği para odur fazlası değil.
merhabalr lg arena km900 telefonuma yeni sürüm versiyon yklemek istyrum nasıl yeni srm atarım yardımcı olr msnz? arkadşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: may62
merhabalr lg arena km900 telefonuma yeni sürüm versiyon yklemek istyrum nasıl yeni srm atarım yardımcı olr msnz? arkadşlar...
ilk sayfada bilgiler yeterince iyi ben onlardan yararlanarak yaptım sag olsun arkadaş baya iyi açıklmış
arkadaşlar
lg km900 nokia xm 5800 htc touch 2
arasında kaldım acil lütfen yorum bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kizilelma
arkadaşlar
lg km900 nokia xm 5800 htc touch 2
arasında kaldım acil lütfen yorum bekliyorum
KM 900 S PER DOKUNMATİK EKRAN 5 PARA ETMEZ İŞLETİM SİSTEMİ UYGULAMA YETERSİZLİGİ GÜZEL KAMERA (5 MP) GPS BİR İŞE YARAMIYOR
5800 BERBAT DOKUNMATİK EKRAN YETERLİ UYGULAMA VASAT KAMERA GPS VAR
DİGER TELEFONU BİLMİYORUM AMA HTC İKİSİNDENDE KALİTELİDİR
quote:
Orijinalden alıntı: erhanmehmet
quote:
Orijinalden alıntı: may62
ilk sayfada bilgiler yeterince iyi ben onlardan yararlanarak yaptım sag olsun arkadaş baya iyi açıklmış
hklsn ilk sayfada var yapıyrum analysis,download oluyr upgrde blümüne geldiğinda telefn bağlı olmasına rğmen: telefonunz bağlandğı zman başlacktr dyr ne yapsmda olmuyr...nerede yanlş yapıyrm acaba
arkadaşlar bu telefonda bir türlü kendim konvert ettiğim filmleri izleyemedim kullandığım prolar (total video con, divx conv) ile 3gp divx mp4 herşeyi denedim ama bir türlü filmleri açmıyor ya desteklenmeyen format biçim diyor ya da drm kullanım hakkı sonu diye yazıyor. bir günümü bu iş harcadım ve sonuç sıfır. Aklıma acaba dosya boyut sınırımı var diye geldi. Bir çözüm yolu bir tavsiye bekliyorum.
Ben telefonun kabında gelen cd ile kurduğum divx converter ile çevirdim filmleri ve izliyorum ancak bende de şöyle bir sorun var bi çok filmde bi noktadan sonrasını ileri saramıoyurum.Normal izleyince sorun yok ancak ileri sardırtmıyor.Tuhaf telefon.
Arkadaşlar drm süresi doldu diye bir hata alıyorum vod kaydıyla ilgili birşeyler yazıyor acaba siz nasıl hallettiniz bu video işini biraz anlatırsanız sevinirim. Divx izlemek için kayıt gerekiyormuş galiba ben kayıt yaptırdım ama acaba hatamı yaptım kayıt sırasında.
Arkadaşlar son çıkan firmware kodu v10j mi?
evet v10j
eyw hocam
beyler km 900 de nokia 5800 da olan telefonu direksiyon gibi kullanabiliyormuyuz kullana biliyosak oyun varmı bunu destekleyecek
Km900 için hangi web browser ı tavsiye edersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: KeremT
Km900 için hangi web browser ı tavsiye edersiniz?
opera
ben operayı beğenmemiştim bolt bana daha kullanışlı gelmişti ancak türkçe karakter desteği yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: aqteam06
beyler km 900 de nokia 5800 da olan telefonu direksiyon gibi kullanabiliyormuyuz kullana biliyosak oyun varmı bunu destekleyecek
Ben yüklemiştim öyle bir oyun ancak pek sevmemiştim çok kastığından dolayı..Birde uçak kullanılan bir oyun vardı telefonu çevirerek ancak o oyunda kastığından dolayı silmiştim..Kısacası oyun oynamak işgence bu telefonda..
videolarda sorun yaşayan arkadaşlar çözünürlüğe dikkat edin. ben format factory kullanıyorum,oldukça başarılı bir çevirme programı. mp4 de 800*480 desteklemiyor diye hatırlıyorum. biraz düşürmek lazım. kullanma klavuzunda veya lg nin internet sitesinde hangi format için hangi max. çözünürlük destekleniyor yazıyor.
oyun konusunda da donanımı çok iyi bir telefon değil. iphone veya diğer işlemcisi iyi telefonlar gibi performans beklemeyin. ama video vs. olayında çok iyi.