Arkadaşlar dün lgnin bu modelini aldım.316 ytl ye.Ama iyi mi yaptım bilmiyorum, ekonomik durumum ancak buna yetti malum öğrencilik :) dün gece bir tane ölü piksel gördüm ama şimdi yok.Umarım olmazda.Benim, bu monitör hakkında birkaç sorum olacak sizlere. 1-Fiyat uygunmudur, kazıklandım mı ? :) 2- oyunlarda nasıl performans alırım ?(5ms tepki süresi var) 3-İlk defa lcd kullandığım için soruyorum, performansı artıracak her hangi bir yazılım mevcutmudur bu model için ? 4-DVI çıkışı ile ilgili birkaç şey okudum burada.Ekran kartım 1950gt agp, performans kaybım olur mu ? 5-Tavsiyeleriniz, düşünceleriniz nelerdir ?
merak etmeyin gayet guzel tercih...
fiyati guzel almissiniz.. 5ms suanki en iyi teknoloji gerisini siz dusunun yazilim icin gerek yok hyr bir kayip yasamazsiniz tercihiniz guzel supheniz olmasin ayni markadan ben kullanıyorum cok memnunum...gule gule kullanin.. iyi forumlar..!
quote:
Orjinalden alıntı: _Divine_
5ms suanki en iyi teknoloji gerisini siz dusunun
2ms diye birşey duymadınız sanırım...
quote:
Orjinalden alıntı: _Divine_
merak etmeyin gayet guzel tercih...
fiyati guzel almissiniz.. 5ms suanki en iyi teknoloji gerisini siz dusunun yazilim icin gerek yok hyr bir kayip yasamazsiniz tercihiniz guzel supheniz olmasin ayni markadan ben kullanıyorum cok memnunum...gule gule kullanin.. iyi forumlar..!
5ms'in şuan ki en iyi tercih olduğu konusunda şaka yapıyorsunuz sanırım
arkadaslar 2ms dediginiz olay griden griye...bilmeden yorum yapmayalim lutfen...
LG L204WT daki 5 ms MPRT dimi...
Geçen kuzenıme aynısını bende aldım sorun yok gayette guzel bı monıtor
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar...bu arada yukarıda kayıp pixel olduğunu yazmıştım fakat şu anda ondan eser yok.umarım hiç olmaz.sanırım arada bir çıkıp kaybolması normal bir durum...
Aynısını bende kullanıyorum. 1 ay oldu alalı ben 283 kdv dahil aldım. Hiç oyun oynamadım. Filimlerde gayet başarılı (lost'un 12 bölümünü 2 günde izledim sorun çıkarmadı)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme