Şimdi Ara

+....LG..L1960TR -BF 19' ON NUMARA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
21.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg1960tr samsung960tan izleme açısı ve tepkime süresi yönünden daha iyi. Fiyatlar arasında fark yok tercih sizin.
  • Monitorü 3 gün önce aldım,şöyle söyliyim,mükemmel bir monitor,herkese kesinlikle tavsiye ederim,şu an bana kalırsa piyasadaki o fiyat aralıgındaki en iyi monitor,lg yi tebrike diyorum,dizayn ı , görüntüsü,nokta aralıgı tepkime süresi(gerçekten cok iyi süper oyun oynadım) hepsi harika...%100 şaşmayın bi monitorden kesinlikle kararsız kalmayın,herkese tekrar tekrar tavsiyemdir,1 numara monitor ;)
  • peki oyun oynayacak ve az da olsa film izleyecek olan birisi için philips 190X6FB den daha iyi diyebilir miyiz??!
  • quote:

Orjinalden alıntı: eblek

peki oyun oynayacak ve az da olsa film izleyecek olan birisi için philips 190X6FB den daha iyi diyebilir miyiz??!

philips 190X6FB sonra 2ms olarak 190x7fb çıktı onunla kıyaslaman daha doğru olur..ama LG daha iç açıcı
  • Monitör ü alan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim. Bazı firmalarda 4ms olduğu yazıyor acaba kutusunda daha net bilgi varmı? 2 ms olması gerekmiyo mu bu modelin. 1960TR-BF
  • ürünün üstünde 2ms yazıyor bilginize...
    ben de bugün aldım bu lcd den çok memnunum görüntü kalitesinden tavsiye ederim...
  • bende bugün mavibilgisayardan 10 taksit 455 e aldım.süper bir monitör.renk kalitesi,dizaynı mükemmel.
  • L1960TR-BF kullanan arkadaşlar mümkünse herhangi bir oyundayken monitörün resmini çekip buraya koyabilirmisiniz
  • bende yaklaşık bir hafta önce 1760 tr modelini aldım. eski 15" crt monitörüme göre görüntü baya bi keskin ve renkler daha da dolgun görünüyo. onun dışında Ghosting e hiç rastlamadım. bazı arkadaşlar counter strike oynarken havaya el bombası atarak ghosting testi yapıyolarmış :D ben de denedim ama crt monitörümden hiçbir fark göremedim.
    monitörün kötü yanlarına gelirsek ekranın en üstünden yaklaşık 1 cm altına kadar biraz ışık sızması oluyor. onuda anca tam siyah ekranda biraz fark edebiliyorsunuz, onu dışında normal kullanımda hiç belli olmuyor.
    bide bu monitörü kullananlara bir sorum olcak. şimdi bu monitörün kendi hazır modları varya (movie, text gibi). onlardan birini seçince eğer ekrandaki görüntü biraz karanlık ise monitör görüntünün ışığını iyice kısıyo, tam tersine eğer aydınlık bi görüntü varsa ışığı iyice açıyo. acaba bu özelliği kapama gibi bi imkanımız varmı. çünkü bu özellik bazen insanın canını sıkıyo. mesela hareketli bi oyun oynuyosunuz, ateş ediyosunuz ve patlamadan dolayı görüntü biraz açık renk oluyo monitörde bunu görünce o an ışığı biraz daha açıyo sonra ışığı eski haline getiriyo. yani sonuç olarak oyun oynarken ekran bi aydınlanıp bi kararıyo :S
    eğer bu özellik kapatılabiliyorsa ozaman monitör tam süper olcak :D

• Bu nasıl oluyor!!
    vatanın sitesinde 2ms, 3000:1 gözüküyor.İzleme açısı 170/170
    goldun sitesinde 4ms, 2000:1 gözüküyor.İzleme açısı 160/160

Doğrusunu nasıl anlayacağız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_gs

Bu nasıl oluyor!!
    vatanın sitesinde 2ms, 3000:1 gözüküyor.İzleme açısı 170/170
    goldun sitesinde 4ms, 2000:1 gözüküyor.İzleme açısı 160/160

Doğrusunu nasıl anlayacağız?

Evet bende fark ettim her sitedi farklı yazıyor
  • Lg'nin sitesinde bu model gözükmüyor???
  • örnek 2 foto...

+....LG..L1960TR -BF 19'   ON NUMARA

• Braz rahatladı içim
    Teşekkürler resimler için
  • rica ederim...

4:3 monitör düşünenlere tavsiye ederim.
  • uzun süre 971p almayı düşündüm ama galiba bunu alacağım hem fiyat olarak çok daha ucuz hemde oyun performansı çok daha iyi.
    yani 971p alanlar oyunla ilgili hiçbir beklentisi olmayanlar anladığım kadarıyla görüntü kalitesi netliği vs söyleyecek laf yok tabii samsunga o ayrı.

bu arada 1970hr ve bunun arasında ne fark var arkadaşlar?
  • fotoğrafları flaşla mı çekiyorsunuz ekranın ortası pasparlak çıkmış??!

quote:

Orjinalden alıntı: demircim

örnek 2 foto...

• flaşşsız bi foto koyarsanız arkadaşlar daha iyi olur çünkü alt kısmı belli olmuyo çok...şimdiden saolunn
  • Gerçekten pek bilinmeyen ama çok sağlam bir lcd'dir. 4:3 alacaklara tavsiye edilir.
  • 2. resimdeki oyun un ismi nedir acaba? SLR çok güzel olmuş
    quote:

Orjinalden alıntı: demircim

örnek 2 foto...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.