Şimdi Ara

+....LG..L1960TR -BF 19' ON NUMARA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
21.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ShaDoW_17

Merhaba arkadaşlar bende Lg nin 1760TR olan modelini almayı düşünüyorum net cafe için 15 tane sizce bu 17" monitör nasıl yada diğer markalaramı yöneleyim ?

Yardımcı olursanız sevinirim saygılar...

net içn lüks model olabilir diğer taraftan LG nin artictik serisi ve teknik özellikleri de yüksek...
  • hakkaten 10 numara bir monitör. yeni aldım ben de aranıza katıldım. yalnız sorunum şu ki 700mb lık divx leri izleyemez duruma geldim. kendimi brrip ve hdrip lere ya da mkv uzantılı 4 ya da 8 gb lık (720p) videolara verdim. bu monitörle anca onlar izlenebiliyor. diğerlerinde maalesef kare kare ilerliyor görüntü ve çok kalitesiz gözüküyor.
  • anlayamadığım nokta divx performasını mı düşürüyor monitör.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

anlayamadığım nokta divx performasını mı düşürüyor monitör.

kesinlikle öyle bişey yok. eminim ki crt 19" monitörlerde de 700mb lık divx ler izlenmiyodur. biraz yakından izlerlerseniz kareler belli oluyor dedim sadece. onun haricinde mkv ler ya da hdrip ler harika monitörde.
  • arkadaşlar lg l1960 tr bf yi alalı daha iki saat oldu. vatandan 12 taksit 498 ytl ye. ölü piksel çıkmadı çok şükür. uğraşmak zorunda kalmadım. benim sorum sonradan ölüpiksel sonradan çıkarmı. diğer monitörlere lcd monitör deniyorsa buna ne denir acaba. tek kelimeyle harika. 22 inc baktım samsung un 2232modeliydi galiba ama bunu beğendim. çünkü 22 inc için ekran kartın uçuk olmalı ki onu besleyebilsin. tabi dünyanın parası.
  • arkadaşlar uzun bi incelememden ve elemeden sonra LG 1960 TR-BF ARTİSTİC SERİSİ 5000:1 alalı 1 hafta oluyo fevkaledenin fevkinde bi monitör.ölü pixselde çıkmadı zaten lg bu monitöre ölü pixsel garrantisi veriyomuş. herkese tavsiye edilir...
  • k750i cep telefonu ile flaşsız tamamen karanlık ortamda aşağıdaki fotoyu çektim. bi fikir vermesi açısından.

+....LG..L1960TR -BF 19'   ON NUMARA
  • 1970HR-BF ile arasındaki farklar nelerdir bilen varmı arkadaşlar?

Birde LG'nin teknik servisi Fujitsu-Siemens işleri düzgün yapmaya başladı mı acaba?
  • Herkese selam arkadaşlar önceki sayfalardaki yorumlarınızı okudum bende crt monitör den lcd ye geçmeyi planlıyanlardanım ve LG L1960TR-BF de şimdilik karar kıldım diyebilirim yalnız 16:9 widescreen sahibi olan arkadaşlar biraz kafamı kurcaladılar widescreen almam gerektiği konusunda kafam karıştı ikilemde kaldım diyebilirim. Monitörü kısmetse pazartesiye alıcam LG L1960TR-BF yi alırsam eyer almadan önce 5000/1 2ms dışında başka hangi noktalarına dikkat etmem lazım ? LG L1960TR-BF sahibi olan arkadaşlar bu konularda beni bilginendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vata

quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

anlayamadığım nokta divx performasını mı düşürüyor monitör.

kesinlikle öyle bişey yok. eminim ki crt 19" monitörlerde de 700mb lık divx ler izlenmiyodur. biraz yakından izlerlerseniz kareler belli oluyor dedim sadece. onun haricinde mkv ler ya da hdrip ler harika monitörde.

Bende de 17'' modeli var 1cd filmlerde görüntü yakından bakınca oldukça kötü oluyor genelde minimum 2cd indiriyorum ve görüntü gayet iyi oluyor HDlerde ise görüntü tam anlamıyla mükemmel oluyor.

• bu monitörü 5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. 720 ve 1080 hd filmleri izlerken media player classic kullanırsanız üstte ve altta kalan boşlukları görüntüyü bozmadan ayarlama şansınız var. Filmleri ekranın dibine girmeden izlerseniz karelenme görülmüyor.Oyun oynarken zaten mükemmel görüntü veriyor
  • Flaşsız çektiğim fotoğrafları.

• arkadaşlar bendede 3000:1 olanı var ps3 almak ıstıyorum bu monitöre bağlasam guzel goruntu alabılırmıyım
  • 1960SR-BF le arasında ne fark var?
    Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla yanlardan açılı bakınca görüntüde kararma yok
    5000:1 kontrastlı olanı ayrı bir model mi, nedir o?
  • Teknik özellikleri TR-BF de daha yüksek
    Ergonomi olarak (katlanabilir ayak)ve duvara montaj avantajı HR-BF de
  • flaş kapalı çektiğim bir fotoğraf. logitech x540 merkez hoparlörü üzerinde süper duruyor.fotoğraf kötü görünüyor ama monitörün görüntüsü ben burdayım diyor. kısaca harika bir monitör.fanlar ise beni soğutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral09 -- 4 Haziran 2008; 2:27:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: astral09

flaş kapalı çektiğim bir fotoğraf. logitech x540 merkez hoparlörü üzerinde süper duruyor.fotoğraf kötü görünüyor ama monitörün görüntüsü ben burdayım diyor. kısaca harika bir monitör.[simage][/simage]C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Resimlerim\DSC00068_resize.JPG

http://imageshack.us/
    Bu adresde gözata tıklayıp resimi gönder sonra host it de, en altta direct link to image linkin [simage] kodları arasına yapıştır.

• Arkadaşlar bende dün siparişimi verdim aranıza katılmak için saatlerim var sadece :D

Siparişimihttp://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=407&pid=4895 den verdim almak isteyen arkadaşlar fiyatı çok uygun bence bir bakın derim.
  • arkadaşlar bendede bu monitörden vardı ama çok fazla bilgisayar kullanmama rağmen 6 ay sonra ekranın sağ tarafına doğru dikine bir çizgi oluştu şu an serfiste
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.