Şimdi Ara

+....LG..L1960TR -BF 19' ON NUMARA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
21.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende internetten spariş vermeyi düşünüyorum ama ölü pikselli bişey kakalamasınlar bana :(
  • 1970hr modelini kullanıyorum vatan bilgisayardan aldım ve bu modelin 1 sene 0 pixel garantisi var ayrıca 1960bf modeline artı olarak yükseklik ayarı mevcut ve çerçevesi daha ince ayrıca bağlantılar ayaklığında bulunuyor kablolar neredeyse gözükmüyor.ben çok memnunum herkese tavsiye ederim.
    ayrıca 1 aya kadar ölü pixel çıkar deniliyor 2-3 ay sonrasında ölü pixele sahip olan arkadaşlarım oldu.
  • bende yarın Adana vatan dan alıcam 1 ay olu pıksel garantısı var. hadı hayırlı olsun cok ınceledım ama en ıısı bu arkadaslar
  • mrb arkadaşım,
    bu mesajı özellikle scot ve eyupsultan kodlu LG L1970HR-BF kullanan arkadaşlar için gönderiyorum
    bu monitörü kullanan başka arkadaş varsa yorumlarını almak isterim
    formdan anladığım kadarıyla LG L1970HR-BF almışsın
    hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
    bende bugün yarın LG L1970HR-BF almayı düşünüyorum
    benim senden ricam kutusu ve kullanıcı kitapçığı olan biri olarak
    monitörün normal ve digital (dfc) kontrast oranını bildirir misin
    çünkü lg nin yurtdışı sitelerinde bile değişiklik gösteriyor
    kimi yerde 2000:1 (dfc 5000:1)
    kimi yerde 1600:1 (dfc 3000:1)
    kimi yerde 1000:1 (dfc 3000:1)
    şeklinde en iyisi kullanan biri olarak senden yardım alayım dedim
    birde genel olarak nasıl yani memnun musun
    kimi ölü pixel garantisi var diyor kimi yok diyor bu işin aslı astarı nedir
    cevabını beklerim
    şimdiden teşekkürler

• 19" LCD monitör alacaklara tavsiyem var
    arkadaşlar LG L1970HR-BF modeli
    hem çok güzel
    hem çok uygun fiyatlı sadece exa da
    kısacası mükemmel bir ürün
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=407&pid=2473
    316$ + KDV (KDV Dahil 453 ytl) ye aldım
    bugün (04.10.2007) geldi
    özellikleri bire bir aşağıda
    Ekran Boyutu 19 inç
    Tepki Süresi 2 ms
    Nokta Aralığı 0,294 x 0,294 mm
    Çözünürlük 1280 x 1024 piksel
    Kontrast Oranı 3000:1 (DFC)
    Parlaklık 300 cd/m2
    Yan Görüş Açısı 160
    Düşey Görüş Açısı 160
    Yatay Tarama 30 - 83 kHz
    Dikey Tarama 56 - 75 Hz
    D-Sub 15 Var
    DVI Var
    Güç Tüketimi 35 W
    Ölçüler (GxYxD) 495 x 428 x 142 mm
    Ağırlık (Yaklaşık) 5.4 kg
    Ayrıntılar LG Flatron F-Engine teknolojisi

detaylı resimlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
    http://product.pcpop.com/000025492/Picture.html

• arkadaşlar ben de bugün masaüstündeki LG F700B 17" monitörümü değiştirip yerine LG L1960TR-BF 19" aldım. gerçekten iyi bir motinör ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. konya real'de açılan electro world'den aldım. 3 tane sıfır kutu açtırdım görevli elemana ve hepsinde de 1 tane ölü piksel çıktı. 4. ve son kutuda sorunsuz olanını bulabildim.

oradan alacak arkadaşlara duyurulur ellerinde mevcut bulunan 3 tanede de ölü piksel bulunmaktadır, muhakkak ki onları satmadan yeni ürün getirmeyecekler, bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 6 Ekim 2007; 0:45:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysite

quote:

Orjinalden alıntı: T0L6@

Bende 2 gün önce vatandan LG L1960TR aldım. Samsung 931bf ile LG L1960TR yi yan yana bağlatıp görüntülerini karşılaştırdım.
    Görevlilerde benim gibi LG nin görüntüsünün Samsungdan daha iyi olduğuna karar verdi hatta bir tanesi evinde Samsung lcd kullanmasına rağmen LG nin daha iyi olduğunu kabul etti. Almak isteyen arkadaşlar çekinmeden alabilirler.

Birde kullanan arkadaşlar hangi modda ve ayarlarda kullandıklarını yazarlarsa çok memnun olurum. Ben en iyi görüntüyü "USER" modunda alabildim.
    Bana "NORMAL" modda sanki renkleri biraz boğuk veriyor gibi geldi, fakat "USER" modunda bunun gibi bir problemle karşılaşmadım.

961bf olmasın o ben onu kullanıyom saten almadan once lg yi eledim niye dersen abuk subukbir marka da ondan
    bi aralar çıkarrdığı cd writerlar cdlerimi parçalıyordu şimdi ise monitor yüzüme patlar diye korkuyorum

Enteresandır ki bende samsung dwd sürücü aldıgımda okuma sorunu samsung cd rw aldıgımdada yazma sorunu cıkmıstı, o zmnlar allahtan int cafeye alıyoduk direk degisim yaptılar :) 3 tane cd rw degistirdigimizi biliorum suan ewimde lc dwd rw ve cd rw kullanıyorum bir porblem yok 2 senedir..
    ama bende bu hafta ici alıcam muhtemelen ve okudum birsürü yorum..
    eger düz ekran alırsam 961 bf ya da l1960tr-bf alırım.
    eger ws düsünürsemde 206 bw

herkeze yorumlar icin tesekkür ederim

• Yasin Amd Tek Kelimeyle "Dogru Tespit"
    quote:

Orjinalden alıntı: yaSiN_AMD

quote:

Orjinalden alıntı: mysite

quote:

Orjinalden alıntı: T0L6@

Bende 2 gün önce vatandan LG L1960TR aldım. Samsung 931bf ile LG L1960TR yi yan yana bağlatıp görüntülerini karşılaştırdım.
    Görevlilerde benim gibi LG nin görüntüsünün Samsungdan daha iyi olduğuna karar verdi hatta bir tanesi evinde Samsung lcd kullanmasına rağmen LG nin daha iyi olduğunu kabul etti. Almak isteyen arkadaşlar çekinmeden alabilirler.

Birde kullanan arkadaşlar hangi modda ve ayarlarda kullandıklarını yazarlarsa çok memnun olurum. Ben en iyi görüntüyü "USER" modunda alabildim.
    Bana "NORMAL" modda sanki renkleri biraz boğuk veriyor gibi geldi, fakat "USER" modunda bunun gibi bir problemle karşılaşmadım.

961bf olmasın o ben onu kullanıyom saten almadan once lg yi eledim niye dersen abuk subukbir marka da ondan
    bi aralar çıkarrdığı cd writerlar cdlerimi parçalıyordu şimdi ise monitor yüzüme patlar diye korkuyorum

Enteresandır ki bende samsung dwd sürücü aldıgımda okuma sorunu samsung cd rw aldıgımdada yazma sorunu cıkmıstı, o zmnlar allahtan int cafeye alıyoduk direk degisim yaptılar :) 3 tane cd rw degistirdigimizi biliorum suan ewimde lc dwd rw ve cd rw kullanıyorum bir porblem yok 2 senedir..
    ama bende bu hafta ici alıcam muhtemelen ve okudum birsürü yorum..
    eger düz ekran alırsam 961 bf ya da l1960tr-bf alırım.
    eger ws düsünürsemde 206 bw

herkeze yorumlar icin tesekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 11 Ekim 2007; 2:48:06 >

• bir ölü piksel çıktığı için garantiye gönderdiğim lg1960tr monitörümün yenisi gönderildi . Yeni gelende dinamik kontrast oranı 5000:1 (DFC) olarak hem kutu üstünde hem monitör üzerinde yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: matodor

bir ölü piksel çıktığı için garantiye gönderdiğim lg1960tr monitörümün yenisi gönderildi . Yeni gelende dinamik kontrast oranı 5000:1 (DFC) olarak hem kutu üstünde hem monitör üzerinde yazıyor.

nasıl peki birader memnunmusun.çünkü forumda inanılmaz bi wide çılgınlığı var benimde iyice aklım karıştı.1960 almayı düşünüyorum bende ama..
  • araştırmalarım sonucu 19' 1970 hr-bf modelini almaya karar verdim.. samsung 961 bf almayı düşünüodum blacklight çok rahatsız etti beni.adam resmen sölüo blacklight var ama alısıosun belli üre sonra dio... olur mu öle şey yaa... o kadar para bağla blacklight için mi herşey... samsung da bu sorun daha fazla arkadaslar lg yi seçmemin sebebi bu oldu

lg ye döndüm.. forumda takip ettim memnun olanların %90 ı lg 1960br ve 1970br-hf modelleri

samsung out,,,
    lg in
  • 1960tr nin ekranını siyah yaptığında dört kenarında da backlight (ışıma) oluyor.
  • dün aldım bende nihayet DFC 5000:1 yazıyor yeni modellerde gayet memnunum görüntü kalitesi gayet iyi fakat yukarıdan bakınca ekran mavi aşağıdan bakınca kırmızı görünüyo ekran nedenini bilen varmı yoksa göz aldanmasımı:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: caynes

dün aldım bende nihayet DFC 5000:1 yazıyor yeni modellerde gayet memnunum görüntü kalitesi gayet iyi fakat yukarıdan bakınca ekran mavi aşağıdan bakınca kırmızı görünüyo ekran nedenini bilen varmı yoksa göz aldanmasımı:)

yukardan degilde tam karsidan bi bakarmisin? ekranin altina ve üstüne , mesela donanimhaberdeyken forumda, arka plandaki sari ekrannin üstleri ile tam al bölgesinde ayni sarimi? de bakam pusat

• değil yaw yukarısı turuncuya yakın altı sarı:) açı daraldıkça yansımada farklı oluyo tabi kırmızı turuncu sarı yeşil mavi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caynes

değil yaw yukarısı turuncuya yakın altı sarı:) açı daraldıkça yansımada farklı oluyo tabi kırmızı turuncu sarı yeşil mavi...

heh işte bendede 1760tr var. TN panel mevzusu oldugu için bakışa göre renk değişiyor.ama oyun oynamak içinde TN panel şart ghosting olmadigi icin( tabi 2ms den söz ediyorum). şimdi üst taraf turuncuya yakın alt taraf ise sarı degilmi? o sari olan alt tarafa dogru egil ve tam gözünle ayni hizaya getir şimdi rengin üstekinin turunculuguna yakin oldugunu göreceksin.. bir TN panel enteresanlıgı daha

bende ilk başta alışamadım ama zamanla alışıyor insan.forumda aynı monitörü kullanan arkadaşlara özel mesajda attim bu yaniti aldim..

monitörün hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dilegi ile... oyun oynayan biri isen en iyi tercihlerden birini yaptin. ghosting hiç olmuyor çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 27 Ekim 2007; 1:37:08 >

• teşekkürler revenger11 oyun hastasıyım diyebilirim o zaman herşey yolunda demektir
  • slm bendede L1960TR var ama 5-6 dakıkada bır cıt cıt ses cıkartıyo neden acaba varmı bılen
  • garipmiş
    yeri gelmişken söyliyim LG lcd monitörlerin garantisine fujitsu simens yerinde servis ile bakmaya başlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 28 Ekim 2007; 0:58:49 >
  • yerinde servis mezvusu samsunga filan vardı çok güzeldi.LG dede başlamış olması sevindirici bir gelişme.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.