Şimdi Ara

+....LG..L1960TR -BF 19' ON NUMARA (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
21.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar bende resim istiyorum acaba elinde bu LG..L1960TR lcd olan arkadaslar resim ekleyebilirlermi bende bu monitoru almayı dusunuyorum ama kararsızım samsung 961Bf arasında kaldım sizce hangisi
  • Monitördeki backlight hakkında bilgi verebilecek bir resim eklenebilirse çok memnun olurum.
    Acaba samsung 961bf nin mi yoksa L1960TR BF nin mi backlightı daha az merak ediyorum.
    Samsungdaki bana biraz fazla ve rahatsız edici gibi geldi.
  • işte resimler

+....LG..L1960TR -BF 19'   ON NUMARA

• bu monitörü istanbulda en ucuz nerede bulabilirim?
  • Bende 2 gün önce vatandan LG L1960TR aldım. Samsung 931bf ile LG L1960TR yi yan yana bağlatıp görüntülerini karşılaştırdım.
    Görevlilerde benim gibi LG nin görüntüsünün Samsungdan daha iyi olduğuna karar verdi hatta bir tanesi evinde Samsung lcd kullanmasına rağmen LG nin daha iyi olduğunu kabul etti. Almak isteyen arkadaşlar çekinmeden alabilirler.

Birde kullanan arkadaşlar hangi modda ve ayarlarda kullandıklarını yazarlarsa çok memnun olurum. Ben en iyi görüntüyü "USER" modunda alabildim.
    Bana "NORMAL" modda sanki renkleri biraz boğuk veriyor gibi geldi, fakat "USER" modunda bunun gibi bir problemle karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0L6@ -- 9 Eylül 2007; 18:12:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: T0L6@

Bende 2 gün önce vatandan LG L1960TR aldım. Samsung 931bf ile LG L1960TR yi yan yana bağlatıp görüntülerini karşılaştırdım.
    Görevlilerde benim gibi LG nin görüntüsünün Samsungdan daha iyi olduğuna karar verdi hatta bir tanesi evinde Samsung lcd kullanmasına rağmen LG nin daha iyi olduğunu kabul etti. Almak isteyen arkadaşlar çekinmeden alabilirler.

Birde kullanan arkadaşlar hangi modda ve ayarlarda kullandıklarını yazarlarsa çok memnun olurum. Ben en iyi görüntüyü "USER" modunda alabildim.
    Bana "NORMAL" modda sanki renkleri biraz boğuk veriyor gibi geldi, fakat "USER" modunda bunun gibi bir problemle karşılaşmadım.

961bf olmasın o ben onu kullanıyom saten almadan once lg yi eledim niye dersen abuk subukbir marka da ondan
    bi aralar çıkarrdığı cd writerlar cdlerimi parçalıyordu şimdi ise monitor yüzüme patlar diye korkuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: mysite

quote:

Bende 2 gün önce vatandan LG L1960TR aldım. Samsung 931bf ile LG L1960TR yi yan yana bağlatıp görüntülerini karşılaştırdım.

961bf olmasın o ben onu kullanıyom saten almadan once lg yi eledim niye dersen abuk subukbir marka da ondan
    bi aralar çıkarrdığı cd writerlar cdlerimi parçalıyordu şimdi ise monitor yüzüme patlar diye korkuyorum

İlginç
    Ben lg almaya gidip bulamadığım için 961bf almıştım ama her ikisini alan da memnun kalır bundan şüpheniz olmasın.
    Yalnız benim almayı düşündüğüm dönemde lg fiyat olarak çok uygundu ama şuan samsungla aynı sayılır o yüzden samsung şuan için daha mantıklı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_gs -- 9 Eylül 2007; 18:54:20 >

• quote:

bence sorunu kendinizde arayın bu güne kadar LG markasının hiç bir ürününde sorun yaşamadım . 1 tane cd-rw / 1 tane dvd-rw / 1 tane crt/ son olarakta L1760TR-BF kullanıyorum LG gibi güvenilir markayı bulamazsınız. bir kere bire cd veya dvd boşa atmadım . ve son olarak L1760tr-bf i herkeze tavsiye ediyorum
  • VALLA BİLEMEM DE BEN LG LAFINI DUYMAK İSTEMİYOM ARTIK:D SAMSUNG UN İSMİ YETER
  • Ahh ahh içim yanıyo.Vatanın kampanyasıyla alıcaktık bu ürünü kaldı ki 380 ytl ( + 6 taksit ) civarı gibi müthiş bi fiyata geliodu cardfinansın gazabına uğradık ve malesef kaçırmış bulunmaktayım.Vatan'a Wide olursa 226 bw , 206 bw , düz kare olursa da 961 bf ya da 1960TR-BF alıcam diye gitmiştim ve bu ürün kadar tipi , görüntü kalitesi iyi olan bi monitör yoktu diyebilirim.2-3 extreme monitör vardı belki onlar daha ii denilebilir ama onlarda 1000+ ytl gibi uçuk fiyatlardan satılıyodu.Yani bi ürünü almadan önce deli gibi kafa patlatan birisi olarak ; üstüne LCD reyonunda yaklaşık 2 saat bahsettiğim monitörler öncelikli olmak suretiyle tüm monitörleri inceleyen birisi olarak budur dediim en baba monitördü 1960TR-BF. Genellikle bu tarz kampanyaları takip eden birisi olarak ilk fırsatta zıplayacağım monitördür aynı zamanda.Ayrıyetten yemişim WS'yi dedirden monitördür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupBedevisi -- 11 Eylül 2007; 2:13:44 >

• quote:

quote:

Önceki mesajımda dediğim gibi Samsungun widescreen olan 931bf modeli ile karşılaştırdım. Aslında monitörü almaya giderken
    aklımda Samsung vardı, fakat vatan bilgisayarda önce monitörleri yanyana getirerek sonra aynı görüntü kabloları ile deneyerek
    en iyi görüntüyü LG nin verdiğine karar verdim. LG nin renkleri bariz bir şekilde samsung 931bf den daha canlıydı.
    Bu nedenle LG yi tercih ettim. Ayrıca çalışanlar ölü piksel probleminin en çok Samsungda çıktığını söylediler.
    Bu da beni Samsungdan biraz soğuttu.

• quote:

quote:

quote:

Önceki mesajımda dediğim gibi Samsungun widescreen olan 931bf modeli ile karşılaştırdım. Aslında monitörü almaya giderken
    aklımda Samsung vardı, fakat vatan bilgisayarda önce monitörleri yanyana getirerek sonra aynı görüntü kabloları ile deneyerek
    en iyi görüntüyü LG nin verdiğine karar verdim. LG nin renkleri bariz bir şekilde samsung 931bf den daha canlıydı.
    Bu nedenle LG yi tercih ettim. Ayrıca çalışanlar ölü piksel probleminin en çok Samsungda çıktığını söylediler.
    Bu da beni Samsungdan biraz soğuttu.

arkadasım sen niye bakıyorsun ki mlletin dediğine adam satmak için istediği yalanı soyler ankara vatanda da alacaksanız philips alın dediler bana lg için ölü pixel fazla çıkar dediler zıtlık oluşturmuyor musence hala daha milletin lafına bakarak hareket edeceksek biz

• Bazı konulara açıklık getirmek istedim.

LG lcd konusunda dünya devi sayılabilecek bir firmadır. Piyasadaki vestel v.s gibi markaların çoğu lcd panellerini lg den alır. Ama her meşhur markada olabileceği gibi LG de de kötü seriler olabiliyor. Ama bazı arkadaşlarının dediği gibi ne idüğü belirsiz bir firma da değildir.
  • http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=986&sp=brand=lg

hepsiburada monitör mevcut garantibankası bonusu na peşin fiyatına 12 taksitle.

ayda 43.25 ytl taksitle...
  • Arkadaşlar ben de bu monitörü almaya kısmet Vatan'a gittim ancak Lg 1970HR monitörü alıp geldim ve çok memnunum inanın onu da aldığınıza pişman olmazsınız bakmaya doyamıyor insan...
  • L1970HR ile arasındaki fark nedir acaba
  • ürün piyasada 460ytl vatanda 522ytl şimdi buna card finansla %15 indircez dicekler hayret biyer bu vatan artık kusacam dükkanlarının önüne
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

ürün piyasada 460ytl vatanda 522ytl şimdi buna card finansla %15 indircez dicekler hayret biyer bu vatan artık kusacam dükkanlarının önüne

460 ytl ye nerde veriyorlar link verebilirmisin.
  • siparişi verdim heyecanla bekliyorum kendilerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

siparişi verdim heyecanla bekliyorum kendilerini

şimdiden hayırlı olsun inşallah bi sorun yaşamazsın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.