Şimdi Ara

+....LG..L1960TR -BF 19' ON NUMARA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
21.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim eski monitörüm LGF700B onun ardından sony HX95B aldım artıları ve eksileri sizlerle paylaşıyorum.

SONY HX95B kullandım artıları ve eksileri sizlerle paylaşmak istedim.

artıları.
    +görünüş olarak çok güzel
    +ghosting falan yok
    +tam ekrana sığıyor.
    19'' lcd olduğu için tam 19'' i görebiliyorsun normal bir crt de 19'' de 17.7'' görünürlülüğü var.
    +16.7 renk olması güzel daha fazla rengi var diğer lcd lere göre.

eksileri.
    -oyunlarda fps kaybı var örnek:x1950xtx ekran kartımla oyunda 70-80fps en fazla lcd de. crt de ise 100 fps yi görüyor
    -12ms olması kötü
    -siyah renker kötü gözüküyor bu tüm lcd lerde var
  • Arkadaşlar bu ürünü internetten sipariş vericem 439,92 YTL sizce değermi yoksa başka modelmi almalıyım acil yardım ltüfen
  • 961bfye de göz at fiyatları yakın olması lazım.
    yükseklik ayarı ve samsung güvencesi için veilebilir 30-40 ytl ama sen bilirsin
    özellik olarak pek fark yok aralarında.
  • Hocam sağol şimdi verdim siparişi L1960TR heyecanla gelmesini bekliyorum artık alan herkes memnun gözüküyor umarım terslik çıkmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: guguk

Hocam sağol şimdi verdim siparişi L1960TR heyecanla gelmesini bekliyorum artık alan herkes memnun gözüküyor umarım terslik çıkmaz

Nerden sipariş verdin acaba ?
  • http://sanalmarketim.com/urun/LGL1960TRBF/?liste&ref=%2Ckeywords%3AL1960TR&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1 siparişi burdan verdim peşin fiyatına katsit birtek burda vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 7 Ağustos 2007; 14:13:55 >
  • way be demek stoklara girdi.
    monitörü 2 aydır kullanan biri olarak hayran kaldım gerçekten şimdi olsa yine bu monitörü alırdım.gerçi bayadır bakıyordum stoklarda görünmüyordu ama hadi gözünüz aydın gelmiş

çekinmeden alabilirsiniz bu arada hiçkimse söylememiş yada ben görmedim o yüzden daha önce değinen olduysa kusura bakmayın ama monitörün bi güzelliğide duvara monte edilebilir olması.gerek var veya yok orası tartışılır ama bence gayet şık bir olay
  • http://benq.us/products/LCD/?product=734&page=specifications bu modeli nasıl arada 30 ytl var acaba onumu alsaydım kafam çok karıştı
  • benim de monitörüm lg L1960TR. ancak ilk açıldığında üstünde analog yazısı çıkıyor. acaba kabloyyu dvı girişine mi bağlamalıyım görüntü iyileşir mi.
  • ekran kartınızın DVI çıkışı varsa monitörünüze ilgili kabloyu bağlayın
  • brightnes, contras ve gama ayarlarınız nedir ?
    bana normali cok parlak geldi
  • Neyse bitti bu seçim eziyeti L1960tr kargoya verildi yarın elimde olur heyecanla bekliyorum
  • Birşey sorucam bu monitorün kutu içeriğinde DVI kablo çıkıyormu?
  • arkadaşlar BENQ FP94VW aldım dün ve acaip bir görüntüsü var zaten vatan bilgisayardaki adam şu an türkiyedeki en iyi görüntü kalitesine sahip monitör bu dedi hiç tereddüt etmeden bende zaten diğerlerine bakmadan aldım ölü pixel garantisi var dvi kablo ve vga kablo çıkıyo içinden oyunlar için üretilmiş bir model zaten denemek için filmde izledim çok iyi monitör arayan arkadaşlara duyuruur bütçeniz varsa hiç düşünmeyin ve tabi birde iyi bir ekran kartınız...
  • İyide buradaki LG incelemeyle senin anlattıkların arasında ne tip bağlantı var anlayamadım forumda BENQ incelemesi vardı istersen oraya yaz
  • boşuna lg fln uğraşmayın almışken en iyisini alın diye yazdım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emil175

boşuna lg fln uğraşmayın almışken en iyisini alın diye yazdım...

Arkadaşım biri ws diğeri normal ne alakası var.
    Ayrıca en iyisi dediğin monitörün kontrastı 800:1.
  • gidin görün beğenin alın arkadaşım biz burda ne desek adam gidip başkasını alıcak..bazende gezip görüp sormak lazım hep internetten olmaz...
  • Sınıfları farklı biz ws sevmediğimiz ve oyun meraklısı olduğumuzdan bu monitoru seçiyoruz senin dediğin ws bu normal ayrıca 0 piksel garantisi var LG de hem dediğiniz aletin kontrastı 800:1
  • herkes kendi monitörünün konusunda yazsın len

bizim monitör deli bişeydir laf ettirmem , hem widescreen bizi bozar

1:3000 borumu bu ya varmı yarışabilecek
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.