Şimdi Ara

+....LG..L1960TR -BF 19' ON NUMARA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
21.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dolar bu gün1300 altına düştü..inşallah parası olan arkadaşlar.,acele eder....
  • Arkadaslar bu monitor nerede var? Bilen var mı?
  • Heryerde var vatan,hepsiburada vs vs ..... ama su an stoklarda yok sanırım.sen gende teknofiyat dan bir araştir ara satan yerleri belki stoklarda cikar.
  • sadece bostancı ve adana da kalmış adana ya gidemiceğime göre bostancıya giderim
  • 1-SAMSUNG 932 B PLUS
    2-SAMSUNG 931 C
    3-LG L1960TR
    4-BENQ FP94VW
    5-ASUS PG 191
    6-ASUS MB19TV
    7-SAMSUNG 961 BF
    arkadaşlar daha çok oyun için pek film izlemem sizce hangisi öneriler
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of the pes

1-SAMSUNG 932 B PLUS
    2-SAMSUNG 931 C
    3-LG L1960TR
    4-BENQ FP94VW
    5-ASUS PG 191
    6-ASUS MB19TV
    7-SAMSUNG 961 BF

LG L1960TR
  • quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

quote:

1-SAMSUNG 932 B PLUS
    2-SAMSUNG 931 C
    3-LG L1960TR
    4-BENQ FP94VW
    5-ASUS PG 191
    6-ASUS MB19TV
    7-SAMSUNG 961 BF

LG L1960TR

ve BENQ :) ikisinden biri çok iyi işini görür...
  • Benq'nun ''4-BENQ FP94VW" 4. sırada yazdigin bu lcd mont. fiyatı ve donanımsal ozellikleri bakımında çok ii ve her şeyi bir kenara bırakalım hdmi standartını destekliyor ve teknik olarakda özelliklerine bakarsak oyunlarda iyi bir performans vermesi beklenebilir.Kasası ve dış gorunusu biraz kaba ve incelikden yoksun olsada iyi bir mont.(tabi birebir kullanma sansım olmadı)Ama en başta oyun için düşünüyorsun bu mont. kendine bir soru sormalısın oyunu bilgisayarına kurdun crack ve patchleri ile uğrastın acaba birde WS. olan bu monitörun patchleriyledemi uğrasacaksın (eger desteklemeyen bir oyunsa tabi ).Bence oyun için düşünüyorsan normal lcd lere bakmalısın ama tabi karar sana kalmış.İyi gunler
    quote:

1-SAMSUNG 932 B PLUS
    2-SAMSUNG 931 C
    3-LG L1960TR
    4-BENQ FP94VW
    5-ASUS PG 191
    6-ASUS MB19TV
    7-SAMSUNG 961 BF

• quote:

1-SAMSUNG 932 B PLUS
    2-SAMSUNG 931 C
    3-LG L1960TR
    4-BENQ FP94VW
    5-ASUS PG 191
    6-ASUS MB19TV
    7-SAMSUNG 961 BF

1960 ve 961bf görüntüleri aynı hangisini beğenirsen alabilirsin.
    931 ve 932 hiç düşünme zaten pişman olursun.
    Diğer monitörler hakkında fikrim yok bilen arkadaşlar anlatmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_gs -- 10 Temmuz 2007; 9:34:38 >
  • Beyler bu Lg1960 ve Samsung 932b+ yı yanyana iki yerde gördüm. İkisinin de tipleri çok hoş. Lg nin kağıt üstünde özellikleri daha fazlayken yan yana görünce samsung renkleri daha doğru veriyor gibi geldi bana. ikinci yerde çalışanlara sorduğumda görüntü veren switchte arıza olduğunu o yüzden Lg nin daha kötü gösterdiğini söylediler.

Sizlere sorum bu iki monitörü görüntü olarak kıyaslayacak var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Almayı düşünüyorum bir türlü karar veremedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: korner12

quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

quote:

1-SAMSUNG 932 B PLUS
    2-SAMSUNG 931 C
    3-LG L1960TR
    4-BENQ FP94VW
    5-ASUS PG 191
    6-ASUS MB19TV
    7-SAMSUNG 961 BF

LG L1960TR

ve BENQ :) ikisinden biri çok iyi işini görür...

oyunlar için LG..L1960TR -BF 19" eğer daha çok film seyrediceksen BENQ'nun modelini seçmelisin

• LG L1960TR-BF
  • quote:

Orjinalden alıntı: mirocus

Beyler bu Lg1960 ve Samsung 932b+ yı yanyana iki yerde gördüm. İkisinin de tipleri çok hoş. Lg nin kağıt üstünde özellikleri daha fazlayken yan yana görünce samsung renkleri daha doğru veriyor gibi geldi bana. ikinci yerde çalışanlara sorduğumda görüntü veren switchte arıza olduğunu o yüzden Lg nin daha kötü gösterdiğini söylediler.

Sizlere sorum bu iki monitörü görüntü olarak kıyaslayacak var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Almayı düşünüyorum bir türlü karar veremedim...

alakası yok lg daha iyi veriyor renkleri 932ye göre.
    1960ı samsungun 961bf ile kıyaslayabilirsiniz görüntü açısından.
  • Arkadaşlar bu ürünün 17 " olanı da aynı kalitede mi? O ürünü de bunun kadar tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur8282

Arkadaşlar bu ürünün 17 " olanı da aynı kalitede mi? O ürünü de bunun kadar tavsiye eder misiniz?

Kesinlikle 1760 da en az 1960 kadar başarılıdır.Hatta görüntüsü daha nettir.(ekran boyutu dolayısıyla)
  • arkadaşlar ben de samsung 794 mb crt bir monitör var güya süper diye aldık bir numarasını görmedim renkler soluk falan filan yani ben şimdi bir lcd monitör alacak olsam kesinlikle samsung almam
  • Arkadasim inşallah en yakın zamanda değiştirebilirsin . LG lcd lere de bakmayi ihmal etme.
    quote:

Orjinalden alıntı: shadow3804

arkadaşlar ben de samsung 794 mb crt bir monitör var güya süper diye aldık bir numarasını görmedim renkler soluk falan filan yani ben şimdi bir lcd monitör alacak olsam kesinlikle samsung almam
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow3804

arkadaşlar ben de samsung 794 mb crt bir monitör var güya süper diye aldık bir numarasını görmedim renkler soluk falan filan yani ben şimdi bir lcd monitör alacak olsam kesinlikle samsung almam

Bunu neden LG konusuna yazdığını anlamadım ama
    Aldığın monitör arızalı olabilir samsung lcd konusunda çok tercih edilen bir marka ve oldukça kaliteli ürünleri vardır
  • LG L1960TR-BF 19" LCD Artistic Serisi Siyah 2ms Monitör bu monitör demo elektronikte var burdan alabilirsiniz
  • Demo 30 YTL daha pahalı.Beklemek en iyisi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.