iki lcd monitor de birbirine denk sayılır.Karar sana kalmış bende 1960 tr - bf var daha 2 gun oldu hiç bir sorunlar karşılaşmadım.Bencede lg nin bu monitoru çok ii almanı tavsiye ederim.
Vatandan bu lcd yi alırken bana 1 ay içerisinde kendilerinin olu pixel çıktıgı taktirde degiştirme garantisi ve ithalatçı firmanında 3 yıl ölü pixel garantisi verdiklerini soylediler.Bugun LG'nin lcd monitorlerini ve garanti belgesi saglayıcısı olan Bogaziçi bilgisayarla konuştum ölü pixel olayını. Bogaziçi ürünün sadece dagıtmını,ithalat ve satışını gerçekleştiriyor,teknik servis ve degişim hizmetinide Bogaziçi bilgisayarın anlaşma yaptıgı Tinaz elekt. yapıyor.Boğaziçi bilg. aradıkdan sonra Tinaz elekt. tel.ini alıp onları aradım.Bana verdikleri yanıt aynen şöyleydi;"Bu ürünün Garantisi devam ettigi surece ölü pixel garantiside vardır.Ama kullanıcıdan dogan sorunlardan dolayı olu pixellerden sorumlu degiliz.örnek darbe alması dış yuzeyine gibi" diye bir yanıt verdiler.Bu yanıtdan sonra içim inanılmaz rahatladı.
Superi LG L1960TR o zaman bayagı öne gecer
Tekos, ekranın arkasında class-1 ya da class A gibi ifadeler var mı?
Ne zaman gelecek Vatan'a acaba?
Kardeşim eve gidince bakıp sana bilgi vercem.
quote:
Orjinalden alıntı: minicikdev
Yav arkadaşlar ben LG L1960TR-BF'den daha pahalı bir ürün olan 1900E-bf modelinde de var mı ölü piksel garantisi acaba:) hani pahalı oldugu için vardır diye düşündüm
Aradım vatanı, bilmiyoruz ne zmn gelir dediler.Baska bir yere sordum, 20 gunu bulur mus
quote:
Aradım vatanı, bilmiyoruz ne zmn gelir dediler.Baska bir yere sordum, 20 gunu bulur mus
hadi ya:(
kardeş arkasında B series class b yazıyor.Bunun anlamını sen biliyormusun ?
quote:
Kardes LG nin global sitesine girrdim 1900E modeline baktım 4 ms yazıyor.Sonra birde Almanyadaki sitesine baktım orda da 4 ms yazıyor.Aşagıdaki linke bir tıkla.pls LG L 1900E
quote:
Orjinalden alıntı: bisquit
Yav arkadaşlar ben LG L1960TR-BF'den daha pahalı bir ürün olan 1900E-bf modelinde de var mı ölü piksel garantisi acaba:) hani pahalı oldugu için vardır diye düşündüm
Bu gidişle 961bf alıcam ben önümüzdeki hafta almam lazım eğer vatana gelmemiş olursa 961bf alıcam. Eşdeğer monitörler başka o ayarda ve o fiyat aralığında monitör yok gibi
Bende dikkat ettim. class-b farklı bir standart galiba.Elektriksel bir özellik kanımca.Çünkü çoğu LCD'de Class-B yazıyor. Philips'in 19X modellerine da bir göz atmak lazım...
ben de 961 bf i lg 1900e arasında gidip geliyorum gerçi arada 30 dolar + kdv fark varr
Bugün 961bf aldım süper tavsiye ediyorum. Yükseklik ayarı var tasarımı çok şık Görüntü çok net, filmlerde başarılı.Oyunlarda biraz bulanıklaşma oluyor ama alışıcaz artık ona da.
961bf'yi alırken 960bf ile kıyaslama şansın oldu mu ya da başka bir monitörle falan? bir de bulanıklık derken neyi kastediyorsun?
lg 1960la ve 190x7fbyle karşılaştırdım phillipsten bariz canlıydı renkleri, 1960la hemen hemen aynıydı.(modlarıyla falan oynadım değşen birşey olmadı) 1960ın sadece teşhir ürünü vardı o yüzden alamadım stoklarında yoktu olsa onu alacaktım. Yükseklik ayarı olması ve şık tasarımı çok etkiledi beni orda 961in. Bulanıklıktan kastım yani ghosting sanırım pes6 oynarken denedim topa set vurulduğunda kamera hızla hareket ederken ekran bulanıklaşıyor ama gözle görülür bir hayalet görüntü olmuyor
hayırlısı olsun kardes iyi gunlerde kullan oyunlar içinde ekran ayarlarını ii yap ve driver cd sindende yararlan bence ii bir sonuc alacaksın.iyi gunlerde kullan
Sağol Tekos biraz karışık bu driverlar falan yarın uğraşıcam biraz daha