Şimdi Ara

+....LG..L1960TR -BF 19' ON NUMARA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
21.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 gune kadar stoklara girecekmis ithalatci firma o sekilde bilgi verdi.Ve sonrada dagıtımı yapılacakmıs.
    quote:

Orjinalden alıntı: minicikdev

Demo 30 YTL daha pahalı.Beklemek en iyisi.
  • LG L1960TR-BF 19" 2ms LCD MONİTÖR'ü burda bilgisayarcıda buldum hem 17 hemde 19 var fakat vitrinde çalışır durumda güvenipte alamadım başka yerdede yok napıcam bilemiyorum senin dediğin gibi 15 20 güne kesin gelecekmiş bence dolar artsın diye bekliyorlar
  • dolar artacaksa, sen de paranın yarısını dolara çevir diğer yarısı ytl olarak kalsın.15 gün sonra alırsın lcd yi
  • vatandan 1760 almıştım ölü piksel çıktı 1760 kalmamış 1960 alayım dedim.bitmiş.
    ne yapayım bekleyeyim mi biraz?
  • aynı monitörün yine gelme ihtimalini vatanbilgisayara sormuş muydun? yukarıdaki mesajda arkadaş 15 güne kadar stoklara gireceğini öğrenmiş. İstersen sen de vatanbilgisayara gidip ordakilere söyle onlar da ithalatçı fimayı arasınlar, gelip gelmeyeceğini öğrensinler

dipnot: sitede adana ve topkapıda stokta olduğu yazıyor, oralardan getirtebilme ihtimalleri yok mu ki?
  • Sitede stokta var gözüktüğüne inanmayın telefon açıp sorun.
    Daha önce 971p almak için gitmiştim evden çıkmadan sitesine baktım stokta var gözüküyordu 20dk sora ordaydım yok dediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: guduk68

aynı monitörün yine gelme ihtimalini vatanbilgisayara sormuş muydun? yukarıdaki mesajda arkadaş 15 güne kadar stoklara gireceğini öğrenmiş. İstersen sen de vatanbilgisayara gidip ordakilere söyle onlar da ithalatçı fimayı arasınlar, gelip gelmeyeceğini öğrensinler

dipnot: sitede adana ve topkapıda stokta olduğu yazıyor, oralardan getirtebilme ihtimalleri yok mu ki?

2 defa farklı kişilere sordum
    biri yok sipariş verilmemiş dedi biri gelebilir dedi.Ne zaman geleceğini söylemedi.
    netteki yazanı bende sordum teşhir için çıkarttık dedi.Tek kaldı dedi.Demekki vermiyorlar ya da ihtimal yok.

olmadı para iadesi isterim beklerim.Yarın belli olur durum.

Siparişi internetten vermiştim.3-5 gündür telefon trafiğimiz oluyor bakalım. Hadi yok gelmeceyek dediler ne alacağım peki 17 veya 19 maksimum 400ytl

• quote:

Orjinalden alıntı: ehckelem

quote:

aynı monitörün yine gelme ihtimalini vatanbilgisayara sormuş muydun? yukarıdaki mesajda arkadaş 15 güne kadar stoklara gireceğini öğrenmiş. İstersen sen de vatanbilgisayara gidip ordakilere söyle onlar da ithalatçı fimayı arasınlar, gelip gelmeyeceğini öğrensinler

biri yok sipariş verilmemiş dedi biri gelebilir dedi.Ne zaman geleceğini söylemedi.
    netteki yazanı bende sordum teşhir için çıkarttık dedi.Tek kaldı dedi.Demekki vermiyorlar ya da ihtimal yok.

Siparişi internetten vermiştim.3-5 gündür telefon trafiğimiz oluyor bakalım. Hadi yok gelmeceyek dediler ne alacağım peki 17 veya 19 maksimum 400ytl

19'' 932b alabilirsin aslında onun da özellikleri iyi ama L1960TR daha iyi.
    Ben de L1760TR kullanıyorum 17'' müthiş bir monitörü 15 gün oldu alalı 17'' alacaklara tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

quote:

quote:

19'' 932b alabilirsin aslında onun da özellikleri iyi ama L1960TR daha iyi.
    Ben de L1760TR kullanıyorum 17'' müthiş bir monitörü 15 gün oldu alalı 17'' alacaklara tavsiye ederim.

ben de 932 yi düşünüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 26 Temmuz 2007; 2:55:17 >

• Arkadasım bence bekle seni anliyorum bir an önce bir lcd alıp kullanmak istiyorsun ama icine sinmedigi zaman daha kotu olacak.Elbette bu stoklara girecek cok yogun talep alan mont. sence dolar yukselsin diye beklerlermi.Stokda duran ve kalan her mal kar ettirmez o yuzden mallarini kimse stokda tutmak istemez bu para akımını önler bir defa.eger 10.000 veya 20.000 dolarlık 5 adet maldan bahsetseydik devamı gelmeyen adamlar talepler fazla oldugu icin belki dolar artana kadar malları bekletebilirlerdi.Ama 300 veya 400 $ lık mallar icin hic bir ithalatci veya satici mallarini bekletmez.Stokda duran her mal o gün için zarar yazar.(Bu bilgi bu tür eşyalar icin dogru bir bilgidir.Sizde bogazici bilgisayari arayin ithalatci firma ordan daha net bilgi alabilirsiniz)
    quote:

vatandan 1760 almıştım ölü piksel çıktı 1760 kalmamış 1960 alayım dedim.bitmiş.
    ne yapayım bekleyeyim mi biraz?

• ayrıca alırken dolar düşük oldugu için o da uygun fiyata alacak.. karında bir şey değişmeyecek
  • vatan bilgisayar monitor bize gelmiyecek dedi bende samsung 932b siparişi verdim hayırlı olsun artık.
  • Beyler sadece film ve internet için bi LCD alıcam da bu LG mi yoksa Samsungun 971p modelini mi alayım özellikle film performansı benim için çok önemli
  • Arkadasım burasi lg ile ilgili olan bir topic ama samsung kullanicılarida katılım yapıyor.Ben lg kullanmama ragmen sana hiç düşünmeden samsung 206 bw veya ms farki senin icin onemli degilse samsung 205 bw öneririm.Film,int ve ofis uygulamalari icin cok ii bir lcd ekran.Bir topic acarsan burdaki kullanicılarinda benimle ayni fikirde olduklarini goreceksin.
    quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

Beyler sadece film ve internet için bi LCD alıcam da bu LG mi yoksa Samsungun 971p modelini mi alayım özellikle film performansı benim için çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 27 Temmuz 2007; 9:50:56 >
  • Bu arada 971pnin renklerdeki canlılığını veren bir monitör daha görmedim ben ama sırf film içinse zaten wide almak lazım.
    Eğer illa kare monitör alacağım dersen 971p oyunlar hariç 1960 vb tn panellerin hepsinden üstündür.
  • şu monitörü türkiyeye ne zaman getirirler 1 ay oldu yok piyasada onun yüzünden phlips aldık pişmanız şimdi getirseler ne olacakki iş işten geçti
  • Gerçekten bir aydır yok monitör aşırı talep var yetişemiyorlar heralde ben de samsung 206bw aldım burada kararsız olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim...
  • ya yok ofis yok oyun yok film için hangisi iyi deyip duruyorsunuz sanki her dakka film izleyip oyun oynuyorsunuz sonuçta her lcd de görüntü var evet bazıalrında daha canı renkler lg l1760tr l1760tq bunlar 17" monitorler ben canlı olarak gördüm vitrinde çok güzel monitorler 2000:1 3000:1 dnamik kontrast oranı sunuyorlar bunun yanında f engine adı verilen lg nin yeni chipseti de bu monitorlerde kullanılmaya başlandı ayrıca eagle eye(kartal gözü) denen de ışığa duyarlı açkma kapama düğmesi mevcut bu monitoru alın hem de fiyatı bu kadar düşükken başka zaman buamassınız gidip de samsung bakmayın bana kalırsa ben ankara hızlı sistemden alacağım adamlar alırken açar bakarız dedi sonra da ölü pixel çıkarsa değiştirirz dediler güvenilir bir mağaza hızlı sistem her türlü alışverişimi ordan yapıyorum saygılar.
  • bence sony hs-95 19 inç bu modelde çok iyi ben çoook memnunum.
  • Dün akşam sapasağlam olan monitör sabah açtığımda bembeyaz bir görüntüden başka bişey vermiyordu.Başka bilgisyarda da deneyerek sorunun monitörden olduğu kesinleşti. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.