Şimdi Ara

+....LG..L1960TR -BF 19' ON NUMARA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
21.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar monitor geldi gerçektende süper bir monitor ama ayarları tam yapamadım sizde ayarlar nedir birde filmde film moduna alınca patlama sahnelerinde otomatik görüntü kendisini kısıyor ne yapmam lazım
  • gidin lg alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil175 -- 9 Ağustos 2007; 16:11:26 >
  • Vatandaki adam git uçurumdan atla dese atlıycanmı vaybe ne adammı bu vatandaki adam neyse hadi seninki en iyi monitor olsun hadi git şimdi misket oyna oyna dışarda sen
  • ha ha ha .... hey anasını bunu cahilliğine veriyorum...
  • kulananlar parlaklık ayarıyla contrası yazabilirmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakalpup

herkes kendi monitörünün konusunda yazsın len

bizim monitör deli bişeydir laf ettirmem , hem widescreen bizi bozar

1:3000 borumu bu ya varmı yarışabilecek

Ben fahri lg kullanısıyım

Bir de sen biliyorsundur ama bilmeyen arkadaşlar için söyleyelim 3000:1 dinamik kontrast

• Arkadasim karistirma ortaligi git sen benq ile ilgili topiclerle ugras.Burası adındanda belli oldugu gibi lg forumu bosu bosuna yazıp kendini yorma herkesin malı kendisine gore en iyidir.Ama bence bir seyler soylemeden once biraz arastir.Bende vatandan aldim mont. .Tabiki adamin elinde lg yok 2 aydir sana benq yü önercek ne yapsin git sonra gelmi desin :) senin aldigin modelde guzel sadece birazcik kalin :) neyse sen bence biraz arastir benqnun ozelliklerini bilgi sahibi ol sonra yorumda yapabilme yetenegini gelistirip burda yazısabilirsin.İnsanlara sadece laf soylemekle olmuyor bu isler.
    quote:

Orjinalden alıntı: emil175

ha ha ha .... hey anasını bunu cahilliğine veriyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 11 Ağustos 2007; 8:38:26 >
  • Arkadaşın yaş seviyesi ortada buyüzden yorum yapmaya değmez boşu boşuna burda polemik oluşmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tekos

Arkadasim karistirma ortaligi git sen benq ile ilgili topiclerle ugras.Burası adındanda belli oldugu gibi lg forumu bosu bosuna yazıp kendini yorma herkesin malı kendisine gore en iyidir.Ama bence bir seyler soylemeden once biraz arastir.Bende vatandan aldim mont. .Tabiki adamin elinde lg yok 2 aydir sana benq yü önercek ne yapsin git sonra gelmi desin :) senin aldigin modelde guzel sadece birazcik kalin :) neyse sen bence biraz arastir benqnun ozelliklerini bilgi sahibi ol sonra yorumda yapabilme yetenegini gelistirip burda yazısabilirsin.İnsanlara sadece laf soylemekle olmuyor bu isler.
    quote:

Orjinalden alıntı: emil175

ha ha ha .... hey anasını bunu cahilliğine veriyorum...

muhahah

• çok pahalı yaw
  • Ya birde şu ayarları yazsanız çok iyi olacak kimse yazmamış
  • Kardes inanki bende onlari cok arastirdim.Ama herkesin farkli ben user mod da degil dvi cikisi ile normal modda kullaniyorum bu lcdyi.istersen gene yazarim ama çok fazla ayar yapmadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: guguk

Ya birde şu ayarları yazsanız çok iyi olacak kimse yazmamış
  • bu bölüm iyiymiş ya lg demek hadi bakalım öyle olsun...özelliklerini çok aradım volkan_gs arkadaşım lg samsung sony deli oldum araştırırken ben sadece denemek için hangisini öneriosun diye sordum vatan bilgisayara eğer lg beenmiş olsaydım direk gider lg alırdım yoksa bile siparişle getirtirdim anladın??? guguk sende asabımı bozma ok yaş seviyesi fln hiç olmuyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil175 -- 12 Ağustos 2007; 15:44:03 >
  • VATAN BİLGİSAYAR stoklarına girmiştir...alacak arkadaşlara duyurulur hayırlı olsun :)
  • 508,57 YTL olarak gözüküyor çok pahalı benwww.sanalmarketim.com dan aldım 430 ytl peşin fiyatına taksitte yaptılar 2 gün içerisinde elime ulaştı vatandan alınmaz bence
  • Bu monitorde filmlerde filan durumua göre ekran kararıyor ve aydınlanıyor bunu iptal etme imknı yokmu?
  • yandaki f-engine tuşunda MOVIE yaptıysanız dediğiniz şekilde olur.kendiniz opsiyonlarsanız dediğiniz durum ortadan kalkar
  • sevgili dostlar bu monitörün backlight durumu nedir?rahatsız edici derecedemi yoksa azmı monitorün ısık sızıntısının yoğun olduğu anda çekilmiş bir resim koyamazmısınız.Teşekkürler.
  • L1760TR-BF yi uzun zamandır takip ediyorum,bir ara Antalya da aradım bulamadım!
    Ben kesin 17" alacağım,ve sadece PC monitörü-internet ve sadece Film izleyeceğim,oyun v.s
    işlerle ilgim yoktur,dolayısıyla hala Samsung,Asus,BenQ arasında gidip geliyorum hatta Philips
    (ancak çeşitli yerlede gördüğüm o sanırım FX serilerinde görüntüler beni hiç açmadı!!!)

Biraz daha demekki tavsiye,bilgi v.s lazım bana,evet bendeki olay sadece Film izlemedir...
    Selamlar
  • Arkadaşlar bir de resim gönderseniz.Film olsun,oyun olsun çeşitli açılardan olsun. En azından bir fikir verebilir almak isteyen insanlara.Çok az resim var.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.