Şimdi Ara

+....LG..L1960TR -BF 19' ON NUMARA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
21.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: YasiKa

2. resimdeki oyun un ismi nedir acaba? SLR çok güzel olmuş

NFS Carbon
  • yaaa arkadaşlar burda bahsettiğim problem kimsenin monitöründe yokmu?? yoksa varda haberinizmi yok :)

bu arada bence SLR'a yazık olmuş, bence arabanın standart hali çok daha güzel, hiç bi modifiyeye ihtiyacı yok, ama tabi zevkler ve renkler tartışılmazmış:D
    quote:

Orjinalden alıntı: solitaryman

bende yaklaşık bir hafta önce 1760 tr modelini aldım. eski 15" crt monitörüme göre görüntü baya bi keskin ve renkler daha da dolgun görünüyo. onun dışında Ghosting e hiç rastlamadım. bazı arkadaşlar counter strike oynarken havaya el bombası atarak ghosting testi yapıyolarmış :D ben de denedim ama crt monitörümden hiçbir fark göremedim.
    monitörün kötü yanlarına gelirsek ekranın en üstünden yaklaşık 1 cm altına kadar biraz ışık sızması oluyor. onuda anca tam siyah ekranda biraz fark edebiliyorsunuz, onu dışında normal kullanımda hiç belli olmuyor.
    bide bu monitörü kullananlara bir sorum olcak. şimdi bu monitörün kendi hazır modları varya (movie, text gibi). onlardan birini seçince eğer ekrandaki görüntü biraz karanlık ise monitör görüntünün ışığını iyice kısıyo, tam tersine eğer aydınlık bi görüntü varsa ışığı iyice açıyo. acaba bu özelliği kapama gibi bi imkanımız varmı. çünkü bu özellik bazen insanın canını sıkıyo. mesela hareketli bi oyun oynuyosunuz, ateş ediyosunuz ve patlamadan dolayı görüntü biraz açık renk oluyo monitörde bunu görünce o an ışığı biraz daha açıyo sonra ışığı eski haline getiriyo. yani sonuç olarak oyun oynarken ekran bi aydınlanıp bi kararıyo :S
    eğer bu özellik kapatılabiliyorsa ozaman monitör tam süper olcak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solitaryman -- 12 Haziran 2007; 1:07:48 >

• Solitaryman,
    Gerçek hayatta bir slr sahibi olsam emin ol ben de hiç modifiye düşünmezdim

Aşağıdaki linkte bulunan ürün değerlendirmesinde bu durumun movie modunda gerçekleştiği yazılı, böyle patlama sahneleri olan oyunlarda diğer modlar kullanılabilir o halde.

The rated 3000:1 contrast ratio doesn’t emerge from a straightforward measurement of white and black in a single image. In Movie mode, the LG 1960TR changes the brightness of the backlight in response to displayed content, meaning darker scenes appear darker and brighter scenes brighter.

http://www.bestpracticemagazine.co.uk/personal-computer-world/hardware/2186959/review-lg-1960tr-flat-panel

• hmm saol link için, demekki bu özelliği kapatamıyoruz.
    gerçi normal modda da ekran kartı üzerinden yapılan ince ayarlarla güzel görüntü elde edilebiliyor.
  • güzel monitör ankara mavide varmı acaba
  • bende bu monitröden almayı çok istiyorum arkadaşlar.Ama ölü nokta olayından korkuyorum :( birde filimlerde görüntü nasıl ?
  • o ortadaki ışık ışık dağılımının dengesizliğinden kaynaklanan bir sorun ise kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurguven

bende bu monitröden almayı çok istiyorum arkadaşlar.Ama ölü nokta olayından korkuyorum :( birde filimlerde görüntü nasıl ?

Vatan bilgisayar 1 ay ölü pixel garantisiyle satıyor. Ne çıkarsa 1 ayda çıkar zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memocan

o ortadaki ışık ışık dağılımının dengesizliğinden kaynaklanan bir sorun ise kötü

Ortadaki ışık flaşlı çekimden kaynaklanıyor. Acemilik işte
  • evet monitor harika , sadece ben modlarda birşey yapamadım ,modlar kullanışlı deil sanki cok parlak,birde userı nasılk ayarlayabiliyoruz kendimize göre ? usera getrnce mesela biraz kısık renkte brightness ta olsun sitiyorum nasıl ayarlnabiliyor _
  • Arkadaşlar kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak.
    Oyun oynarken veya internet kullanımı sırasında monitörlerinizin resimlerini çekip yollar mısınız boş vakitlerinizde?
    Bize de fikir vermiş olursunuz bu konuda.
  • Tamam ben cekerim,arkadşın makinası ile, ;) 1-2 günde koyarım başlığı takp edersin.
    Birde monitoru kullanan arkadşlar,bütü lcd lerd eoluyordur belki ama,meseşa beyaz bir sayfada , biraz monitorun altından bakınca pembeleşme oalyı sizdede biraz oluyormu ? tabiki acı ayarlamak gerkeiyorda ,sizde böyle durum varmı,ama monitor gerçkten cok iyi,o dediğim bir sorun değil zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: owin

BENQ FP94VW 19" GENİŞ EKRAN HDMI

bu monitöre göre artısı ve eksisi nedir?

Artıları
    Eğer sadece pc oyunu oynayacaksanız, bir film bile izlemem diyorsanız belki bu düşünebilir ama, artık ws yamaları yaygınlaşmaya başladı, ve hatta yamasız bile basık olması dahi bir hoş hava bile oluşturuyo ki(sadece kendi düşüncem), hiç bir film izlememe gibi bir ihtimailinizin düşük olduğunu düşünmekteyim, çünkü nerdeyse artık çoğu film ws boyutlarında çekiliyor, ve oyun açısından bile senseye game gibi modlar bile var, xbox için arkadaşların yorumunu okuyabilirsiniz, bir tane bile negatif yorum görmedim, ve tabii ki ps3 ve daha ilerideki teknolojiler için HDMI, onu saymıyorum zaten... ve çok önemli bir husus daha 1440*900 çözünürlüğü var , 720p oranını çok rahat gösterebiliyor(tabii bu ws ile ilgili) LG nin ise 1280*1024, ama bu çözünürlük, ps3 için çok ama çok önemli... nokta aralığı 0.2835 mm, lg nin ise 0.294,
    Eksileri
    Kontrast oranı düşük(3000 e 800) , malzeme kalitesini bilmiyorum, ölü pixel olma ihtimali belki yüksek olabilir, ama zaten 1 ay garantisi var... görme açısı 160 iken lg nin 170,

tabii tüm sayısal değerler kağıtta, bakıp, görüp karşılaştırmak lazım, şu linkte ps3 ile benq denenmiş bakabilirsiniz...

http://www.playstationturk.com/Reviews-rop-showcontent-id-141.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 14 Haziran 2007; 12:00:27 >

• Arkadaşlar bi hatırlatmada bulunayım 4ms olan model LG L1960TQ dur TR ile bitenler 2ms dir
  • Evet aynen öyle. Bazı firmalar ürün kartlarını yanlış yayınlıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircim

quote:

Orjinalden alıntı: memocan

o ortadaki ışık ışık dağılımının dengesizliğinden kaynaklanan bir sorun ise kötü

Ortadaki ışık flaşlı çekimden kaynaklanıyor. Acemilik işte

kardeş fotoğrafı çeken kardeşim flaş lı çekmiş bu bariz belli zaten. monitör e iyi bakarsan anlayabilirsin.......LG yazısının hemen aşşağısına bak flaşın orayda yansıdığı hatta sehpasının kenarınada yansıdığını görebilirsin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pejo306 -- 14 Haziran 2007; 16:25:03 >
  • film görüntüsü nasıl bu monitörün gece izlenecek kadar iyi mi ?
  • Güncel
    Fotoğraflarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar...
  • walla bu monitörü 2 hafta önce aldım.

arkadaşta sony nin 17' lik 350 ytl ye aldığı bi modeli görmüştüm ve birden lcd isteğim kaçmıştıçünkü görüntüler ve karanlık öyle kötüydükü.

ancak herşeye rağmen benim eski 14' ten kurtulup bunu aldım.
    sonuç kesinlikle süper.verdiğim paranın hepsini hakkettiğini anladım.oyun ve filmlerde görüntü süper.aydınlatmada iyi.
    bence şaşılmaması gerek bi monitör

son olarak bu monitörün karizmasını anlatamam gerçekten.o kdr sağlam duruyorki resmen ben burdayım diyor
    saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan_gs

Arkadaşlar kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak.
    Oyun oynarken veya internet kullanımı sırasında monitörlerinizin resimlerini çekip yollar mısınız boş vakitlerinizde?
    Bize de fikir vermiş olursunuz bu konuda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.