Şimdi Ara

LG - L1970HR , SAMSUNG 205BW, SAMSUNG 940BW arasında kararsız kaldım sizce hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 940bw alabilirsin çekinmeden ben vatan dan 8 taksit 416 ytl ye aldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

quote:

Orjinalden alıntı: RaDReS

SAMSUNG 205BW hangi paneli kullanıyor arkadaşlar ben film ve oyun için istiyorum 170x6 kullandım ve filmlerde resmen rezalet 2 dk bile seyedemedim (orjinal dvd)... onun için alıp hüsrana uğramak istemiyorum yani filmler için görüntü açısı karanlık sahnelerdeki performansı ve renk kalitesi çok çok önemli...

ikinci olarak 4:3 yada 5:4 oranında b çözünürlükle oyun açtığımda (16:9 yada 16:10 desteklemeyen) görüntü kenarlara uzatılıyormu eğer uzatılıyorsa direk siliyorum WS olayını... bence berbat olucak tabi benim görüşüm 4:3 oranında b monütör kullanıyorum ve 5:4 oranında b çözünürlükle açıp görüntü esneyince bile beni baya rahatsız ediyor...

kullanan arkadaşlar b foto gönderirse çok sevinirim hatta İzmir deki arkadaşlarla WS kulübü kuralım

herkeze teşşekürler

170x6 'ın dvd performansını hangi özelliğinden dolayı kötü bulduğunu açıklarmısın ? Bende bu aralar lcd monitör almak istiyorum. Senin gibi aradığım 2 önemli özellik var. Oyun ve film (divx / dvd). Özellikle filmleri daha kaliteli izlemek için wide daha iyi olur gibime geliyor ama , forumlarda görüşler nerdeyse birbirinin tam zıttı. Biri wide'lara filmler için "çok uygun bunu alın" derken , öbürü , "filmlerde çok kötü kesinlikle almayın" diyor. Benim gönlümden Samsung 940 BW wide geçiyor. Bu lcd ile divx dvd izleyen arkadaşlar izlenimlerini paylaşırlarsa çok memnun olurum.

görüntü bana çok karanlık geldi biraz contras ışık ayarlarıyla oynadım ama b türlü ısınamadım hele divx lerde daha fazla karelenme var gibi b kaç gün önce vatan bilgisayara gittim orda 205bw ve philips 200w yu görme fırsatı buldum ama onlarada pek ısınamadım artık çoağaltıcıdanmıdır nedir tüplü monütlere bakıyorum çok güzel b görüntü var LCD ler çamur gibi... ben biraz daha bekleme kararı aldım...

• Samsung lcd.
  • quote:

görüntü bana çok karanlık geldi biraz contras ışık ayarlarıyla oynadım ama b türlü ısınamadım hele divx lerde daha fazla karelenme var gibi b kaç gün önce vatan bilgisayara gittim orda 205bw ve philips 200w yu görme fırsatı buldum ama onlarada pek ısınamadım artık çoağaltıcıdanmıdır nedir tüplü monütlere bakıyorum çok güzel b görüntü var LCD ler çamur gibi... ben biraz daha bekleme kararı aldım...

Oralardaki görüntülere aldanma bence.Kafandaki monitörü direk ve dvi-d den bağlat.Ben öyle yapacağım.
  • arkadaslar Samsung 940BW modelini yaklasik kac kisi almak istiyor cok kisi ilgileniyor ama almak isteyen fiyatinin dusmesini bekleyen yada yuksek bulupta almamis arkadaslar cok uygun fiyata distributorden getirticem ne kadar talep olursa o kadar ucuza almis oluruz hepimiz anlasmali bir firmada var almak isteyenler ilgilenenler varsa mesajlari bekliyorum. fiyat merak edenler icin yaklasik tam emin degilim ama 420ytl civari olabilecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: berryko

arkadaslar Samsung 940BW modelini yaklasik kac kisi almak istiyor cok kisi ilgileniyor ama almak isteyen fiyatinin dusmesini bekleyen yada yuksek bulupta almamis arkadaslar cok uygun fiyata distributorden getirticem ne kadar talep olursa o kadar ucuza almis oluruz hepimiz anlasmali bir firmada var almak isteyenler ilgilenenler varsa mesajlari bekliyorum. fiyat merak edenler icin yaklasik tam emin degilim ama 420ytl civari olabilecek

vatan da 415 ytl(nakit)diye duydum?
  • quote:

Zaten CRT ler ile LCD leri karsilastiramassin, CRT ler OYUN, DVD, HD gibi yuksek cozunurluklu uygulamalarda her acidan tartismasiz cok daha ustundur.
  • @killnOd
    Haklısın zaten tersini söylemek saçma olur... ama daha büyük monütöre daha az yer kaplayarak sahip olmak için insan ödün vermeyi kabulleniyor sanırım burda tartışmamızın nedenide zaten vericeğimiz ödünleri en aza indirmek

@StranGe_PassenGer
    Arkadaşım analog olarak bağlamıştı monütörü bunun filmleri bu kadar etkileyebileceğini düşünmemiştim. En kısa zamanda b DVI deniyeceğim yorumlarımı yazarım...

Nette fiyat araştıması yaparken Philips 200W6CS ile ilgili aşağıdaki yorumu buldum bu monütörü kullananlara koyu olarak işaeretlediğim alanda ki yorumun doğruluğunu sormak istedim

Teşşekürler

quote:

Bundan önce profesyonel, oldukça pahalı bir CRT kullanmaktaydım. Bir kaza sonucu kullanılmaz hale gelmesinden sonra aynı seviyede bir CRT aramaya başladım zira hiçbir LCD ekranın eski monitörümün görüntü kalitesini hiçbir dezavantaj olmadan verebileceğine inanmıyordum ama yanılmışım aradığım gibi bir CRT monitör bulamayınca bunu aldım ve son derece memnunum.

Görüntü harika, bakış açıları CRT gibi neredeyse çok abartılı açılardan bakıldığında bile hiçbir rahatsızlık vermiyor. Tepki süresi herşey için gayet yeterli bir sürü oyunda denedim sorun çıkarmadı.

Geniş açı modlarını desteklemeyen çözünürlüklerde görüntünün ekrana nasıl yayılacağını siz kontrol panelinden seçiyorsunuz (orijinal boyutunda ekrana ortala, en/boy oranını bozmadan tüm ekranı kapla veya en/ boy oranını bozarak tüm ekranı kapla)

Filmlerde ve oyunlarda karanlık sahnelerde de herhangi bir problem yok.

Şayet bütçeniz yeterliyse, mükemmel bir seçim. Şiddetle tavsiye ederim...

• * RaDReS

dostum Philips 200W6CS kullanıyorum kendi icinde ekran ayarları vs var. en boy oranı bozuluyormu hatırlamıyorum. ama bahsi gecen menuden ekrani 4:3 filan yapabiliyorsun yada ekrana yay diyorsun .Philips 200W6CS cok kalite bir monitordur. her sekilde tavsiye ederim.
    not:su an tatildeyim bakamıyorum donuste isteyen olursa resim filan atarım.
  • Model / Response Time / Panel

Philips 200W6CS / 16ms or 8ms G2G / 20"WS LG.Philips S-IPS (LM201W01)

Samsung 205BW / 6ms / 20"WS Samsung TN Film

LG L1970HR / 2ms G2G / 19" TN Film

Samsung 940BW / 4ms G2G / 19"WS Samsung TN Film

Ben de Philips'le Samsung205BW arasında kaldım. Aradaki fiyat farkı ortalama olarak 180 YTL... Pahalı olan Philips'in paneli için bu fark verilir mi?...

@tekken
    Oyunlarda ve filmlerdeki performansını da yazar mısın? 16ms or 8ms olması konusunda şüpheye düştüm... Samsung 205BW düşünüyordum ama Philips'in paneli daha iyi galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat204 -- 20 Ağustos 2006; 21:09:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat204

Model / Response Time / Panel

Philips 200W6CS / 16ms or 8ms G2G / 20"WS LG.Philips S-IPS (LM201W01)

Samsung 205BW / 6ms / 20"WS Samsung TN Film

LG L1970HR / 2ms G2G / 19" TN Film

Samsung 940BW / 4ms G2G / 19"WS Samsung TN Film

Ben de Philips'le Samsung205BW arasında kaldım. Aradaki fiyat farkı ortalama olarak 180 YTL... Pahalı olan Philips'in paneli için bu fark verilir mi?...

@tekken
    Oyunlarda ve filmlerdeki performansını da yazar mısın? 16ms or 8ms olması konusunda şüpheye düştüm... Samsung 205BW düşünüyordum ama Philips'in paneli daha iyi galiba...

Samsung 205BW Tabiki...
  • arkadaslar neden lg modeline bu kadar uzaksiniz anlamadim.lg monitorde tek rakipsiz bence ve 1970 modelinin uzerine yok.2ms ve 1600:1 konsrat orani var.bu ozellikteki bir monitorun canlilik oranini dusunemiyorum bile.
  • LG monitöre bir şey demiyorum ama L204WT modeli Türkiye'ye bir gelsin de o zaman karşılaştırma imkanımız olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsngencer

arkadaslar neden lg modeline bu kadar uzaksiniz anlamadim.lg monitorde tek rakipsiz bence ve 1970 modelinin uzerine yok.2ms ve 1600:1 konsrat orani var.bu ozellikteki bir monitorun canlilik oranini dusunemiyorum bile.

bu modele uzak kalınmasının sebebi biraz da fiyatı aslında ama özelliklerine bakınca fiyatı normal gibi,
    ayrıca forumda LG L1970HR kullanan ve yorum yapabilecek kimse yok mu?
  • Arkadaşım ben bugün bunu gördüm ve hayran kaldım.
    Ama 1 adet ölü pikseli olan ve son üründü alamadım.
    İnşallah yeni ürünler gelince alacağım
    LG 1970HR
  • Fiyatı 578 ytl ve 8 taksit,fiyatı gayet uygun bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trakianboy

Arkadaşım ben bugün bunu gördüm ve hayran kaldım.
    Ama 1 adet ölü pikseli olan ve son üründü alamadım.
    İnşallah yeni ürünler gelince alacağım
    LG 1970HR

Fiyatı 578 ytl ve 8 taksit,fiyatı gayet uygun bence.

Hangi vatan a gittiniz?
    ölü piksel garantisi vermiyolar mı?

• Elmadağ vatan'a gittim.Bornova-İzmir'de de 1 adet varmış.
    LG 1 yıl 5 ölü pikselden sonrasına garanti veriyor.
    Zaten alırken denedim ve ölü piksel çıkınca almadım.Ordaki arkadaşlara yakın ilgi ve edindikleri tecrübelerinden dolayı da çok teşekkür ederim.
    Bu ürün Cebit 2006 Hannover fuarında LG standında yeni ürün olarak tanıtılmış.
    Belki biraz daha verip 1980Q alırım.
  • Arkadaşlar anlaşıldığı kadarıyla ws lerde bazı oyunlar ve filmler için muammalar söz konusu. Henüz tam verimle çalışan bir teknoloji olmadığı kanaatindeyim. o yüzden düz lcd.. o yüzden lg 1970HR diyorum.
  • LG yi İstanbul'da bulabileceğim yer var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.