hocam bende bu monitör olayında çok kararsız kaldım gittim hepsine baktım en şık en zarif duranı samsung 205bw idi...onu aldım.ve de görüntü kalitesi süper parlaklık çok iyi...çok farklı modları var.ben şiddetle tavsiye ederim.ilk aldıımda fiyatına değermi demiştim.ama bu baktıım şey bu parayı hak ediyor dostum
Dostum BENQ ile karşılaştırdınmı? bende BENQ ve Samsung arasında gidip geliyorumda...
arasında kararsız kaldım yarın içinden birini almayı düşünüyorum siz ne dersiniz
selam
ben samsung 940bw kullanıyorum ne oyunlarda ne filmlerde hiç bir problem yok.
SAMSUNG 205BW İSE NOKTA ARALIĞI OLARAK 17 İNCH LCD MONİTÖRLERE DENK.tabiki bu özelliği görüntü kalitesini arttırıyor.bende iki samsung arasında kaldım ama 205bw pahalı geldi.
ama 940bw den çok memnun kaldığımıda söylemeden geçmiyim.bu arada 940bw nin yükseklik ayarı yok.eğer film falan izliyorsanız wide daha iyi bir seçim.daha önce seyrettiğim filmlere şimdi bakıyorumda ben ufacık görüntüde nasıl seyrettim bunları diyorum
ben de sonunda bugün samsung 940bw aldım.vatan computer dan cardfinansla 11taksit*35 ytl .fiyatı çok uygun.herşeyiyle mükemmel bi monitör. bugüne kadar ben monitör yerine başka birşeye bakıyormuşum onu anladım...
ben 940 bw almıştım 2 hafta önce.dün geri verdim. neden mi? çünkü küçük çok küçük.widescreen bence 19" larda hikaye. o kadar küçük geliyo ki insanın gözüne.ilk elime geldiğinde dedim ki bu mu geniş ekran?bende plazma fala nbekliyodum:) neyse sözün özü şu şimdi 971p sipariş geçiyorum. belki daha pahalı ama kesinlikle özellikleri ve görüntü kalitesi parasına değer. paneli kontrastı harika.971p harika bir seçim olabilir.ilgilenlere duyrulur. bende 3 haftadır kararsızdım.ama artık 971p almaya gidiyorum.
Arkadaşlar bi kaç gün sonra 19" MODELİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. YETER ARTIK 2 HAFTADAN BERİ ARAŞTIRIYORUM AMA LG NİN FİYATI OLSUN ÖZELLİKLERİ OLSUN BANA DAHA UYGUN GELDİ.BİDE GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ GÖRDÜKDEN SONRA KARARIM DAHA NETLEŞDİ.UMARIM HAYIRLI OLUR VATANA MİLLETE
LG-L1970HR
arkadaşlar sizlerden acil cvp bekiyorum 2-3 güniçinde lcd almayı düşünüyorum 3 tip lcd var dusundugum oncelikle şu ikisi hakkında düşüncelerinizi sölemenizi istiyorum