Şimdi Ara

LG - L1970HR , SAMSUNG 205BW, SAMSUNG 940BW arasında kararsız kaldım sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün : L1970HR BF 19' LCD MONİTÖR, 2ms
    Ürün Kodu : LG.MON.L1970HRB.01
    Ekran Boyutu : 19" (48cm)
    Tepki Süresi : 2 ms
    Nokta Aralığı : 0.294mm
    Çözünürlük : 1280x1024
    Kontrast Oranı : 2000:1
    Parlaklık : ~ 300 cd/m2
    Yan Bakış Açısı : 160
    Düşey Bakış Açısı : 160
    Yatay Tarama : 30 ~ 83 kHz
    Dikey Tarama : 56 ~ 75 Hz
    Bağlantı Tipi : D-Sub 15, DVI-D
    Güç Tüketimi : 35 W
    Ölçüler (GxYxD) : 495 x 428 x 142mm
    Ağırlık : 5.4kg
    Diğer : f-engine
    fiyat:$ 367,00

SAMSUNG 205BW
    Ekran Boyutu :20”
    Çözünürlük :1680x1050
    Renk :GÜMÜŞ/SİYAH
    Cevap Süresi :6 ms
    Düşey Frekans :56-75 hz
    Kontrast :700:1
    Parlaklık :300 cd/m2
    Yatay Frekans :30-81 khz

SAMSUNG 940BW
    PANEL ÖZELLİKLERİ
    Görüntülenebilir Bölge: 19" Geniş Ekran
    Tepki Süresi: 4 ms
    Nokta Aralığı (mm): 0.285 x 0.285
    Parlaklık (cd/x33A1): 300 cd/m2
    Kontrast Oranı: 500:1
    Görüntüleme Açısı (H/V): 160/160 (CR>5)

• film, oyun, dış görünüş diyorsan, Samsunglardan birini al...

performans diyorsan LG al, ama ben Wide Screen'i tercih ederdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

film, oyun, dış görünüş diyorsan, Samsunglardan birini al...

quote:

Orjinalden alıntı: oray

+1.................. ben kesinlikle arkadaş katılıyorum. film ve oyunlarda muhteşem. fakat bu zamanda ilk tercihim wide screen..

• quote:

Orijinalden alıntı: C.Y

quote:

Orjinalden alıntı: oray

+1.................. ben kesinlikle arkadaş katılıyorum. film ve oyunlarda muhteşem. fakat bu zamanda ilk tercihim wide screen..

Alıntıları Göster
    Harbiden yaw. Bi wide screen modası aldı yürüdü. Ciddi ciddi wide görünce diğerleri çok odun gözüküyo insanın gözüne. Ah bir de sıfır pixel garantilileri çıksa piyasaya. HB'de Acer'in var ama o da sadece ölü için sanırım, süresi de net değil.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1737&productid=bd700966

• quote:

Orijinalden alıntı: cavus78

Harbiden yaw. Bi wide screen modası aldı yürüdü. Ciddi ciddi wide görünce diğerleri çok odun gözüküyo insanın gözüne. Ah bir de sıfır pixel garantilileri çıksa piyasaya. HB'de Acer'in var ama o da sadece ölü için sanırım, süresi de net değil.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1737&productid=bd700966

Alıntıları Göster
    Karar verdiğin zaman buraya yaz kardeşim.
    Aslında kararsızlar topici olmalı forumda. Belirli bir gün buluşup, alışveriş meraklısı kadınlar gibi
    bilgisayar mağazalarını dolaşıp, almadan çıkmalıyız dışarı. Bilgi yoksunu eblek suratlı elemanları soru yağmurlarıyla boğmalıyız. Onlara incelik, nezaket, insan ilişkileri nasıl olmalı öğretmeliyiz.

Uğradığım yerel pc dükkanı, Samsung monitörleri sorduğumda Acer geniş ekran ölü piksel garantili
    var onu verelim diyor. Kendi elinde olanı satmak isteme ve övme refleksi...

Offf.. Düşün düşün nereye kadar.. Yakında düşünen adam Rodin gibi heykelimizi yaparlar..
    Havalar da sıcak ve bastırıyor.. İşte böyle havalarda sistem toplamaya karar verdim ben..

• quote:

Orijinalden alıntı: electronica

Karar verdiğin zaman buraya yaz kardeşim.
    Aslında kararsızlar topici olmalı forumda. Belirli bir gün buluşup, alışveriş meraklısı kadınlar gibi
    bilgisayar mağazalarını dolaşıp, almadan çıkmalıyız dışarı. Bilgi yoksunu eblek suratlı elemanları soru yağmurlarıyla boğmalıyız. Onlara incelik, nezaket, insan ilişkileri nasıl olmalı öğretmeliyiz.

Uğradığım yerel pc dükkanı, Samsung monitörleri sorduğumda Acer geniş ekran ölü piksel garantili
    var onu verelim diyor. Kendi elinde olanı satmak isteme ve övme refleksi...

Offf.. Düşün düşün nereye kadar.. Yakında düşünen adam Rodin gibi heykelimizi yaparlar..
    Havalar da sıcak ve bastırıyor.. İşte böyle havalarda sistem toplamaya karar verdim ben..

Alıntıları Göster
    Bende LG nin L1970HR BF ile samsung 940 BW arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum kalbim LG aklım samsung diyor.

OFF ya OFF !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Computerstudent -- 28 Temmuz 2006; 15:16:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Computerstudent

Bende LG nin L1970HR BF ile samsung 940 BW arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum kalbim LG aklım samsung diyor.

OFF ya OFF !!!

Alıntıları Göster
    L1970HR BF kullana arkadaşlar varsa yorumlarınızı duymak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: yabadabadooo

L1970HR BF kullana arkadaşlar varsa yorumlarınızı duymak isterim

Alıntıları Göster
    lgnin özellikleri çok iyi. ama wide screenin ne güzellikleri var abiler.bir de nedense daha ucuz oluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell32 -- 29 Temmuz 2006; 19:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernell32

lgnin özellikleri çok iyi. ama wide screenin ne güzellikleri var abiler.bir de nedense daha ucuz oluyorlar

Alıntıları Göster
    nedeni şu...

LCD fiyatları inanılmaz bi şekilde düştü... şu an amerika'da wide screen 20'' LCD'ler 189$ 220$ arası... normal LCD'lerin fiyatları da inanılmaz düşük...

Wide Screenler Türkiyeye yeni geldiği için fiyatları da tabii ki düşük oluyor, şu anda toptancılar ve satıcıların ellerinde eski fiyatlı bir sürü LCD var, ve onları ellerinden çıkartmaya bakıyorlar, LCD fiyatları inanılmaz düştü ve daha çok düşecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Basar

nedeni şu...

LCD fiyatları inanılmaz bi şekilde düştü... şu an amerika'da wide screen 20'' LCD'ler 189$ 220$ arası... normal LCD'lerin fiyatları da inanılmaz düşük...

Wide Screenler Türkiyeye yeni geldiği için fiyatları da tabii ki düşük oluyor, şu anda toptancılar ve satıcıların ellerinde eski fiyatlı bir sürü LCD var, ve onları ellerinden çıkartmaya bakıyorlar, LCD fiyatları inanılmaz düştü ve daha çok düşecek...

Alıntıları Göster
    SAMSUNG 940BW
    Kullanıyorum ve memnunum...Ölü pixel olayı da yok, zaten Samsungların sabıkası az bu konuda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dzundza

SAMSUNG 940BW
    Kullanıyorum ve memnunum...Ölü pixel olayı da yok, zaten Samsungların sabıkası az bu konuda...

Alıntıları Göster
    ben bir ünide öğrenciyim. oyun ve filmle aram çok iyi değil. ama netle aram baya iyidir. wide screen almak iyi olur mu bana ? ne gibi artıları olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernell32

ben bir ünide öğrenciyim. oyun ve filmle aram çok iyi değil. ama netle aram baya iyidir. wide screen almak iyi olur mu bana ? ne gibi artıları olur

Alıntıları Göster
    2 saatir arastırıyorum kafayı sıyırcam :)
    SAMSUNG 205BW
    SAMSUNG 940BW
    BENQFP202W
    arasında kaldım acaba hangisi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: marvell

SAMSUNG 205BW
    SAMSUNG 940BW
    BENQFP202W

Alıntıları Göster
    Lg modeli tercihin olmalı kanaatindeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dzundza

SAMSUNG 940BW

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dzundza

SAMSUNG 940BW

Hocam aldığın monitörün masadan yüksekliğini ayarlayabiliyor musun? Yani ben gördüğümde biraz alçak geldi. Masadan yukarı doğru yükseltmek mümkün mü? Bu halde bir fotosunu koyar mısın?
    20 inçini görme imkanın oldu mu? Keşke 20 liği alsam diyor musun?
    Ayrıca divx performansı nasıl? Ekranda boşluk oluşuyor mu? Bu halde bir foto mümkün mü?
    Bir de @oray'a sormak lazım. O da 20 inç olanını almıştı heralde... Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: marvell

SAMSUNG 205BW
    SAMSUNG 940BW
    BENQFP202W

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: marvell

SAMSUNG 205BW
    SAMSUNG 940BW
    BENQFP202W

Sen iki saattir araştırıyorsun iyi yine bende bu monitorlerden birini alacağım ve yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum
    çıldırma haddimi aştım :) ama sanırım samsung205 BW de kanaat kılıcam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Purael

quote:

SAMSUNG 205BW
    SAMSUNG 940BW
    BENQFP202W

Sen iki saattir araştırıyorsun iyi yine bende bu monitorlerden birini alacağım ve yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cyst

quote:

SAMSUNG 205BW
    SAMSUNG 940BW
    BENQFP202W

Aynen... Kaç ay önceden 190X6FB alma macerası nerelere kadar geldi vallahi şasılası bir durum...
    Benim Samsung205 BW modelini almam için @oray'ın yazacaklarını okumam lazım...
    Bir de şunu düşünüyorum..
    940BW alalım ölü piksel gibi bir durumda 200 YTL daha fazladan vermemiş oluruz.. Saçma tabi ki...

• quote:

quote:

quote:

SAMSUNG 205BW
    SAMSUNG 940BW
    BENQFP202W

Aynen... Kaç ay önceden 190X6FB alma macerası nerelere kadar geldi vallahi şasılası bir durum...
    940BW alalım ölü piksel gibi bir durumda 200 YTL daha fazladan vermemiş oluruz.. Saçma tabi ki...

Alıntıları Göster
    :) kendin de sölemişsin ben tekrarlamiyim nasıl bir düşünce olduğunu
    benim için çözünürlük önemli ve 20 inc de ayarlanabilir bir ayak war
    o yüzden ben 20 inc alicam artı peşin fiyatına bi yerden ayarlamaya çalışıyorum
    bakalım olursa 600 kaada alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: Purael

Alıntıları Göster
    quote:

Ayarlamaya çalıştığın bi yere de ki; Bi arkadaş daha var o da peşin alacak 600'e ayarlayın de...
    Olmadı forumda başka alacak olan arkadaşlar da var.. Kabul gününe gider gibi toplu gideriz...
    Peşin 600 olursa 940 BW 'den vazcayarım hemen... Bizleri haberdar etmeyi unutma dostum ...

• quote:

quote:

Ayarlamaya çalıştığın bi yere de ki; Bi arkadaş daha var o da peşin alacak 600'e ayarlayın de...
    Olmadı forumda başka alacak olan arkadaşlar da var.. Kabul gününe gider gibi toplu gideriz...
    Peşin 600 olursa 940 BW 'den vazcayarım hemen... Bizleri haberdar etmeyi unutma dostum ...

Alıntıları Göster
    internette bulduğum tanıtımlarda samsung 940bw nin ayaklarının ayarlanabildiği yazıyor. Buyrun linki. Ayarlanabilir derken başka bişi mi kastediyorsunuz siz. Zira aşşağı yukarı yüksekliğini ayarlamak mümkün.

• quote:

quote:

quote:

SAMSUNG 205BW
    SAMSUNG 940BW
    BENQFP202W

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: electronica

quote:

quote:

SAMSUNG 205BW
    SAMSUNG 940BW
    BENQFP202W

banada 1 piksellik fark icin 200 ytl gibi bi fark vermek mantıksız geliyor son dusuncelerime gore 19 lugu almak daha iyi gibi geldi aban ama su anda kafamı kurcalayan bi soru var 1 ay sonra olu piksel cıkma ihtimali de var bu meretlerde yani lcd isine gıcık olmaya basladım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.