Şimdi Ara

LG l7 mi S4 mini mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s4 mini kullanıyorum ama arasıra kapanıyor.Bazen açılıyor bazen pilini çıkarıp takmadan açılmıyor. Servise gitti bişey yok dediler. Aynı özelliklerde başka bir telefonla değiştirmeyi düşünüyorum.LG l7 düşündüm Ne dersiniz? Başka öneriniz var mı?

• Ben olsam satar üstüne ekler nexus4 alırdım.
  • S4 mini çok daha iyi bır telefon. Böyle bir hata yapmayın. Bir de Htc 500e bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam s4 mini cok daha iyidir htc one mini ye bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 mini daha iyi bence de.
  • Aralarında s4 mini ama samsung adamı katil yapar bide üstüne 300 tl fazla verirsin.S4 mini yerine xperia sp tercihin olsun.Harika bi telefon ve dört çekirdekli telefonlara kafa tutuyo.800 tl fiyatıda harika.Kesinlikle tavsiyemdir hata yapıp bunları alma.
    http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-SP_122648.html?ref=akakce&v=1.19.4 Site güvenilir süphen olmasın.Dist. garantili piyasanın en ucuzu.Kesinlikle tavsiyem
  • takas yada satma ımkanı varsa aynı butcede xperıa sp ye gecıs yapın,dua edersınız sonra.Htc 500 ıse eskı donanımı,adreno 203 gpu gıbı artık tedavulden kalkmıs bır gpu ıle parasını hak etmeyen bır cıhaz bence yınede karar senın zevk senın tabiki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S4 mini ile LG L7 arasında dağlar var. S4 miniden sonra pişman eder. Daha denk telefonlara bakmanızı öneririm. Hatta fırsat varsa yeni telefon alacakken üç, beş daha ekleyip daha iyi bir şeyler alabilirsiniz. Yoksa 6 ay sonra tekrar kaşıntı tutar Eğer başka bir telefon tercih edecekseniz BURADA Kullanıcı Yorumlarını paylaşıyorum. Listeden seçip okuyabilirsiniz.
  • Kesinlikle LG G2 diyorum. Sana gerçek verilerle bir karşılaştırma vereyim, kararını sen ver. http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-Samsung-I9500-Galaxy-S4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.