Bildirim
Lg L9 P760 Kısa sürede ısınıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Androıd 4. kaç -
4.1.2 kullanıyor -
Son güncellemeyi yapmışsın belki sorun pildedir. İstanbul'da yaşıyorsan Mecidiyeköy'deki servislerine git bana çok yardım ettiler -
Servisine yollucağım yarın bende pilden şüpheleniyordum satın aldığım yere gittim sıfırla geçer dedi artık şarj normal oluyor fakat ısınma gitmedi işte :s istanbul da değilim malesef orada daha iyi olurdu -
http://www.techno-labs.com/akilli-telefon-isinma-problemine-cozumler/
Belki işine yarar. -
Teşekkürler benim sorunum sanırım donanımda yinede saolun -
-
Malesef ben çözemedim telefonu değiştirdim şuan note 3 kullanıyorum :d sanırım bi süre sonra telefon kendiliğinden bu hale geliyor. Ayrıca 45 dereceye geliyorsa fazla kullanma dikkatli ol patlayabilir -
Valla bende deliricem s2 bile daha az ısınıyor 4s bile 4xhd bile anca s4 bundan fazla ısınıyor keşke 2. el temizexynos s2 alsaydım yok root et hafıza yok grafikler elinin körü en kısa sürede 5s e geçeceğim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X