Şimdi Ara

Lg L9 P760 Kısa sürede ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce usbden çıkartınca telefon kendiliğinden kapandı ve şarjı sıfır oldu sonra şarj olmamaya başladı şimdi ise çok kısa sürede ısınıyor açtıktan 4 dk sonra tutarken bile eli yakmaya başlıyor. Servise yollayacağım fakat acaba nesi arızalanmıştır cpu fazla zorlanmıyor fakat üst kısım alev gibi
     Lg L9 P760 Kısa sürede ısınıyor Lg L9 P760 Kısa sürede ısınıyor

• Androıd 4. kaç
  • 4.1.2 kullanıyor
  • Son güncellemeyi yapmışsın belki sorun pildedir. İstanbul'da yaşıyorsan Mecidiyeköy'deki servislerine git bana çok yardım ettiler
  • Servisine yollucağım yarın bende pilden şüpheleniyordum satın aldığım yere gittim sıfırla geçer dedi artık şarj normal oluyor fakat ısınma gitmedi işte :s istanbul da değilim malesef orada daha iyi olurdu
  • Teşekkürler benim sorunum sanırım donanımda yinede saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brussi

2 gün önce usbden çıkartınca telefon kendiliğinden kapandı ve şarjı sıfır oldu sonra şarj olmamaya başladı şimdi ise çok kısa sürede ısınıyor açtıktan 4 dk sonra tutarken bile eli yakmaya başlıyor. Servise yollayacağım fakat acaba nesi arızalanmıştır cpu fazla zorlanmıyor fakat üst kısım alev gibi
     Lg L9 P760 Kısa sürede ısınıyor Lg L9 P760 Kısa sürede ısınıyor

Aynı sorunla yuz yüzeyim bir çözüm bulabildin mi kardeş, çok can sıkıyor bu durum üst taraf cayır cayır alt tarafta bir şey yok. Program indirdim sıcaklığını ölçtüm inan 45 dereceyi zorlayacak patlıcak gibi.

1 yıldır kullanıyorum bir sorun yoktu, son 1 aydır böyle oldu zzzzzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FameFabre` kullanıcısına yanıt
    Malesef ben çözemedim telefonu değiştirdim şuan note 3 kullanıyorum :d sanırım bi süre sonra telefon kendiliğinden bu hale geliyor. Ayrıca 45 dereceye geliyorsa fazla kullanma dikkatli ol patlayabilir
  • Valla bende deliricem s2 bile daha az ısınıyor 4s bile 4xhd bile anca s4 bundan fazla ısınıyor keşke 2. el temizexynos s2 alsaydım yok root et hafıza yok grafikler elinin körü en kısa sürede 5s e geçeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.