Şimdi Ara

LG LB SERİSİ WEBOS TV HAKKINDA SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun itibariyle lgnin 42lb652v modeli aldım.
    ben evde yokken servis gelip kurulumunu tamamladı fakat evdekiler pek anlamadığı için birkaç sorum olucak

1)Uydudan bulduğu kanalları nasıl sıralayacağım

2)binamızın güvenlik kamerasanı nasıl izleyebilirim,eski tv de direk düz anten giriş yerine takıp izliyorduk

3)hd yayınlarda görüntü çok iyi ama düz kanallarda görüntü yeterince iyi değil renkler dağınık gibi ve yazılar pek okunmuyor

yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ooodbooo

arkadaşlar bugun itibariyle lgnin 42lb652v modeli aldım.
    ben evde yokken servis gelip kurulumunu tamamladı fakat evdekiler pek anlamadığı için birkaç sorum olucak

1)Uydudan bulduğu kanalları nasıl sıralayacağım

2)binamızın güvenlik kamerasanı nasıl izleyebilirim,eski tv de direk düz anten giriş yerine takıp izliyorduk

3)hd yayınlarda görüntü çok iyi ama düz kanallarda görüntü yeterince iyi değil renkler dağınık gibi ve yazılar pek okunmuyor

yardımcı olursanız sevinirim

1-tam olarak hatırlamamakla birlikte ayarlar kısmında genelden kanal yöneticisi diye bir yer olması gerek oradan aşaığı yukarı taşıyabiliyorsunuz.
    2-Bunu tam olarak nasıl yapmayı planladığınızı tam olarak anlayamadım.
    3-HD yayınlar tabiki iyi çünkü hd, sd yayınlar normal tvden daha kötü gözükebilir çünkü ekran büyük olduğu için görüntü aynı olmsına rağmen daha çok yere yayılıyor ve daha çamurlaşıyor. Ancak bu daha çok eski filmlerde ve bandın dizinin kalitesine göre değişiyor. Mesela cnbc-e nin görüntüsü sd olmasına rağmen diziler hiç sırıtmıyor hatta çok iyi. Fakat kanal 7 de eski dizilere bakıyorsun görüntü vahim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.