Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg2100 tm mp4 ve mkvleri destekliyor mu , 720p ve 1080 p ve bir de altyazı durumu nasıl ?

quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

lg2100 ile bu gün açtım gerçekten söylenecek söz yok kusursuz müthiş bir özellik harddiskimi direk takıp tüm filmleri izleyebiliyorum izlemediğim hd filmleri izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum
  • peki arkadaslar usb de film izlerken alt yazıları nasıl ekleyebilirim??
  • filmle aynı isme sahip altyazıları kendi otomatik algılıyor.
  • bence kesin bir yanılgı var bu özelllik lh ve lf serilerinde olabilir
    ama lg serilerinde olabilecegini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

filmle aynı isme sahip altyazıları kendi otomatik algılıyor.

çok tşk ederim arkadasım.. gerçi sen yazmadan keşfettm ama =)) çok saol
  • çok teşekkürler paylaştığın için,denedim ve oldu.
  • Yukarıdaki ilk resmi büyütüseniz onundeki etikette 32LG2100 yazdıgını görebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: myazgan

bence kesin bir yanılgı var bu özelllik lh ve lf serilerinde olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Yukarıdaki ilk resmi büyütüseniz onundeki etikette 32LG2100 yazdıgını görebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: myazgan

bence kesin bir yanılgı var bu özelllik lh ve lf serilerinde olabilir

Ben denedim ve oldu denediğim tv 32LG2100 oynatmayı başarabildim. 32LG3000 de böyle bir özellik yokmu acaba 3000ler bilgi verebilecek kimse varmı bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southsayer -- 7 Ağustos 2009; 3:12:33 >
  • bu tarz bilgileri paylaşmak gerçekten çok önemli emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz
  • 32lg2100 de altyazı problemi var mı ?
  • oguzhanx sırasıyla ne yapalıması gerektiğini ,kesinlikle çok güzel ifade etmişsin.ancak ben denedim ama başaramadım:( acaba atladığım bir şeyler mi var? model 32LG2100 . tv input un bu duruma etkisi var mı merak ediyorum. yani bu işlem yapılırken input tuşu ile av1 av2 ya da rgb gibi bir bağlantı noktası mı seçmeleyiz? av2 de uydu alıcısı ile sd yayın izlerken denediğimi de belirtiyim. şifre girebileceğim bir menuye ulaşamadım.anlayamadım gitti.
    teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mensabera -- 8 Ağustos 2009; 17:53:42 >
  • sende benim gibi etiketleri çıkarmamışın ekrandan çok güzel yapıyo adamlar insanın sökesi gelmiyo hele samy 650 serilerinde:)
  • ama onunki diye kastettigin onunki diil ki, üzerinden fiyatını çıkarırdı heralde en azından :D
  • 32LG3000 de ilkönce kumandadan ve cihazdan ok ve menu tuşlarına basınca birtakım alt menüler açılıyordu.Oralarda biraz gezindim hatta orda 4000 küsürlü bir sayı vardı onun üzerindeyken kumandadan farkında olmadan onu değiştirmişim.Return yapmadan çıktım ama şimdi o tuş kombinasyonlarını açamıyorum.Üstelik kullanma kılavuzunda belirtilen yerde fabrika ayarlarına dön seçeneği de yok...Çözümleme yapacak arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mensabera

oguzhanx sırasıyla ne yapalıması gerektiğini ,kesinlikle çok güzel ifade etmişsin.ancak ben denedim ama başaramadım:( acaba atladığım bir şeyler mi var? model 32LG2100 . tv input un bu duruma etkisi var mı merak ediyorum. yani bu işlem yapılırken input tuşu ile av1 av2 ya da rgb gibi bir bağlantı noktası mı seçmeleyiz? av2 de uydu alıcısı ile sd yayın izlerken denediğimi de belirtiyim. şifre girebileceğim bir menuye ulaşamadım.anlayamadım gitti.
    teşekkür ederim...

teşekkürler,benim denemelerimde tv ye anten bağlıydı.analog da denedim. o şekilde denedinmi acaba?
    tuşların ikisinede aynı anda basmaya başlama mesela :))
    tv nin üstündeki ok tuşuna bas,basılı tutarken kumandadakinede bas.aklıma başka birşey gelmiyor :))
  • 32lg2100 yeni aldım ve bazı denediğim filmlere değinmek istiyorum.
    öncelikle usb hack olayını hallettikten sonra
    normal bir divx altyazılı filmi denedim oldu.
    sonra bir adet deneme amaçlı 720p dual mkv denedim o da oldu hatta çift kanal sesi veriyor film oynamaya başladıktan sonra kumandadan kırmızı tuşa basıp ordan ses sekmesinde bir sağ tuş yaparsınız ses kanalı değişmekte (türkçe-ingilizce)

d-smart kullanıyorum hama altın uçlu scart kablo takıyorum görüntüden gayet memnumum alacak arkadaşlara tavsiyem illa usb li istiyorsanız bu televizyonu alabilirsiniz benim amacım usbden film izlemekti ve gayet başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanx

quote:

oguzhanx sırasıyla ne yapalıması gerektiğini ,kesinlikle çok güzel ifade etmişsin.ancak ben denedim ama başaramadım:( acaba atladığım bir şeyler mi var? model 32LG2100 . tv input un bu duruma etkisi var mı merak ediyorum. yani bu işlem yapılırken input tuşu ile av1 av2 ya da rgb gibi bir bağlantı noktası mı seçmeleyiz? av2 de uydu alıcısı ile sd yayın izlerken denediğimi de belirtiyim. şifre girebileceğim bir menuye ulaşamadım.anlayamadım gitti.
    teşekkür ederim...

teşekkürler,benim denemelerimde tv ye anten bağlıydı.analog da denedim. o şekilde denedinmi acaba?
    tv nin üstündeki ok tuşuna bas,basılı tutarken kumandadakinede bas.aklıma başka birşey gelmiyor :))

oguzhanx ilgin için teşekkürler. malesef olmadı:( defalarca denedim. artık notebook u bağlayıp kullanırım.ama denemeye devam edeceğim.
    olursa ne ala. olmazsa da canın sağolsun lg2100:))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanx

quote:

teşekkür ederim...

oguzhanx ilgin için teşekkürler. malesef olmadı:( defalarca denedim. artık notebook u bağlayıp kullanırım.ama denemeye devam edeceğim.
    olursa ne ala. olmazsa da canın sağolsun lg2100:))

teşekkürler oguzhanx. halloldu. artık usb modunu kullanıyorum...

• 42LG5010 yada lg5000 serilerinde oluyormu acaba deneyen var mı?
  • 32LG2100 Kullanan arkadaşlar

- Bu ürünün mkv filmleri oynatma ozelligi tatmin edici mi ? Çok format seçiyor mu ? Mesela 42LH7000 kullanan bir arkadaş denedigi 100 filmde sadece 3 adet mkv filmin oynatmadıgını belirtmiş. 2100 de bu performans nasıl acaba ? Çünkü eger çok tatmin edici değil ve sadece bazı MKV leri oynatıyorsa , 900 TL kusura Toshiba AV 600 serisi LCD alıp yanına WD HD media player alacagım. Ama LG2100 un mkv performansı WD playeri aratmıyorsa o zaman LG 2100 almak yeterli olacak benim icin

- Bir diger soru da bu tvnin sd yani normal tv performansı nasıl sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.