Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LH serisi için yeni yazılım cıktı bu yazılımda da usb açık . yazılım sürümü 3.40 seste iyileşme olduğu söyleniyor...
  • LG serilerini desteklemiyormu bu usb den divx işini. lg5000 lg6000 lerde mesela... usb den divx keyfi iyi olurdu bu serilerde deniyen arkadaslar var mı? varsa yardımcı olabilirler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 23 Eylül 2009; 13:44:12 >
  • Merhaba

LG 5000 serisinde bu mevcut değil malesef . Ama LG 6000- PS6000- PG 6000 bu serilerde zaten dvx var ama mkv olmuyor..Hızlı hızlı okudum okumadığım yerlerde var tabikide lg2100 de sadece dvx destekliyor yani mkv falan desteklemiyor bilginize.Bu uygulama yapılan tvler arasında sadece lh4000 serisinde normal dvx ten mkv ye çevirilebiliyor.Bi arkadaşıımızda garantiden çıkıyor demiş bunu bende duymuştum ama sonuc çıkmaz ondan tv si olan kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IImmortall -- 23 Eylül 2009; 15:32:04 >
  • lg2100 mkv destekliyor, forumlarda mkv oynatırken çekilmiş fotoları mevcut

quote:

Orijinalden alıntı: IImmortall

Merhaba

LG 5000 serisinde bu mevcut değil malesef . Ama LG 6000- PS6000- PG 6000 bu serilerde zaten dvx var ama mkv olmuyor..Hızlı hızlı okudum okumadığım yerlerde var tabikide lg2100 de sadece dvx destekliyor yani mkv falan desteklemiyor bilginize.Bu uygulama yapılan tvler arasında sadece lh4000 serisinde normal dvx ten mkv ye çevirilebiliyor.Bi arkadaşıımızda garantiden çıkıyor demiş bunu bende duymuştum ama sonuc çıkmaz ondan tv si olan kullansın
  • Hmm denedim olmadı ama yine denicem
  • arkadaşlar yeni seri lh 3000 lh 4000 lerde usb den dvx v.s olayını açamıyormuşuz bu konuda bilgisi olan varmı satıcı artık çılmıyor dedi eskiden açılıyordu şimdi kapattılar açamazsınız dedi sanırım şifreyi değiştirdiler bu konuda son durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar yeni seri lh 3000 lh 4000 lerde usb den dvx v.s olayını açamıyormuşuz bu konuda bilgisi olan varmı satıcı artık çılmıyor dedi eskiden açılıyordu şimdi kapattılar açamazsınız dedi sanırım şifreyi değiştirdiler bu konuda son durum nedir?

arkadaşım forumu baştan oku. takıldığın yer olursa sana yardımcı oluruz. bende 32LH2000 var hem divx hemde mkv izliyorum sorunsuz...
  • hizli-al sitesinden aldigim LG 32LH2000'nin versiyonu 3.24 cikti.. usb'yi aktiflestirmek icin versiyonu 3.15'e mi indirsem, 3.40'a mi yukseltsem karar veremedim? yeni cikan 3.40 versiyonunda usb'nin aktiflestigini soyluyorlar, 3.40'a yukselten oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sympathy -- 24 Eylül 2009; 14:03:53 >
  • Bu firmware nereden indiriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9

Bu firmware nereden indiriyorsunuz?

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/1012225-usb-port-new-lg-lcd-lh-series-18.html

butun firmware'ler bu sayfada mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: sympathy

hizli-al sitesinden aldigim LG 32LH2000'nin versiyonu 3.24 cikti.. usb'yi aktiflestirmek icin versiyonu 3.15'e mi indirsem, 3.40'a mi yukseltsem karar veremedim? yeni cikan 3.40 versiyonunda usb'nin aktiflestigini soyluyorlar, 3.40'a yukselten oldu mu?

evet ben yükselttim sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

quote:

Orijinalden alıntı: sympathy

hizli-al sitesinden aldigim LG 32LH2000'nin versiyonu 3.24 cikti.. usb'yi aktiflestirmek icin versiyonu 3.15'e mi indirsem, 3.40'a mi yukseltsem karar veremedim? yeni cikan 3.40 versiyonunda usb'nin aktiflestigini soyluyorlar, 3.40'a yukselten oldu mu?

evet ben yükselttim sorun yok

eyvallah, bende versiyonu 3.40'a yukselttim ama onceden calismayan ok+ok kombinasyonu gene calismiyor, neden olabilir?
  • Once 3.15 e indirip usb secenegini aktif edip işlemini halletikten sonra 3.40 a çıkarılması gerek diye biliyorum ama emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Once 3.15 e indirip usb secenegini aktif edip işlemini halletikten sonra 3.40 a çıkarılması gerek diye biliyorum ama emin değilim.

bu sekilde yaptim oldu, su an versiyonum 3.40 ve usb aktif

div secenegini hd yerine sd (standard definition) yaptim islemciyi cok yormasin diye

tesekkurler..
  • LG M227WD 22" için deneyen oldumu?
    Service çıkışı mevcut
  • Teşekkürler
  • merhaba lg 42pq200 plazma tv aldım fakat menü tuşlarından giremiyorum servis menüsüne şifre bölümü çıkmıyor usb yi aktif hale getirmek için. teknosada teşhirdekinde denedim olmuştu. sanırım bunlar yeni versiyon olduğu için olmuyor ne yapmalıyım nasıl düşürebilirim versiyonu lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

pq200r de denemiş ve sonuç başarıyla alınmıştır

tam olarak nasıl yaptığınız anlatır mısınız? bende de 42pq200 var da ama bir türlü yapamadım bu versiyon işini.Çok önemli yardım edin lütfen.
  • usb aktifleştirmek icin 3.15 denenmistir...
  • alt yazı için, filimin ismiyle altyazının ismi birebir oldugunda problem yok. filmi bir yerden, altyazıyı bit yerden indirdiginizde ufak degisiklikler altyazının oynamasını etkiliyor... denenmistir... 32lh2000 v.3.15
    quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanx

Merhaba arkadaşlar,forumda birçok kez yazıldı,konular açıldı.
    Özellikle fiyatıyla ön plana çıkan LG nin LG2100 Modeli sahip oldugu "service usb" girişinden video oynatıyormuydu?
    Oynatıyorsa hangi formatları oynatıyordu ve bu işlem nasıl yapılıyordu?Deneme imkanım oldu ve olumlu sonuçlar aldım,tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
    Ben bu işlemleri Piyasada 1000tl civarı satılan 32LG2100 Modeli ile denedim.
    Nasıl yapılıyor?
    Lcd nin sag tarafında bulunan ok düğmesine ve lcd nin kumandasındaki ok düğmesine aynı anda birkaç saniye basılı tutuyoruz.
    Sonra karşımıza bir parola ekranı çıkıyor ve buraya 0000 ( dört adet sıfır ) degerini giriyoruz.
    Ve servis menüsü ile karşı karşıyayız.
    Karşımıza çıkan menüden tool options 3 e giriyoruz.
    Divx yazan seçeneğe girip off durumdan HD durumuna getiriyoruz.
    Yine tool options 3 menüsünde yer alan fotograf ve muzik degerlerinide 0 ( sıfır ) dan 1 e getiriyoruz.
    Return tuşu ile servis menüsünden çıkıyoruz.
    Televizyonumuz şu an service usb girişinden video,fotograf ve müzik oynatmaya hazır.

Yaptıgım denemelerde 8gb lik kingstone usb bellekten mkv formatında hd video
    Ve 320gb 2.5" lik seagate harici harddiskten avi,mpeg4 formatında filmler oynattım.
    Hiçbir kasılma olmadı,usb menüsü çok kullanışlı,ileri geri sarma,birden çok videoyu işaretleyip sırası ile oynatma işlemlerini problemsiz gerçekleştirdim.

aynı işlemleri 32LG2100 ün yanısıra 42LF2500 Modelindede gerçekleştirdim hiçbir problem olmadı.
    Tek sorun filmlerdeki altyazıları görüntülüyemedim.
    Sormak istediginiz birşey varsa cevaplayabilirim.
    Not : Bu işlemler sonucunda tv nizde herhangi bir problem oluşursa tv nizin servis dışı kaldıgını duydum.Bununla ilgili kesin bir bilgiye sahip değilim.

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli )

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.