Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rica etsem LH 2000'de versiyonu nasıl 3.15 e çevireceğimi anlatabilirmisiniz,açıklamalı olarak.
    Bir kaç site buldum ama yabancı. Yardımcı olursanız sevinirim.
    İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellaotero

Arkadaşlar rica etsem LH 2000'de versiyonu nasıl 3.15 e çevireceğimi anlatabilirmisiniz,açıklamalı olarak.
    İyi günler.

evet benimde çok ihtiyacım var bilen kişiler var forumda birisi yazarsa çok iyi olucak. ben 42pq200 de yapacağım ama onda da yapanlar olmuş çalışıyormuş. yardım lütfen arkadaşlar.
  • teşekkürler gazi06
  • quote:

Orijinalden alıntı: sympathy

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Once 3.15 e indirip usb secenegini aktif edip işlemini halletikten sonra 3.40 a çıkarılması gerek diye biliyorum ama emin değilim.

bu sekilde yaptim oldu, su an versiyonum 3.40 ve usb aktif

div secenegini hd yerine sd (standard definition) yaptim islemciyi cok yormasin diye

tesekkurler..

arkadaşım merhaba;bende tv nin versiyonunu 3.24 ten 3.15 e düşürüp hack işlemini yaptım,şimdi dediğin gibi 3.40 versiyonunu yüklesem film izleme fonksiyonu kaybolmuyor dimi,bide yeni versiyonda sd yayınlarda bi iyileşme falan varmı.ha bu arada unutuyordum 3.40 versiyonu avforums.com sitesinden mi indirdin.

• arkadaşlar ben 37lf2510 aldım. firmware sürümü 3.24. usb portunu açmak istiyorum. yeni firmware yüklenir mi, yüklenirse türkçe dili o yazılım içinde mevcut mudur ve lcd nin görüntü kalitesine olumsuz etkisi olur mu? teşekkürler.
  • Mesela bu LH serisi için olan firmware ler PQ serisi plazmalarda da uygulanabilir mi? PQ serisi plazmaları da downgrade eden arkadaşlar bunlarla mı yaptı acaba yardım lütfen???
  • quote:

Orijinalden alıntı: wacker@

LG M227WD 22" için deneyen oldumu?
    Service çıkışı mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: tt_17

Mesela bu LH serisi için olan firmware ler PQ serisi plazmalarda da uygulanabilir mi? PQ serisi plazmaları da downgrade eden arkadaşlar bunlarla mı yaptı acaba yardım lütfen???

bunu bende bekliyorum arkadaşlar version 3.15 e nasıl indirecez
  • benım içinde çok hora gececek,kaba taslak nasıl oldugunu anlatmıs bır arkadas ama,detaylı bır anlatım olursa cesaretle uygulayabılırız.

şimdiden tesekkurler

quote:

Arkadaşlar rica etsem LH 2000'de versiyonu nasıl 3.15 e çevireceğimi anlatabilirmisiniz,açıklamalı olarak.
    İyi günler.

• Merhaba

LG2100 modelinin servis menüsünü açamıyorum.Yeni serilerinde bu özelliğini kitledilermi acaba bilgisi olan varmı ?
  • quote:

İyi günler.

v3.15'e çevirmek için bu sayfadaki "Firmware V 3.15" dosyasını indiriyoruz. İndirdiğimiz Zip dosyasının içindeki LG_DTV klasörünü FAT32 olarak biçimlendirdiğimiz Flashdisk'imizin içine atıyoruz (LG_DTV klasörü içinde V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk adlı bir dosya olacak). Flashdisk'i TV'ye takıyoruz, eğer güncelleme ekranını otomatik açılmazsa kumandadan menü'yü açıp opsiyon sekmesinin üzerine geliyoruz ve 7 kez "FAV" tuşuna basıyoruz. Karşımıza güncelleme ekranı gelecek, v3.15'i kurması için onaylıyoruz. Yaklaşık 1dk süren güncelleme işleminin ardından TV kapanıp açılacak (bu işlemden sonra kanalları tekrar ayarlamanız gerekmekte), şimdi TV üzerindeki OK tuşu ile kumanda üzerindeki OK tuşuna aynı anda basıp 6-7 saniye kadar basılı tutuyoruz, karşımıza gelen şifre ekranına 0000 yazıyoruz ve usb'yi aktifleştireceğimiz servis menüsüne ulaşıyoruz. "Tool Options 3" sekmesine girip "Divx" Off yazan yerin HD olarak hemen üstündeki "Jpeg&Mp3" 0 yazan yeride 1 olarak değiştirdikten sonra Return tuşu ile servis menüsünden çıkıyoruz. (menüdeki diğer ayarlar ile oynamıyoruz). Artık TV'ye bağlayacağımız herhangi bir HD veye Flashdisk ile Divx filmleri izleyebilir, fotoğraflarımızı görüntüleyebilir ve müzik dinleyebiliriz. (Divx altyazıların gözükmesi için altyazının film ile aynı isimde olması gerekmektedir).

v3.15'den v3.40'a yükseltemek için gene bu sayfadan TV serimize uygun "Firmware V 3.40.00" dosyasını indirip Flashdisk'imideki LG_DTV klasörüne atıyoruz ve v3.15 yüklerken yaptığımız işlemleri tekrarlayarak TV versiyonumuzu v3.40'a çıkartıyoruz ve film izlemeye devam ediyoruz.

TV versiyonunu Menü>Ayar>Hata Tanıma bölümünden öğrenebilrisiniz. Benim gibi TV'niz v3.24 versiyonu gelmişse Usb'yi aktifleştirmek için ilk önce v3.15 versiyonuna indirmeniz gerekmedir. v3.40'tan servis menüsüne ulaşılmıyor.

• 42PQ200R İÇİN LÜTFEN 3.15 FW Yİ nerden indirebilirim lütfen yardım
  • sympathy arkadas cok net açıklamıs benım kafama takılan tek nokta flash dıskımızın fat32 olması,bunu nasıl sağlıyoruz,normal olarak kullandıgımız her zaman ak çıkar yaptıgımız flash dıskımız olmaz mı,nasıl fat32 yapacağız???

edit:farkındalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 28 Eylül 2009; 21:51:59 >
  • dostum flash diskin zaten fat32 dir ekstra bir şey yapmana gerek yok. flash diskini tak, bilgisayarımdan flash diskine sağ tıkla özelliklere bas, orada FAT32 yazdığını göreceksin.

Arkadaşlar, 42PQ200 için firmware ihtiyacım var lütfenn yardımcı olun:(.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sympathy

quote:

İyi günler.

v3.15'e çevirmek için bu sayfadaki "Firmware V 3.15" dosyasını indiriyoruz. İndirdiğimiz Zip dosyasının içindeki LG_DTV klasörünü FAT32 olarak biçimlendirdiğimiz Flashdisk'imizin içine atıyoruz (LG_DTV klasörü içinde V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk adlı bir dosya olacak). Flashdisk'i TV'ye takıyoruz, eğer güncelleme ekranını otomatik açılmazsa kumandadan menü'yü açıp opsiyon sekmesinin üzerine geliyoruz ve 7 kez "FAV" tuşuna basıyoruz. Karşımıza güncelleme ekranı gelecek, v3.15'i kurması için onaylıyoruz. Yaklaşık 1dk süren güncelleme işleminin ardından TV kapanıp açılacak (bu işlemden sonra kanalları tekrar ayarlamanız gerekmekte), şimdi TV üzerindeki OK tuşu ile kumanda üzerindeki OK tuşuna aynı anda basıp 6-7 saniye kadar basılı tutuyoruz, karşımıza gelen şifre ekranına 0000 yazıyoruz ve usb'yi aktifleştireceğimiz servis menüsüne ulaşıyoruz. "Tool Options 3" sekmesine girip "Divx" Off yazan yerin HD olarak hemen üstündeki "Jpeg&Mp3" 0 yazan yeride 1 olarak değiştirdikten sonra Return tuşu ile servis menüsünden çıkıyoruz. (menüdeki diğer ayarlar ile oynamıyoruz). Artık TV'ye bağlayacağımız herhangi bir HD veye Flashdisk ile Divx filmleri izleyebilir, fotoğraflarımızı görüntüleyebilir ve müzik dinleyebiliriz. (Divx altyazıların gözükmesi için altyazının film ile aynı isimde olması gerekmektedir).

v3.15'den v3.40'a yükseltemek için gene bu sayfadan TV serimize uygun "Firmware V 3.40.00" dosyasını indirip Flashdisk'imideki LG_DTV klasörüne atıyoruz ve v3.15 yüklerken yaptığımız işlemleri tekrarlayarak TV versiyonumuzu v3.40'a çıkartıyoruz ve film izlemeye devam ediyoruz.

TV versiyonunu Menü>Ayar>Hata Tanıma bölümünden öğrenebilrisiniz. Benim gibi TV'niz v3.24 versiyonu gelmişse Usb'yi aktifleştirmek için ilk önce v3.15 versiyonuna indirmeniz gerekmedir. v3.40'tan servis menüsüne ulaşılmıyor.

Çok çok teşekkürler sayın sympathy.
    Ancak bu kadar güzel anlatılırdı.

• arkadaşlar lg plazma televizyonların servis kumandasını nereden bulabiliriz?
  • 500gb Harddisk ile deneyen var mı? Sorunsuz gösteriyor mu?
  • forumun ılk sayfalarında 320 ıle olumlu sonuc alındıgı yazılmıstı,muhtemelen 500'de de sıkıntı olmaz,ben gene de tereddutluyum ama,tutarda işlemcıyı vs.. yakarsak,gul gıbı tv elde patlar,ben beklemede kalıcağım 1-2 ay ,yapanların gerı beslemelerıne gore halledeceğim,boyle bır ozellık ok'lı olmus olsa lg bu ozellıgı neden kullanıp 5 tane satacağı yerde 25 tane satmayı ve o fıyat aralıgında rakıpsız olmayı tercıh etmemıskı,muhtemelen kullanımında tereddutler yasamakta dıye dusunuyorum
  • arkadaşlar herhalde ben sizleri anlamıyorum yada derdimi anlatamıyorum 42PQ200R İÇİN 3.15 versionunu bulamıyorum ama diğer modellerin ki var eger diyorsanızki hepsi aynı tüm modellere hepsi olur ozaman tamam yuklerız olur biter ben 3.24 versionu var ve servis menusune girdiğimd otel ayarları falan cıkıyor baska da bir şey yok
  • girdiğin servis menusunda hangi seçenekler var?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.