Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teacher22

ARkadaşlar
    LG 32 LH 2000
    En iyi ayarları verebilecek yok mu?
    Ben sürekli deniyorum
    Bir de ses deki surround aktif değil
    nasıl aktifleşir ve ne işe yarar

srs aktivitesi icin ; clear voice seceneginin off oldugundan emin olunuz. Bu on durumda ise srs açmanıza izin vermez. Deneyip sonucu paylasırsanız sevinirim.
  • 32lg2000 modelinde de bu özellik var mı? aynı adımları izlesem bende usb'den film izleyebilir miyim arkadaşlar???
  • kendi sorduğum soruyu cevaplandırayım deneme yanılma yoluyla tesbit ettim tool option3 menüsünde en altta new e-con gibi bişey var onu "1" yaparsanız ileri geri pause stop play tuşları çalışmıyor o elemanın "0" olması gerekmekte.

quote:

Orijinalden alıntı: akcacakir

arkadaşlar ben 42Lf2500 kullanıcısıyım versiyonum ilk olarak 3.12 idi ilk olarak 3.15 e sonra da 3.40 a yükselttim şöyle bir sorunum bütün versiyonlarda mevcuttu sorun şu: divx oynatırken kumandadan pause stop play ileri geri sarma tuşlarını çalıştıramadım acaba böyle bir sorun yaşayıp da çözen var mı?
  • 42lf2500 veya yazılım ve donanım olarak uygun modele sahip olup da tool option3 de sadece divx ve foto bölümünde değişiklik yapmış olan veya hiç değişiklik yapmamış bir arkadaşımız buraya fotosunu koyarsa çok memnun olurum...
  • İyi günler.Lh 42 5000 lcd tv de taşınabilir 250 GB hdd le filim izleyen varmı?Ben lh 42 5000 aldım izliyemiyorum.Birde şunu destekliyor bunu destekliyor diyor ama sadece mpeg formatını destekliyor.Aldığıma pişman oldum.Bu konuda bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Saygılar.
  • bugün dartyden k.pedere aldığımız 32lh2000'in kurulumu yapıldı.servis elemanları gittikten sonra akşamdan usbye yüklediğim ''hack yazılımları''nı çıkarmanın vakti geldi :)))
    önce 3.24den 3.15e indirdim versiyonu:usbyi taktım menü>>seçeneklerdeyken 7 defa fav'a bastım ve kendiliğinden tanıdı usbyi,3.15 versiyonunu yükleme ekranı geldi ...ok dedik ve yüklendi kendisi,sonra restart yaptı....
    sonra cihaz ve kumanda ok+ok yaptık passwd:0000 ile girdik servis menüye options 3den resim ayarları o>1 yaptık,alttakini de HD yaptık.returnle çıktık
    bundan sonra fabrika ayarlarına geri dön yaptım, tabi bunu yaptıktan sonra karşınıza birkaç ayar ekranı çıkıyor...ülke ayarı dil vs
    sonra 3.40 versiyonunun yüklediğim usbyi taktım.tekrar menü>>seçenekler ve 7 defa fav.....sonra 3.40 yükleme ekranı çıkıyor ve ok dedik
    1. dk sonra işlem tamam......
    en son olarak tekrar fabrika ayarlarına dön dedik,gerekli ayarları yaptık ok dedik ve işlem tamam.
    usbye yüklediğim lost'u gayet güzel izledik......
    sorun yok işlem bitmiştir.....

• Sayın garagulli aynı işlemi 42 lh 5000 e yapabilirmiyiz?Bu konuda y7ardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşım keşke tool options3 ün diğer değerlerini fotoğraflayıp buraya koysaydın.
    quote:

Orijinalden alıntı: garagulli

bugün dartyden k.pedere aldığımız 32lh2000'in kurulumu yapıldı.servis elemanları gittikten sonra akşamdan usbye yüklediğim ''hack yazılımları''nı çıkarmanın vakti geldi :)))
    önce 3.24den 3.15e indirdim versiyonu:usbyi taktım menü>>seçeneklerdeyken 7 defa fav'a bastım ve kendiliğinden tanıdı usbyi,3.15 versiyonunu yükleme ekranı geldi ...ok dedik ve yüklendi kendisi,sonra restart yaptı....
    sonra cihaz ve kumanda ok+ok yaptık passwd:0000 ile girdik servis menüye options 3den resim ayarları o>1 yaptık,alttakini de HD yaptık.returnle çıktık
    bundan sonra fabrika ayarlarına geri dön yaptım, tabi bunu yaptıktan sonra karşınıza birkaç ayar ekranı çıkıyor...ülke ayarı dil vs
    sonra 3.40 versiyonunun yüklediğim usbyi taktım.tekrar menü>>seçenekler ve 7 defa fav.....sonra 3.40 yükleme ekranı çıkıyor ve ok dedik
    1. dk sonra işlem tamam......
    en son olarak tekrar fabrika ayarlarına dön dedik,gerekli ayarları yaptık ok dedik ve işlem tamam.
    usbye yüklediğim lost'u gayet güzel izledik......
    sorun yok işlem bitmiştir.....

• AV forumda okuduklarıma göre şu modellere uyumlu ama denemek tamamen sizin sorumluluğunuzda.lcd kayınpederin olmasına rağmen ben yükledim yazılımları,sorunsuz çalıştı.....ev tadilat halinde olduğundan foto çekmek hiç aklıma gelmedi işin açığı
    ---------------------------------------------------------------
    v03.15.00 firmware for the following models:
    32LF2500 37LF2500 42LF2500
    19LH2000 22LH2000 26LH2000 32LH2000 37LH2000 42LH2000
    32LH3000 37LH3000 42LH3000 47LH3000
    32LH4000 37LH4000 42LH4000 47LH4000
    32LH5000 37LH5000 42LH5000 47LH5000
    32LH7000 37LH7000 42LH7000 47LH7000
    19LU4000 22LU4000 26LU4000
    19LU5000 22LU5000 26LU5000
    ------------------------------------------------------------
  • teşekkürler garagulli ben de foruma baktım ama o sayafaya kadar dayanamamıştım eleman açıklamış
    quote:

Orijinalden alıntı: garagulli

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/1012225-usb-port-new-lg-lcd-lh-series-19.html

burada resimleri görebilirsiniz

• merhaba,
    6 ekim 2009 tarihi itibariylewww.netteenucuz.com sitesinden lg lh2000 televizyonu 1095 liraya axesse 2010 ödemeli 6 taksitle aldım. aynı gün kargoya verdiler. sorunsuz bir site ve en ucuz orada buldum. normalde nakitte 999 tl.

Daha sonra forumda Sympathy adlı arkadaşımızın yazdığı firmware güncellemesini yaparak versiyon 3,24 ten 3.15 e düşürdüm. Sorunsuz bir şekilde usb tamam mp4, mkv, divx vs. denedim. sorunsuz çalışıyor. Şimdi versiyon 3.40 yüklemesini yapacağım.

Televizyon fiyatına göre gerçekten iyi yaklaşık 24 m2 lik bir salonumuz var gayet yeterli. Alacaklara lh2000 i tavsiye ederim. tabii diğer modelleri izlemedim fakat bundan gayet memnunum. iyi akşamlar.

• merhaba,
    bir önceki mesajda söylediğimi yaptım. v3.24 den 3.15 indirip usb yi açtıığım televizyonumu, v3.40 a yüksellttim. işlem başarıyla gerçekleşti usb gene aktif ve filmler izleniyor. görüntüde de daha bir iyileşme oldu gibi ?! belki psikolojik bir durum da olabilir. izlenimlerinizi yazarsanız paylaşırız. iyi geceler.
  • lh2000 imin versiyonunu 3.15 yapıp usb olayını hallettim ancak 3.40 ' a yükseltmek gereklimi gerçekten yoksa bu şekilde kalsada olurmu

ek olarak eğer gerekliyse hangi v 3.40 yüklenecek 2 tane var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyblack -- 11 Ekim 2009; 1:01:51 >
  • http://rapidshare.com/files/280615444/LG_TV_FW_V3_40_00.rar.html

yüklemen gereken 3.40 versiyonu bu.bende de aynısı yüklü.Av forums'dan alıntıdır.
    <<yükseltme yapıldığında sorun yaşanan mkv dosyalarında düzelme olduğu söyleniyor.genelde herkes memnun.....
  • link r a p i d.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garagulli -- 11 Ekim 2009; 11:54:20 >
  • Arkadaslar bu tv ile ilgili yeni bir bilgi daha buldum, eger dogruysa bu fiyata bu tv bedava. Bu ozellik daha cok teledunyayı conax modulle izlemek isteyenler icin cazip. Urunun broşüründe sadece dvb-t destekli yazıyor , yani yakında uygulamaya başlayacak olan karasal dijital yayın (şimdilik birkaç test kanalı var o da belli şehirlerde)

Gelgelelim bir sitede okdugum uzere bu cihazda dvb-c girişi de oldugunu ogrendim yani bu ozellik ile teledunya aboneligi almak isteyenler sd ya da hd set up box yani kutu almak yerine conax modul alarak bu cihazda kullanabilecekler.
  • arkadaşlar bende dartyden aldım 1150'ye gelmiş oldu vade farkıyla peşin fiyatı 1099 tl televizyon gercekten mükemmel ilk gün hdmı bağlantımda sorun vardı scartla bile gayet iyi sd performansı var bugün ise hdmı ile tekrar denedim söyleyecek fazla şey yok iyiki almışım diyorum ayrıca usb olayını hallettikten sonra bir hd playeriniz olmuş oluyor hemde cihazla tümleşik sorunsuz bir şekilde mkv dvix ne istersem izliyorum :) şimdide usb için 3.15'e düşürdüğüm versiyonu 3.40 a çıkarıcam pek fark olacağını düşünmüyorum ama yinede duramıyor işte insan.

bu arada tv ile birlikte kullandığım uydu alıcım seoul hiremco x3 (hdmı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyblack -- 11 Ekim 2009; 19:52:05 >
  • dün darty den aldığım LG 32LH2000 lcd tvnin versiyonu 3,24 tu, versiyondan dolayı servis menusune girilemiyor anlatıldığı şekilde versiyonu 3,15 e indirdim daha sonra servis menusunden denilenler yapıldı, ve usb den herşeyi görüyor artık, =)
  • bırak araştırmayı da al bi tane unpop...klima aldığın gibi olursa bu iş de vay haline....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.