Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar: Yeni Firiware yükleme lcd nin bazı özeliklerini.Kaybediyor.Ben 42 lh 5000 200hz lcd ye 3.15 olan orjinal sürümünün üzerine 3.27 firimwareyi yükledim bazı özelliklerin kaybolduğunu gördüm.Örneğin ışık sensörü kullanım dışı olmuş.3.15 yüklü iken enerji tasarufu oto.da iken dışarıdan gelen ışığa karşı tv duyarlı idi.Şimdi ise o işlevini yitirmiş.Eskiye döndüğümde yani 3.15 firimwareyi yüklediğimde ise o özelik yine devreye girmiyor.Benim bilemediğim yani saptayamadığım bir çok özellikte gitmiş olabilir.Ben o kadarını saptayabildim.Bu giden özelliklerin geri dönüş olanağı varmıdır?Ustaların bu konuda önerebilecekleri bir yöntem varmıdır?Vereceğiniz yanıt için şimdiden teşekkürler.Saygılar.

• Arkadaşalar,,,

aldığınız LG TV'leri buraya kaydediyorsunuz di mi...???

http://resim.donanimhaber.com/m_22940241/mpage_21/tm.htm

LG cok az gibi geldi bu listede bence cok LG sahibi var benim bile 2 tane var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.sarı

İyi akşamlar: Yeni Firiware yükleme lcd nin bazı özeliklerini.Kaybediyor.Ben 42 lh 5000 200hz lcd ye 3.15 olan orjinal sürümünün üzerine 3.27 firimwareyi yükledim bazı özelliklerin kaybolduğunu gördüm.Örneğin ışık sensörü kullanım dışı olmuş.3.15 yüklü iken enerji tasarufu oto.da iken dışarıdan gelen ışığa karşı tv duyarlı idi.Şimdi ise o işlevini yitirmiş.Eskiye döndüğümde yani 3.15 firimwareyi yüklediğimde ise o özelik yine devreye girmiyor.Benim bilemediğim yani saptayamadığım bir çok özellikte gitmiş olabilir.Ben o kadarını saptayabildim.Bu giden özelliklerin geri dönüş olanağı varmıdır?Ustaların bu konuda önerebilecekleri bir yöntem varmıdır?Vereceğiniz yanıt için şimdiden teşekkürler.Saygılar.

Firimware yükseltmek lcdi nin orjinal özelliklerbinin kaybolmasına neden olurmu?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.sarı

İyi akşamlar: Yeni Firiware yükleme lcd nin bazı özeliklerini.Kaybediyor.Ben 42 lh 5000 200hz lcd ye 3.15 olan orjinal sürümünün üzerine 3.27 firimwareyi yükledim bazı özelliklerin kaybolduğunu gördüm.Örneğin ışık sensörü kullanım dışı olmuş.3.15 yüklü iken enerji tasarufu oto.da iken dışarıdan gelen ışığa karşı tv duyarlı idi.Şimdi ise o işlevini yitirmiş.Eskiye döndüğümde yani 3.15 firimwareyi yüklediğimde ise o özelik yine devreye girmiyor.Benim bilemediğim yani saptayamadığım bir çok özellikte gitmiş olabilir.Ben o kadarını saptayabildim.Bu giden özelliklerin geri dönüş olanağı varmıdır?Ustaların bu konuda önerebilecekleri bir yöntem varmıdır?Vereceğiniz yanıt için şimdiden teşekkürler.Saygılar.

firmware yüklemelerden sonra fabrika ayarlarına getirdin mi bir dene belki faydası olur

• Ustam iyi akşamlar.Denedim bir yerde yanlışlık yaptık ama nerede?Tekrar firimware yüklemek cihaza zarar verirmi o konuda bilginiz varmı acaba?Bir başka sorun benim cihaz 42 lh 5000 200 Hz bu tür yazılım atmalar cihazın bu özeliklerinde kayba neden olurmu acaba?bBu sorulara yanıt alırsam kafamda oluşan,beni rahatsız eden sorulardan kurtulmuş olacağım.Ucuz bir cihaz değilki.Diyeceksiniz ki madem bu kadar rahatsız olacaktınız da neden o tür maceraya girdiniz?Keşke.Benim ilk başta algılayamadığım firmwware yükseltmesi daha düşük modeller içinmiş.Bu modeller için firimware yükseltmesine gerek yokmuş.Cihazın garantisinide öldürmüş olduk.Şimdi ise 2 yıl içinde arıza yapmaması için dua etmek.Eğer bu cihazın özellikleri gitmiş ise buyük bir olasılıkla gittiğini düşünüyorum.Cihaza artık ne kadar ücreti olursa olsun, sil baştan servise götürüp yeni bir software upgrade yükletmek.Bu konuda bilgilerinizi rica ediyorum.Saygılar

• Sorunu çözdüm..3.15 sürümünü tekrar yükleyerek servis menüsüne girip Cihazın orjinal yapısıyla tüm menüyü karşılaştırıp,farklı oluşumlar varmı diye baktım.Orjinal yapıdaki bir önceki yüklemiş olduğum firmware değiştirmiş.Eski haline getirip yeni firimwareyi yükledim.Sorun çözümlendi.Yinede teşekkürler.
  • 32 LH2000 ile mkv izledim. Ancak bazı filmler ekrana tam otururken bazıları tam oturmuyor.Üst ve alttan yarım kalıyor.Bu filmleri nasıl tam ekran yapabiliriz.
    Mkv izlenimim güzeldi. İnanın bazı kanallar SD yayında nerdeyse Mkv kalitesinde.
    Birde bazı filmleri "oynat" okeyliyorum ekran öylece donup kalıyor.Aynı PC nin kilitlenmesi gibi.Sonra USB yi çıkarıyorum ve tekrar SD yayındaki kanal geliyor. Virüs olabilir mi?
  • altyazı göstermeme sorunu yaşayanlar (gerekli ayarları yaptıktan sonra) usbdeki film isminin uzun olmamasına dikkat etsinler.dosya ismi kısaldığında göstermeme problemi çözülüyor
  • usb den film izlerken ışık kısılıyor olması gerektiği gibi aydınlık olmuyor
    buna çözüm bulan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirkpitt19788 -- 28 Ekim 2009; 14:40:52 >
  • 42pc51 modelerdeki tools menülerinin hiç birinde "divx" seçeneği yok.

e model eski olunca seçenek ve yetenek de ona göre oluyor tabii.

ben wd tv alayım bi tane.
  • arkadaşlar firmwareyi yükseltmeden oyanatildim.bende ki sürüm 3.08.en az 3.15 sürüm olması gerekiyor sanırım.Nisan ayında almıştım.Tv lg 32lh3000..Geçen gun denedim avi,mkv,mp4 oynatabildim.Nasıl yapıldığını kameraya çekip youtubeye eklıycem .Burayada eklerim.Yapamayan arkadaşlara yardımcı olursam sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 30 Ekim 2009; 13:52:30 >
  • arkadaşlar 32lg2100'ün mkv ve divx özeliği acayip hoşuma gitti. bende aslında ps3 var ama convert yapmadan ve altyazı eklemeden direk izlemek üstüne üstlük birde fazladan ps3 ün elektrik yememesi gerçekten hoş. peki sizce bu tv de ps3 oyun performansı nasıldır? oyunların çoğu 720p diye full hd almak istemiyorum bu tv olursa da süper olacak. bunun yerine 32lh2000 de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty89 -- 30 Ekim 2009; 16:58:11 >
  • YARDIM LUTFEN!!

arkadaşlar dün gece 47lh4000 kuruldu.usb den film seceneği yok.servis menusu acılıp aktif edilmesi lazım

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/tm.htm bu linkte nasıl yapılacagı anlatılmıs fakat ben "SERVİS MENÜSÜ"nü açamadım bi yardım edin lütfen tv üzerinden ve kumanda dan aynı anda ok a basılı tutunca açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren35fb

YARDIM LUTFEN!!

arkadaşlar dün gece 47lh4000 kuruldu.usb den film seceneği yok.servis menusu acılıp aktif edilmesi lazım

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/tm.htm bu linkte nasıl yapılacagı anlatılmıs fakat ben "SERVİS MENÜSÜ"nü açamadım bi yardım edin lütfen tv üzerinden ve kumanda dan aynı anda ok a basılı tutunca açılmıyor

sürümünü downgrade etmen lazım o da yazıldı önceki sayfalarda... inceyebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Orijinalden alıntı: eren35fb

YARDIM LUTFEN!!

sürümünü downgrade etmen lazım o da yazıldı önceki sayfalarda... inceyebilirsin...

downgrade ve divx özelliğini açınca garantide sorun çıkar mı peki?

• saolun
  • yazılım sürümleriyle oynadıktan sonra garantisi bozulmuyor mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerkara

yazılım sürümleriyle oynadıktan sonra garantisi bozulmuyor mu peki?

Evet bozuluyor.Aynısını ben yaptım bir sorun çıkmıştı servisle götüştüm.Adam bunun garantisi gitmiş 400 tl ver garantisini geri getirelim dedi bende es geçtim.
  • Yok mu bilgisi olan.

32 LH2000 ile mkv izledim. Ancak bazı filmler ekrana tam otururken bazıları tam oturmuyor.Üst ve alttan yarım kalıyor.Bu filmleri nasıl tam ekran yapabiliriz.

Ayrıca dün dijitürk şifresizdi ve man. city maçını izledim. HD kalitesindeydi ama ben normal uydudan izledim. görüntü mükemmeldi.

Yalnız bu tv den piyasada artık bulmak çok zor gibi. Ben hafta sonu bazı mağazaları gezdim ve yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Yok mu bilgisi olan.

32 LH2000 ile mkv izledim. Ancak bazı filmler ekrana tam otururken bazıları tam oturmuyor.Üst ve alttan yarım kalıyor.Bu filmleri nasıl tam ekran yapabiliriz.

Ayrıca dün dijitürk şifresizdi ve man. city maçını izledim. HD kalitesindeydi ama ben normal uydudan izledim. görüntü mükemmeldi.

Yalnız bu tv den piyasada artık bulmak çok zor gibi. Ben hafta sonu bazı mağazaları gezdim ve yoktu.

uydu receiveriniz nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.