Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unpop

Gelgelelim bir sitede okdugum uzere bu cihazda dvb-c girişi de oldugunu ogrendim yani bu ozellik ile teledunya aboneligi almak isteyenler sd ya da hd set up box yani kutu almak yerine conax modul alarak bu cihazda kullanabilecekler.

Arkadaşlar cihazı conax modülle deneyen olursa buraya yazarsa seviniriz
  • slm arkadaşlar bazı mkv dosyalarında desteklenmeyen ses sorunu yaşayan varmı , ben bazı dosyalarda sorun yaşadım görüntü var ama ses yok aynı sorunu yaşayıpta çözen varsa yardım edebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyblack

slm arkadaşlar bazı mkv dosyalarında desteklenmeyen ses sorunu yaşayan varmı , ben bazı dosyalarda sorun yaşadım görüntü var ama ses yok aynı sorunu yaşayıpta çözen varsa yardım edebilirmi

versiyonu 3.40a çıkarıp denedinmi....bu şekilde problemi çözenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyblack

slm arkadaşlar bazı mkv dosyalarında desteklenmeyen ses sorunu yaşayan varmı , ben bazı dosyalarda sorun yaşadım görüntü var ama ses yok aynı sorunu yaşayıpta çözen varsa yardım edebilirmi

Slm , dts sesleri açmıyor malesef...

burda çözümü var ama zahmetli...

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=134715
  • elime yeni lg flatron m227wa modeli geçti fakat türkiyede satılan model m227 wd olarak geçiyor aralarında fark varmı bulamadım.

bu tv+lcd monitör cihazdada servis usb var fakat ok+ok yaptıgımda çıkan menü farklı bu modelde izleyen varmı.
  • srs sesi denedim. Sanki biraz daha ekolayzırlı gibi geldi.Ancak tekrar kapattım ve böyle daha iyi gibi.
  • sympathy,

Div seçeneğini HD yerine SD yaptım , işlemciyi çok yormasın diye, demişsin.
    SD yaptığımızda HD filmleride SD kalitesinde mi gösteriyor yada SD ile HD yapmak arasında sadece işlemciyi yorup yormama durumumu var. Ben pek anlamadım. SD yaparsak HD filmleri HD kalitesinde izleyemeyiz diye biliyorum.Açıklarsanız iyi olur.

Ayrıca LH 2000 SD yayında altın uçlu skartla mükemmel arkadaşlar. Tavsiye olunur.
  • hiç usb girişi olmayan ?
  • lg2100
    1000 tl ye dün elektrowrolden aldım, halen devam ediyorsa şu an için en ucuz (taksit seçeneği ile) yer orası sanırım.
    bazı modeller 3,15 bazıları 3,24 sürümle gelmiş. şansınıza ne çıkarsa.

yukarıda hd film oynatma performansı sorulmuş. şimdilik madagaskar 2 1080 ve transformers 2 1080 e biraz bakabildim. Kalite pc de seyrettiğinizden farklı değil (8800 gt kart ile) fark varsa bile anlaşılır bir fark değil. filmlerinin tamamını izlemediğim için işlemci ısınması hakkında şimdilik birşey diyemiyorum, ama en ufak bir takılma vs yok.
    kumandadan durdurma - play - atlayarak ileri geri sarması çalışıyor, ancak hızlı sarma yapınca film kesilip ana menüyü atıyor (3,15 ile).

tv nin sesi ne kadar ayarlasanızda çok iyi değil hatta bence yetersiz gibi o yüzden ucuz yolluda olsa en azından bir 2+1 takmak lazım keyif almak için. altyazılar yeterince büyük (babamla test edilip onaylanmıştır:) karakterlerde sıkıntı yok.

dts filmler bilindiği gibi ses açmıyor. ancak "dtsyi ac3 yapmak" diye aratıp ilk gelen siteye girerseniz çok basit bir şekilde nasıl yapılacağı anlatılıyor, ben denedim x2 4800 2 gb ram li bir pcde max. 30 dakikada dts sesi ister çıkarıp, ister hem dts hem ac3 lü şekilde yapabiliyorsunuz. böylelikle ses sorunuda çözülmüş oluyor.

siyahlar orta seviyede bir lcd de neyse bundada o. karşılaştırma için toshiba xv serisinden bir farkını göremedim. sinema modunda veya azcık ince ayarla siyahları daha iyi bir duruma getirebiliriz sanırım.

şu an için benim gördüğüm tek sorunu kontrast oranının braz düşük olması ama o da önemli bir sorun değil zaten tv izlerken kim 30bin kontrastla izler.

wd gibi basit bir hd oynatıcının bile 200-230 tl civarı olduğu düşünülürse 800 liraya 32" bir lcd niz oluyor. yani 32" bana yeter full hd takıntımda yok derseniz şu an için sanırım alınacak en mantıklı ürün bu. taın hdd yi olsun bitsin

• selam arkadaşlar. 32lg2100 aldım. tv mükemmel. hiçbir şikayetim yok. sd yayınlarda bozulma olmuyor. normal scart bile işimi çok rahat görüyor. forumda anlatıldığı şekilde usb yi aktif hale getirdim. ama bir sorunum var. usb den film izlerken görüntü çok koyu oluyor. yani kontrast oranı düşük. gece izlerken bir sorun yok ama gündüz film seyrederken ışıklı ortamda, görüntüler parlak değil. bunun için bir çözümü olan var mı acaba? bir de resimlerde renkler çok canlı. usb menüsünde renk ayarlamalrına müdahale edemiyorum. sadece "sinema", oyun, spor vs seçenekleri var ama yetrli değil. enerji tasarrufu aktif. onu kapalı yaptığım halde yeterince parlak görüntü elde edemiyorım. bilgisi olan varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. ha bir de versiyon 3.15. bunu 3.40 yaparsam bir fakı varmı? yani tv de ne değişecek?... şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar lh3000 modelini aldım ama versiyonu 3.24 3.15 versiyonun yükleyecem ama hiç bir link düzgün değil.yardımcı olurmusunuz.
  • bende lh300 var.Dun denedım.servıs menusune girebıldım.versıyoınum 3.09..Akşama usb bellekten mkv filmleri altyazılı ve türkçe dublajlı olarak denıycem sonuçları yazarım:)
  • Yukardaki bir arkadaşın bahsettiği gibi SD ile HD film arasında görüntü bakımından pek fark göremedim. SD zaten çok güzeldi. Acaba Yukarıda anlattığım gibi HD yerine SD yapmıştım ( işlemciyi yormasın diye) ondan olabilir mi? Deneyen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar.
    Eğer böyle bir sorun yoksa bu tv gerçekten nerdeyse HD kalitesinde SD kaliteli demektir. Şahsen ben SD yayından çok memnunum. HD yi görünce SD ile arasında pek fark göremedim.
  • Arkadaşlar şimdi yazılımı indirdim ve rar dosyasını açtım içinde şu modeller yazıyordu.

32LF2500 37LF2500 42LF2500

19LH2000 22LH2000 26LH2000 32LH2000 37LH2000 42LH2000
    32LH3000 37LH3000 42LH3000 47LH3000
    32LH4000 37LH4000 42LH4000 47LH4000
    32LH5000 37LH5000 42LH5000 47LH5000
    32LH7000 37LH7000 42LH7000 47LH7000

19LU4000 22LU4000 26LU4000
    19LU5000 22LU5000 26LU5000
  • dun akşam denedım.4 film koydum.bir tanesi klasör ıçınde altyazılı avi..bır tanesi klasörsuz altyazılı avi filmi.bir tanesi turkçe avi.diğeride mp4.Mp4 dışındaki iflmlerd esorun yok.canavar gibi seyredılıyor.Çözunürlüğü dışuk filmlerdi.Mp4 de ise fılm başladı gayet normal.ileri geri aldım denemek için.orda takılyıor.ve sonunda film geri dönüyor.en başa menuye yani..bugun işte usb belleğe 4-5 tane 720 p ve 1080p koydum.mp4 filmı tekrar denemek için başka bi film daha koydum.bu akşam tekrar denıycem
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhaguller

selam arkadaşlar. 32lg2100 aldım. tv mükemmel. hiçbir şikayetim yok. sd yayınlarda bozulma olmuyor. normal scart bile işimi çok rahat görüyor. forumda anlatıldığı şekilde usb yi aktif hale getirdim. ama bir sorunum var. usb den film izlerken görüntü çok koyu oluyor. yani kontrast oranı düşük. gece izlerken bir sorun yok ama gündüz film seyrederken ışıklı ortamda, görüntüler parlak değil. bunun için bir çözümü olan var mı acaba? bir de resimlerde renkler çok canlı. usb menüsünde renk ayarlamalrına müdahale edemiyorum. sadece "sinema", oyun, spor vs seçenekleri var ama yetrli değil. enerji tasarrufu aktif. onu kapalı yaptığım halde yeterince parlak görüntü elde edemiyorım. bilgisi olan varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. ha bir de versiyon 3.15. bunu 3.40 yaparsam bir fakı varmı? yani tv de ne değişecek?... şimdiden teşekkürler

ARKADAŞLAR! BAHSEDİLEN SORUN İÇİN SİZDEN BİLGİ İSTİYORUM. YANİ ÇÖZÜMÜ OLMAYABİLİR AMA SİZDE DE AYNI ŞEKİLDE Mİ? UYDUDAN SCARTLA SEYREDERKEN GAYET GÜZEL VE PARLAK. AMA USB DEN FİLM OYNATIRKEN GÖRÜNTÜ ÇOK KARANLIK GELİYOR. RESİM İZLERKEN RENKLER ÇOK CANLI VE KARANLI. PARLAKLIK ARTIRAMIYORUM. GÖRÜNTÜ MENÜSÜ USB DE AKTİF DEĞİL. SİZ DE DE DURUM AYNI MIDIR? MERAK EDİYORUM. "EVET" YA DA "HAYIR" DEMENİZ YETERLİDİR... SAYGILARIMLA

• Arkadaşlar şimdi bu sistem 37LG5000 modelde olmuyormu??
  • quote:

quote:

selam arkadaşlar. 32lg2100 aldım. tv mükemmel. hiçbir şikayetim yok. sd yayınlarda bozulma olmuyor. normal scart bile işimi çok rahat görüyor. forumda anlatıldığı şekilde usb yi aktif hale getirdim. ama bir sorunum var. usb den film izlerken görüntü çok koyu oluyor. yani kontrast oranı düşük. gece izlerken bir sorun yok ama gündüz film seyrederken ışıklı ortamda, görüntüler parlak değil. bunun için bir çözümü olan var mı acaba? bir de resimlerde renkler çok canlı. usb menüsünde renk ayarlamalrına müdahale edemiyorum. sadece "sinema", oyun, spor vs seçenekleri var ama yetrli değil. enerji tasarrufu aktif. onu kapalı yaptığım halde yeterince parlak görüntü elde edemiyorım. bilgisi olan varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. ha bir de versiyon 3.15. bunu 3.40 yaparsam bir fakı varmı? yani tv de ne değişecek?... şimdiden teşekkürler

ARKADAŞLAR! BAHSEDİLEN SORUN İÇİN SİZDEN BİLGİ İSTİYORUM. YANİ ÇÖZÜMÜ OLMAYABİLİR AMA SİZDE DE AYNI ŞEKİLDE Mİ? UYDUDAN SCARTLA SEYREDERKEN GAYET GÜZEL VE PARLAK. AMA USB DEN FİLM OYNATIRKEN GÖRÜNTÜ ÇOK KARANLIK GELİYOR. RESİM İZLERKEN RENKLER ÇOK CANLI VE KARANLI. PARLAKLIK ARTIRAMIYORUM. GÖRÜNTÜ MENÜSÜ USB DE AKTİF DEĞİL. SİZ DE DE DURUM AYNI MIDIR? MERAK EDİYORUM. "EVET" YA DA "HAYIR" DEMENİZ YETERLİDİR... SAYGILARIMLA

evet arkadaşım aynı durumu ben de farkettim.denemek için divx oynattım, ''transformers'' filmini....uydu görüntüsü gibi parlak değildi görüntüler ama sonuçta laptopta izlerken de aynı görüntüler.yani kaynak ne ise onu gösterir lcd.divxlerde kalite kaybı da sözkonusu tabii.dvd ya da mkv denemekde fayda var

• Kardeşler bana bir yardım, aşagıda okuyacaksınız ama ben şunu istiyorum biraz kafam tam basmazda kusura bakmayın tv bozmak istemiyorum, bana tam lin olarak verirseniz sevinirim ben buna tam hangi yazılımı atacagım,
    bunumu
    http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV.zip

yoksa bunumu
    Mirror:http://rapidshare.com/files/261839169/LG_DTV.zip.html

ayrıca bana bunu dedikten sonrada acaba 3.40 yazılımı nerede onuda tam kin koyan biri olursan bende cennet duaları alır hay bana yardım edenden allah razı olsun.

Bugün bütün izmiri gezdim ve bana göre çok uygun fiata bir tv aldım 2-3 sene idare etsin yeter artık sıklıdım, LG 32 LH 2000 serisini aldım şimdi yarın akşam kurmaya gelecek ama az evvel servisle görüştüm asla film izleyemezsiniz diyorlar eski serilerde vardı diyorlar ama internettede yazılımla bu iş olur diyorlar, şimdi ben bunun menüsüne girerek baktım içinde 3.24 yazılım var buna 3.15 yazılım atarsam film gözterirmi göstermezmi riske girmek istemiyorum, ha şu var film gösterirse varsın garantisi gitsin ama yazılım attıgım halde göstermezse vede bu arada bozulursa ona üzülürüm sizler ne diyorsunuz, yazılım atarak bu cihazlar mkv gösterirmi.

ha şuda var bu cihazı almak isteyenlere bilgi vereyim fiyatı 10 taksitle 1076 tl

selamlar saygılar.

• Arkadaşlar benim Televizyonum LG 32LH4000 serisi.film oynatmaya açmak için servis menüsüne girdim.Ama yapmaya cesaret edemedim.Bozulursa servis dışı dediler.Zaten sadece o yaraı yapacağım başka ayarla oynamayacağım ne yapmam gerekiyor.tesekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.