Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOTEL MOD VE BIRKAÇ SEY VAR AMA DİVX İLE ALAKALI EN UFAK BIRSEY YOK NASIL GIRDIGIME GELINVE 0K +OK KOMBINASYONU VE ARDINDDAN EKRANIN SAG UST KOSESINDE AV IKONU CIKTIGINDA BIRAK 0000 SİFREYİ GİR VE MENU KARSINDA AMA DİVX YOK CILDIRACAM BIR KISI BILE YARDIM ETMEDI YA PQ200R 3.15 FW Sİ LÜTFEN
  • evdeyım tekrar denedım pasword change ıd diye filan menu8ler var baska bır halt yok
  • lh2000 için 3,15 ile 3,40 yazılımlarının tam linkini yollayabilirmisin bana yanlış birşey yükleyip televizyonu mahfetmek istemiyorum. mail adresim crawling67@hotmail.com buna yollarsan çok sevinirim. ilk başta 3.15 i yükleyip servis ayarlarından divx i açıp 3 40 ı yükleyeceğiz değil mi yanlış anlamadım
  • SPOWNY
    http://forum.donanimhaber.com/m_31675410/mpage_11/key_/tm.htm
    42pq200r plazma tv konu başlıgında bu konu detaylı bir şekilde anlatılmıştır.
  • Bende de PQ3000 var bu menü bende de açılmamakta oysaki açılıyor dendiği için bu modeli almıştım yoksa pq6000 bekleyecektim yazık oldu şimdi divx falan izleyemiyorum bende de menu+menu yapıp sonra 0000 girip açılan menude

HOTEL MOD ve bir iki menü daha var başka bir ayar menüsü yok bende kafayı yemek üzereyim dvix izleyeceğiz hevesiyle tercih ettik ama yalan oldu lanet olsun bu lg ye dediklerine göre galiba yeni versiyonla firmware lerde engel koymuşlar belki biz bu yüzden açamıyoruz

PQ3000 ve versiyon V3.37.0 sürümü bendeki bundan önceki elinde bu alet için firmware bulunan varmı eski firmware lerde bu ayar açılabiliyormuş yükleme istiyorum oyuzden

ama birde bunun riski varmı yüklemek zormu sonra tekrar üst versiyon firmware yüklenebilirmi acaba lütfen bilgisi olan arkadaşlardan biraz açıklama

bende firmware arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sympathy

quote:

Orijinalden alıntı: Bellaotero

Arkadaşlar rica etsem LH 2000'de versiyonu nasıl 3.15 e çevireceğimi anlatabilirmisiniz,açıklamalı olarak.
    Bir kaç site buldum ama yabancı. Yardımcı olursanız sevinirim.
    İyi günler.

v3.15'e çevirmek için bu sayfadaki "Firmware V 3.15" dosyasını indiriyoruz. İndirdiğimiz Zip dosyasının içindeki LG_DTV klasörünü FAT32 olarak biçimlendirdiğimiz Flashdisk'imizin içine atıyoruz (LG_DTV klasörü içinde V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk adlı bir dosya olacak). Flashdisk'i TV'ye takıyoruz, eğer güncelleme ekranını otomatik açılmazsa kumandadan menü'yü açıp opsiyon sekmesinin üzerine geliyoruz ve 7 kez "FAV" tuşuna basıyoruz. Karşımıza güncelleme ekranı gelecek, v3.15'i kurması için onaylıyoruz. Yaklaşık 1dk süren güncelleme işleminin ardından TV kapanıp açılacak (bu işlemden sonra kanalları tekrar ayarlamanız gerekmekte), şimdi TV üzerindeki OK tuşu ile kumanda üzerindeki OK tuşuna aynı anda basıp 6-7 saniye kadar basılı tutuyoruz, karşımıza gelen şifre ekranına 0000 yazıyoruz ve usb'yi aktifleştireceğimiz servis menüsüne ulaşıyoruz. "Tool Options 3" sekmesine girip "Divx" Off yazan yerin HD olarak hemen üstündeki "Jpeg&Mp3" 0 yazan yeride 1 olarak değiştirdikten sonra Return tuşu ile servis menüsünden çıkıyoruz. (menüdeki diğer ayarlar ile oynamıyoruz). Artık TV'ye bağlayacağımız herhangi bir HD veye Flashdisk ile Divx filmleri izleyebilir, fotoğraflarımızı görüntüleyebilir ve müzik dinleyebiliriz. (Divx altyazıların gözükmesi için altyazının film ile aynı isimde olması gerekmektedir).

v3.15'den v3.40'a yükseltemek için gene bu sayfadan TV serimize uygun "Firmware V 3.40.00" dosyasını indirip Flashdisk'imideki LG_DTV klasörüne atıyoruz ve v3.15 yüklerken yaptığımız işlemleri tekrarlayarak TV versiyonumuzu v3.40'a çıkartıyoruz ve film izlemeye devam ediyoruz.

TV versiyonunu Menü>Ayar>Hata Tanıma bölümünden öğrenebilrisiniz. Benim gibi TV'niz v3.24 versiyonu gelmişse Usb'yi aktifleştirmek için ilk önce v3.15 versiyonuna indirmeniz gerekmedir. v3.40'tan servis menüsüne ulaşılmıyor.

Hocam bu dedikleriniz ve verdiğiniz firmware ler PQ serisi LG plazmalara uymaktamı bu işlemi bu firmware lerle LG PQ3000 serisi plazma tv de uygulayabilirmiyiz lütfen bir açıklama hemen deneyeceğim birde bende V3.37.0 versiyon bu dediğiniz LCD için olan 3.15 ve yeni çıkmış dediğiniz 3.40 lg plazma içinde olurmu uyarmı aynı firmware mi bunlar eğer uyuyorsa pq3000 için 3.15 firmware download linkini nereden bulurum

bunu uygulamak tv ye zarar verebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 2 Ekim 2009; 20:18:34 >

• cihaz garanti dışı kalıyor
  • arkadaşlar herkese merhaba

bende 42lh4000 modeli var
    versiyonu 3.24
    aynı versiyonda televizyonu olupta usb den film izleme özelliğini aktif edebilen arkadaşlar varsa
    buraya nasıl yaptıklarınız yazarsa çok sevinirim.

teşekkürler.
  • arkadaşlar bendeki 42lh4000 modelinin 3.24 versiyonunu
    3.15 e düşürdüm.
    artık açılmayan gizli servis menüsüde açılabiliyor.
    bu şekilde film izleme özelliğinide aktif yaptım.
    henüz mkv leri denemedim ama avi uzantılı divx filmleri izlemede bir sorun yaşamadım.alt yazılarıda çıkıyor

indirdiğim 3.15 versiyon dosyayı aşağıdaki linkden indirebilirsiniz

http://rapidshare.com/files/288304619/LH4000_V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanergul -- 3 Ekim 2009; 23:47:35 >
  • Ancak sizlere bazı sorularım olacak.

1-) Kurulum sırasında ölü piksel olduğunu nasıl anlayacağım. Gerçekten bu konuda bilgim yok.

2-) Darty elemanlarına teşhir ürünü olmamasını özellikle söyledim ve "stokta 2 adet var onlardan göndereceğiz.Teşhirdekini göndermeyiz "dediler. TV nin menülerinden-eğer teşhirse- teşhir saati falan öğrenilebilir mi?

3-) Başka dikkat etmem gereken konular var mı?
  • Arkadaşlar baş tarafı çıkmamış.
    23 LH 2000 bugün (dün) İzmir DARTY den 1120 :10 taksit aldım.
    Pazartesi darty elemanları kurulum yapacak
  • Arkadaşlar allahrızası için şu anlatılan yöntemleri ve kullanılan firmware versiyonlarını LG PQ plazmalarda deneyen bir arkadaş yokmu bir açıklama yazsın oluyormu olmuyormu oluyorsa hangi versiyonu kullanmalıyız ve mümkünse bu firmware nin download linki acil bkeliyoruz bir çok arkadaş bunu araştırıyor ve bekliyor lütfen yardım...
  • 47lh5020 var bizde

ya giremiyorum servis menusune

ayni anda hem televizyonun hemde kumandanin ok tusuna basiyorum
    10 20 sn bile bastim bisi olmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

47lh5020 var bizde

ya giremiyorum servis menusune

ayni anda hem televizyonun hemde kumandanin ok tusuna basiyorum
    10 20 sn bile bastim bisi olmadi

Dostum benimkide başta girmiyordu,ancak bu forumu baştan sona okuyunca bizim versiyonların yeni olduğunu ve v3.15 i yüklemek gerektiğini öğrendim..Nitekimde yükledim oldu,servis menüsüne girdi.Şimdide v3.40 ı yükleyip yazımı güncelleştireceğim
  • Az önce Darty elemanları geldi ve tv yi kurdular.
    Arkadaşlar normal scart takmadan direk aldığım monster marka altın uçlu scart kablosunu taktırarak kurdurdum.SD yayın bence mükemmele yakın. Ben SD yayaından memnun oldum. Başka henüz denemedim. Ancak elemanlae HDMI altın uçlu kablo ile görüntünün dahada güzel olacağını söylediler. Benim uyduda HDMI girişi yoktu.,
    Arkadaşlar ayarlar konusunda en iyi hangi ayarlarda izleyebilirim. Pek deneme fırsatım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

Arkadaşlar allahrızası için şu anlatılan yöntemleri ve kullanılan firmware versiyonlarını LG PQ plazmalarda deneyen bir arkadaş yokmu bir açıklama yazsın oluyormu olmuyormu oluyorsa hangi versiyonu kullanmalıyız ve mümkünse bu firmware nin download linki acil bkeliyoruz bir çok arkadaş bunu araştırıyor ve bekliyor lütfen yardım...

hala biri cevap verecekmi acaba diye bekliyoruz biz plazmacılar olarak, bakalım ümit kesilmez beklemeye devam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 6 Ekim 2009; 13:51:29 >
  • ARkadaşlar
    LG 32 LH 2000
    En iyi ayarları verebilecek yok mu?
    Ben sürekli deniyorum
    Bir de ses deki surround aktif değil
    nasıl aktifleşir ve ne işe yarar
  • bende denedim gayet guzel oldu :) versiyonu 3.15 yapip menuyu actim gerekli islemlerden sonra 3.40 a yukselttim
    yalniz av forumda 3.40 yukseltmesinden hem once hem de sonra fabrika ayarlarina geri donmeyi tavsiye ediyor. ben o sekilde yaptim bir sorun cikmadi

teacher
    surroundu aktif yapmak icin net sesi kapatman lazim. ikisi ayni anda calismiyor
  • arkadaşlar ben 42Lf2500 kullanıcısıyım versiyonum ilk olarak 3.12 idi ilk olarak 3.15 e sonra da 3.40 a yükselttim şöyle bir sorunum bütün versiyonlarda mevcuttu sorun şu: divx oynatırken kumandadan pause stop play ileri geri sarma tuşlarını çalıştıramadım acaba böyle bir sorun yaşayıp da çözen var mı?
  • Bazı arkadaşlar LG5000 serileri için deniyorlardı. şu anda nasıl bir sonuç elde ettiler. Bende de LG7000 var. Eğer yapılabiliyorsa denemek isterim çünkü yeni bir media player a para vermek istemiyorum. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.