Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PQ200R PQ6000 gib modellerde deneyen varmı?
  • pq200r de denemiş ve sonuç başarıyla alınmıştır
  • 37lg5000 v3.45.1 versiyonlu tv de bunu yapamadım. Şifre soran Servis menüsü çıkmadı. kumandadan ve panelden menü tuşlarını denedim bi menü açıldı ama o menüde de vdeo,jpg yada usb ile ilgili hiçbir seçenek çıkmadı. Yapabilen varsa anlatabilirse çok sevinirim. Downgrade yapmaya razıyım ama usbyi hiç görmüo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazi06

quote:

Orijinalden alıntı: nbalsari

Selam,

Bugun LG 32LH2000 satın aldım ve mensabera ' nın verdiği linkteki yöntemle yazılım versiyonunu 3.24 den v03.15.00 e düşürerek OK+OK tuşunun çalışmasını sağladım (buradaki ince nokta USB belleğe firmware i atarken LG-DTV klasörünün içinde atmanız. TV bu klasörü arıyor, bulursa içindeki firmware leri gösteriyor. Aslında bir Linux dağıtımı olan bu yazılım kurulduktan sonra tüm kanal bilgilerinizi tekrar girmeniz gerekiyor.
    Bu işlem bittikten sonra,kumandadaki OK tuşu ile TV deki OK tuşuna aynı anda basarak teknik menüye giriyorsunuz. Şifre 0000. Menüdeki oklarla 3. seçeneğe gelip jpeg&mp3 yazan ilk seçeneği "1" yapıyorsunuz. iki aşağısında Divx li seçeneği de "off" dan HD ye değiştiryor ve kumandanın altındaki return tuşuyla çıkıyorsunuz. Bluetooth seçeneğini hiç denemeyin, donanımsal olarak yok :).

Denemek için biraz önce Usb HDD taktım ve şu anda film seyrediyorum. TV nin kumandası tüm işlevleri yapıyor...

Aynı forumda 3.39 yazılım versiyonunun yüklenişi de anlatılıyor. yükseltme yapıldığı halde USB port hala çalışıyormuş. Ben daha denemedim, ama ileride deneyebilirim.

Deneyeceklere başarılar...

kardes bende kiside ayni LG 32LH2000 v03.24.00 ok ok bas bas bi hal oldum, bencede 03.15 yuklendiginde duzelecekte daha servisten once ben yuklesem mi acaba diye dusunuyorum, servis buraya 3 gunde gelir... ne yapayim sence 3.15i indirdim lakin hangi program loderi ile yuklenecek, uyduyu guncellemi biliyorum bu da ona benziyor.... ne dersin ne yapayim...

sorunumu cozdum, 32lh2000 de usb ok...
    cevabini aradim ve buldum, lg 32lh2000 v03.24.00 surumune sahip olanlar once surumlerini v.03.15.00 yapacaklar yoksa usb yi kullanamzlar,
    kendime hayranlik besliyorum yaptım ve basardim,, usb den
    Standard Def & High Def DivX/AVI/MPEG/XviD/MP4/VOB files only + High Def MKV Files that dont have DTS Audio OK.... oleyyyyyyyyyyyy

şimdi de 50hz zi 100hz cikartmanin yollarini ariyorum................

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nbalsari

Selam,

Bugun LG 32LH2000 satın aldım ve mensabera ' nın verdiği linkteki yöntemle yazılım versiyonunu 3.24 den v03.15.00 e düşürerek OK+OK tuşunun çalışmasını sağladım (buradaki ince nokta USB belleğe firmware i atarken LG-DTV klasörünün içinde atmanız. TV bu klasörü arıyor, bulursa içindeki firmware leri gösteriyor. Aslında bir Linux dağıtımı olan bu yazılım kurulduktan sonra tüm kanal bilgilerinizi tekrar girmeniz gerekiyor.
    Bu işlem bittikten sonra,kumandadaki OK tuşu ile TV deki OK tuşuna aynı anda basarak teknik menüye giriyorsunuz. Şifre 0000. Menüdeki oklarla 3. seçeneğe gelip jpeg&mp3 yazan ilk seçeneği "1" yapıyorsunuz. iki aşağısında Divx li seçeneği de "off" dan HD ye değiştiryor ve kumandanın altındaki return tuşuyla çıkıyorsunuz. Bluetooth seçeneğini hiç denemeyin, donanımsal olarak yok :).

Denemek için biraz önce Usb HDD taktım ve şu anda film seyrediyorum. TV nin kumandası tüm işlevleri yapıyor...

Aynı forumda 3.39 yazılım versiyonunun yüklenişi de anlatılıyor. yükseltme yapıldığı halde USB port hala çalışıyormuş. Ben daha denemedim, ama ileride deneyebilirim.

Deneyeceklere başarılar...

kardes bende kiside ayni LG 32LH2000 v03.24.00 ok ok bas bas bi hal oldum, bencede 03.15 yuklendiginde duzelecekte daha servisten once ben yuklesem mi acaba diye dusunuyorum, servis buraya 3 gunde gelir... ne yapayim sence 3.15i indirdim lakin hangi program loderi ile yuklenecek, uyduyu guncellemi biliyorum bu da ona benziyor.... ne dersin ne yapayim...

sorunumu cozdum, 32lh2000 de usb ok...
    cevabini aradim ve buldum, lg 32lh2000 v03.24.00 surumune sahip olanlar once surumlerini v.03.15.00 yapacaklar yoksa usb yi kullanamzlar,
    kendime hayranlik besliyorum yaptım ve basardim,, usb den
    Standard Def & High Def DivX/AVI/MPEG/XviD/MP4/VOB files only + High Def MKV Files that dont have DTS Audio OK.... oleyyyyyyyyyyyy

şimdi de 50hz zi 100hz cikartmanin yollarini ariyorum................

Ben dediğin v03.15.00 buldum nereden ve nasıl yüklemem gerekiyor. Usb den ise nasıl tek bir dosya içinden mi? yoksa başka türlü mü? Yardımcı olursan sevinirim. 2 gün önce aldım aldığım yerde yaptık oldu ama bende senini gibi ok basmaktan bi hal oldum.

• Benim tavsiyem 42pq200r hem gayet ucuz teknosa da 1499 ve de 10 taksit ile
    Ben daha dün kurdurdum. USB service only yazıyor ama özel ayarlara girip açtığında hem HDD den hem de usb den film izleyebiliyorsun.
    İçinde ki player yazılımı da gayet başarılı senkronizasyona kadar her şey var bir tek yazının boyutlarını ayarlayamıyorsun.
    Bence boşa para vermeyelim.
    Tv nin kullanma kılavuzunda ısrarla bu modelde USB service only dir.
    Bir üst modeli için USB den resim ve müzik dinleyebilirsiniz diyor.
    Daha üst modeli için resim müzik ve de film oynatabilir yazılı.
    Halbuki ayarlarda USB 0 gözüküyor.
    Ayarlarda USB 1 yaptığınızda resim ve müzik açılıyor.
    Ayarlarda USB 2 yaptığınızda bütün desteklediklerii izleyebiliyorsunuz.
    Çok güzel bir şatış taktiği herşeyi koyuyor TV nin içine çünkü seri üretimde bunları değiştirmesi çıkartması daha pahalıya geliyor.
    Daha sonra yazılım ile kısıtlayıp, bir üst modelde açıyorlar Boşa 2500 lira vermeyin 2 TV parası...

• yok virus bulaşır yok garanti dışı kalır mış palavra
    Arkadaşlar adamların pazarlama stratejisi bu sadece ne yani üst modellerde antivirus mu var
    herkese tavsiye ediyorum boş yere daha fazla para vermeyin
  • Kuzene Darty ye PQ6000 almaya gitmişken , ellerinde kalmadığını gördüm,
    iade bir 42LF2500 ü %20 indirimle 1500TL ye aldım.
    teknosadan da LG DV392H hdmi bir dvd aldım 100YTL ye (tv ye kumanda fonksiyonuu mevcut).
    TV de 3.15 versiyon vardı Hd ozelliğini açtım.
    WDTV nin yaptığı bütün işlevlere sahip oldu TV.
    1600TL ye media player sorununu tamamiyle çözdük....
  • Çok şanslıymıssın 1500 liraya iyi bir TV almışsın
  • Servis menüsüne girerek ayarları değiştirmenin cihazı garanti kapsamından çıkarttığı söyleniyor. Bu yüzden yaptığınız işlem ve işlemlerin sorumluluğu kendinize aittir. Servis menüsüne girdiğinizde söylenenler dışında hiç bir ayarla oynamayın ve kumandada başka hiçbir tuşa basmayın bastırmayın.

Servis menüsüne giriş: Kumanda ve panel üzerindeki OK tuşlarına aynı anda 5-6 saniye basılı tutun. Sorulacak şifreye 0000 (dört tane sıfır) girin.

USB medya oynatımını aktifleştirme: Sadece ve sadece "option 3" e girin. Burada jpeg seçeneğini 0'dan 1'e dönüştürün. Onun hemen altındaki "divx movie playback" seçeneğini de "HD" olarak düzeltin. Return tuşuna basarak menuden çıkın.

Bu işlemi yapmak için sürüm yükseltmeye gerek yok. Ancak eğer sürümünüz 3.15 den yüksek ise sürüm düşürmek gerekli.

Daha üst sürümler servis menüsü giriş kodları henüz bilinmediği için servis menüsüne girilemiyor ve dolayısıyla USB medya oynatımı aktifleştirilemiyor.

Kendi versiyonunuzu görmek için Menü>Ayar-Hata Tanıma. Benim 2009 üretimli 32LG2100 3.15 yüklü geldi zaten.
    Versiyon düşürmeyi eğer isteyen olursa: Menü tuşuna basın imleç "seçenek" başlığına gelsin ancak OK'e basmayın. Şimdi 7 kere Fav tuşuna basın. Indirdiğiniz dosyanın içindeki LGDTV klasörünü olduğu gibi FAT32 ile formatlanmış USB flash diskinize çıkartarak hazırlamış olduğunuz USB flash diski takın. Yeni yazılım bulununca OK tuşuna basın böylece versiyon yükseltme ya da düşürme gerçeklşmiş olacaktır. Güncelleme sırasında asla kapatmayın fişi çekmeyin mümkünse kesintisiz güç kaynağı kullanarak işlem yapın. Güncellemeden sonra USB medya oynatımı aktivasyonunu yapmanız gerekecektir.

Alıntıdır arkadaşlar. Versiyon düşürmek isteyenler sorumluluğunu alarak uygulasın.

• Firmware nereden bulabilirz? ben aradım bulamadım
  • Lg LH3000 serilerinde bile Servis Usb girişinden gerekli yazılım yüklenmesi yapıldıgı zaman , usb girişi üzerinden dvd-divx oynatabiliyorsunuz. Gerekli yazılımlar yüklenere mkv ve avix dosyasıda oynatılabilir.
  • hocam lg ile hl serisini kıyaslama hiç işlemci varkı çokbüyük
  • Arkadaşlar,
    32LH2000 kullanıyorum, fotoğraf makinesiyle çekmiş olduğum avi formatındaki videoları göstermiyor, sebebi ne olabilir sizce?
  • Firmware ile ilgili cevap alamadım hala
  • teknosadan bende yeni aldım lh2000 model. usb olayını henüz denemedim. olaki versiyon uymaz ve downgrade yapmam gerekirse, garantisi bozulur mu? birde firmware hangi adresden çekiliyor?
  • Bilgisi olan bi arkadaş hangi modellerde bu özellik çalışıyor hangilerinde desteklenmiyor diye bi liste yapabilirmi acaba ?
    Mesela LH3000 de destekleniyormu bu özellik ?
    +37LH2000 le 32Lh2000 arasında boyuttan başka bi fark varmıdır ? buda mkv oynatırmı usb den ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haadeess -- 16 Eylül 2009; 16:51:32 >
  • LF serisi ve bütün LH serileri destekliyor, sadece firmware sıkıntısı olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircim

Arkadaşlar,
    32LH2000 kullanıyorum, fotoğraf makinesiyle çekmiş olduğum avi formatındaki videoları göstermiyor, sebebi ne olabilir sizce?
  • arkadaşlar ben 37lf2510 aldım. firmware sürümü 3.24. usb portunu açmak istiyorum. yeni firmware yüklenir mi, yüklenirse türkçe dili o yazılım içinde mevcut mudur ve lcd nin görüntü kalitesine olumsuz etkisi olur mu? teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.