Bildirim
LG Lcd Tv'ye PC Bağlantısı ve Kayan Görüntü
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kimsenin bilgisi yok mu? -
Başlığa "LCD vs. PC", yani "LCD versus PC", yani "LCD, PC'ye karşı" yazmışsınız (ben şimdi düzelttim). Mesaj içinde de Tv'nizin modeli, kullandığınız kablonun türü (HDMI, VGA) gibi bilgiler vermemişsiniz.
Bu ve diğer açıklayıcı bilgiler olmadan yardım almanız zor. Ayrıca Tv'nizin modeli ne ise, o modele özgü bir konu varsa orada yardım istemeniz daha iyi olur.
Genel bilgi olarak, bluetooth veri transferi içindir. Görüntü sinyalini bluetooth ile aktaramazsınız. Kullandığınız kabloya göre PC ekran kartı ve Tv ayarlarını öğrenmeniz gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: signore
Başlığa "LCD vs. PC", yani "LCD versus PC", yani "LCD, PC'ye karşı" yazmışsınız (ben şimdi düzelttim). Mesaj içinde de Tv'nizin modeli, kullandığınız kablonun türü (HDMI, VGA) gibi bilgiler vermemişsiniz.
Bu ve diğer açıklayıcı bilgiler olmadan yardım almanız zor. Ayrıca Tv'nizin modeli ne ise, o modele özgü bir konu varsa orada yardım istemeniz daha iyi olur.
Genel bilgi olarak, bluetooth veri transferi içindir. Görüntü sinyalini bluetooth ile aktaramazsınız. Kullandığınız kabloya göre PC ekran kartı ve Tv ayarlarını öğrenmeniz gerekiyor.
banada yardımcı olabilirmisiniz bende bugun vga kablo aldım laptop um dell inspiron6400 cs11 ve lcd modelim LG 37" LH3000 bagladım iki ucuda aynı zaten kablonun ama goruntu alamadım ne yapmam gerekiyor sizce lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X