Şimdi Ara

LG LE 5500 LED TV İÇİN WİFİ USB ADAPTOR TAVSİYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
142.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburada.com da satılıyor ve tv de çalıştığını söyleyenler var yorumlarda, haklısın. ayrıca, çok sayıda yerli sitede de 60 TL civarına var
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd999561
  • evet, 59 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

http://www.wikidevi.com/wiki/Special:BrowseData/Wireless_adapter?Primary_chip_brand=Broadcom&Primary_chip_model=BCM4323
    bu linkteki adaptörleri deneyin, aynı çipsetli, çalışması lazım. ben de samsung tv de aynı yöntemle alternatif dongle aldım, sorunsuz kullanıyorum. 150 TL lik dongle ın işini, 15 dolarlık alternatifi aynen yapıyor bende de

Bravo Agrt,
    Yahu 15 liraya bitebilecek bir aparata maalesef 160 TL gibi fahiş bir fiyat isteniyor ve buna da ehh ne yapalım bizim kalitemiz ve maliyetimiz yüksek deyiveriyorlar işi bilenler kıkır kıkır gülüyor işi bilmeyenlerde 160 TL yi temin edip kazığı yiyip rahatlama peşinde!!!Arkadaşlar piyasa da aşağı yukarı tek tabanca olmuş firmalar nasıl olsa benden bu ürünü almaya elleri mahkûm mantığıyla hareket edip %1000-1500 tatlı kârlarının sefasını sürüyor...

• Dün airties ile görüştüm 2410 modeli ile 2310 modeli aynı chipseti barındırıyor hatta çekim sorunu yoksa 54mhz yeni çıkan 2210 modelini bile alabilirsiniz dediler.
  • bende airties 2310 aldım gold pcden. lg ld650 lcd tv var. usb 1 ve usb2den taktım uyumsuz aygıt dedi çalışmadı. ağ ayarlarından da çalıştıramadım. ağ ayarlarında kanuni bildirim dışından bir menüye giremiyorum. kanuni bildirimi de kabul etme gibi bir seçenekte göremedim. 4 sayfa geçiyor her sayfa da kapat seçeneği var. bu seride televizyonda airties kullanan var mı acaba.
  • lg 42ld750 sahibiyim dün bende bir tane airties 2410 adaptör aldım fakat tv ye taktım sorun çıkmadı usb aygıtını tanıdı tanımasına ama kurmayı beceremedim ağ testi yaptım fakat etreftaki hiçbir modemi görmedi fakat bağlanmak istediğiniz ssıd ismi girin diye bişey ler yazdı onu girince şifreleme güvenlik türü istedi onuda girdim fakat bağlanamadım bu aygıtı kullanan arkadaşr detaylı bir anlatım yaparlarsa kullanmak isteyen diğer arkadaşlar içinde çok iyi olur açıklamalarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canciger -- 2 Temmuz 2011; 17:35:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canciger

lg 42ld750 sahibiyim dün bende bir tane airties 2410 adaptör aldım fakat tv ye taktım sorun çıkmadı usb aygıtını tanıdı tanımasına ama kurmayı beceremedim ağ testi yaptım fakat etreftaki hiçbir modemi görmedi fakat bağlanmak istediğiniz ssıd ismi girin diye bişey ler yazdı onu girince şifreleme güvenlik türü istedi onuda girdim fakat bağlanamadım bu aygıtı kullanan arkadaşr detaylı bir anlatım yaparlarsa kullanmak isteyen diğer arkadaşlar içinde çok iyi olur açıklamalarınız için şimdiden teşekkürler.

Şifre istediyse son aşamaya gelmişsin demektir ama nasıl kuramadın hayret!!!
  • birkaç gün önce LG 42LV5500 Full HD LED Tv aldım. Herşeyiyle güzel bir tv fakat aklıma birşey takıldı. Sanırsam tvnin wireless özelliği bir adaptör aracılığı ile sağlanıyormuş. Araştırmalarıma göre LG'nin kendi adaptörü var fakat bu ürünü nerden temin edeceğimi bilemedim ve fiyatı uçuk geldi. Rivayetlere göre Airties 2410 adaptör uyum sağlıyormuş bu televizyona. Uyum sağlamıyor diyenler de var kararsız kaldım. Boşu boşuna adaptör almak istemiyorum evde zaten USRobotics var denedim çalışmadı. Siz hangisini önerirsiniz? Orijinal LG adaptörünü mü almalıyım ( ve nereden? ) yoksa ethernet kablosu ile mi bağlantı kurmalıyım? Yoksa airtiesin şu 2410 modelini mi alıp denemeliyim ? Bilenler yardımcı olursa sevirinim iyi forumlar...
  • dün bende 42 lw 5500 aldım, anladığım kadarı ile kablo ile de nete bağlanabiliyoruz, bu şekilde bilgisayara plex bağlantı kurabiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi restart2000 -- 3 Temmuz 2011; 11:25:38 >
  • benim tv 42ld750 airties 2410 tanıdı cihazı takmadan önce tv yi kapatın airties 2410 takıp tv yi tekrar açın tanıyacaktır. sorun çıkaracağını sanmıyorum.
  • maalesef tanımadı ama bende airties 2310 var ve televizyonum 42ld 650
  • önce televizyonu kapat cihazı tak televizyonu sonra aç bi dene olmazsa 2410 kesin oluyo.
  • 42LV5500'de 2310 çalışmıyor.
  • 42lw570s de hangi aparat çalışır? wi-fi aparat kullanan var mı 5500 serisinde?
  • Airties 2410 bende sipariş verdim şimdi. Kargo dahil 46TL
    Mormani.com diye bir biteden aldım. Diğer sitelerde kargo hariç 55TL 'den başlıyor.
    Bilginize.
  • Arkadaslar tv modellerinizi yazarmisiniz hangi modele uyuyor hangisine uymuyor anlayalım benim televiZyonum 42LW570S hala anlayamadım uyup uymadığını şimdiden yardımcı olan arkadaslara teşekkür ederim.
  • lw570s airties air 2210 tanıyor mu? kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. lw570s de netten çektiği son firmware yüklü.
  • arkadaşlar DLNA özellikle smart tv lerde internete bağlanmak ve harici kaynaktan kablosuz video aktaramaya yarayan bir cihaz sanırım bir çok kişi acces point ile veya usb dongle ile bu sorunu çözmeye çalışmış, kablosuz 1080p video aktarmak için ise en etkili çözüm bu gibi görünüyor. Ben ürünü yeni sipariş verdim henüz deneme imkanım olmadı ama aşağıdaki linkte güzel bir incelemesi var,bu konuda çözüm arayan arkadaşlara belki yardımcı olabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_48467872/mpage_1//tm.htm#51187130
  • Benim 47LW650S televizyonum rahatlıkla tanıdı. İnternete falan da girdim.
    Sadece DLNA 'yı beceremedim wireless ile o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.