Şimdi Ara

LG LE 5500 LED TV İÇİN WİFİ USB ADAPTOR TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
4
Favori
142.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuxedo

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende öyle biliyorum.sadece kendi aparatıyla kullanılıyor diye..
    başka marka kullananlar nasıl başardı acaba
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende buradaki yorumları okuyup air 2410 aldım taktım tv ye fakat tanınmıyor uyarısı verdi.şimdi bu yorumlara güvenip aldık neden olmuyor.çalıştıran arkadaşta açık bir bilgi vermiyor. tv nin firewire sürümü ne ? servis menüsüne girip değişiklik falan yaptınız mı? veya gizli menülerin açılması için falan bir uygulamanız oldu mu? cevap bekliyoruz...
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    lg usb adaptor 125 tl dır. elımızde mevcut 10 adet kadar.

AN-WF100 Wi-Fi® USB Adapter
    LG’s AN-WF100 is a Wi-Fi USB adapter that connects to your existing wireless home network to provide access to LG’s NetCast content such as Netflix®, YouTube™, Skype™, Picasa™ and Yahoo!® TV Widgets.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD_MAN

lg usb adaptor 125 tl dır. elımızde mevcut 10 adet kadar.

AN-WF100 Wi-Fi® USB Adapter
    LG’s AN-WF100 is a Wi-Fi USB adapter that connects to your existing wireless home network to provide access to LG’s NetCast content such as Netflix®, YouTube™, Skype™, Picasa™ and Yahoo!® TV Widgets.

Alıntıları Göster
    Alternatif bir çözüm. Televizyona ethernet kablosuyla bir access point takın. Hem evdeki kablosuz ağınızı gnişletmiş olursunuz, hem daha ucuza mal olur. Kablo görünecek derseniz, bu iş için yarım metre kablo bile yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizdehmen

Alternatif bir çözüm. Televizyona ethernet kablosuyla bir access point takın. Hem evdeki kablosuz ağınızı gnişletmiş olursunuz, hem daha ucuza mal olur. Kablo görünecek derseniz, bu iş için yarım metre kablo bile yeter.

Güzel bir çözüm önerisi

Denemek lazım
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aslında var ama WEP2 destekli olanı bulmak mesele.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26293261/tm.htm
    Şuraya bir bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: caymayandalgaci

Aslında var ama WEP2 destekli olanı bulmak mesele.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26293261/tm.htm
    Şuraya bir bakın.

Alıntıları Göster
    ben de burada yazılanlara güvenip airties 2410 aldım ama televizyon tanımadı ne yazık ki.bu adaptörü televizyona tanıtanlar nasıl yaptıklarını açıklayabilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

ben de burada yazılanlara güvenip airties 2410 aldım ama televizyon tanımadı ne yazık ki.bu adaptörü televizyona tanıtanlar nasıl yaptıklarını açıklayabilirler mi?

kendi sorunumu kendim çözdüm.ilk önce lcd ve receiveri kapattım.lcd yi açtım.adaptörü usb1 e taktım.usb tanınmadı dedi ama menüden ağ ayarlarına girip ağ araması yaptığımda adaptörün çalıştığını gördüm.
  • quote:

quote:

kendi sorunumu kendim çözdüm.ilk önce lcd ve receiveri kapattım.lcd yi açtım.adaptörü usb1 e taktım.usb tanınmadı dedi ama menüden ağ ayarlarına girip ağ araması yaptığımda adaptörün çalıştığını gördüm.

Alıntıları Göster
    samsung 40d5000 için airties wus300 kullanabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

quote:

quote:

Peki şifreli (WEP veya WPA) modeme bağlanabildiniz mi?

evet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

quote:

quote:

Peki şifreli (WEP veya WPA) modeme bağlanabildiniz mi?

evet

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende bugun itibarıyla 47 le5500 kullanmaktayım ve ethernet bağlantısı yapmak istiyorum bu işlemi nasıl yaparım basamak basamak anlatabilirmisiniz
    birazcık acemiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

arkadaşlar bende bugun itibarıyla 47 le5500 kullanmaktayım ve ethernet bağlantısı yapmak istiyorum bu işlemi nasıl yaparım basamak basamak anlatabilirmisiniz
    birazcık acemiyim

ben ethernetten bağlantı yaparken hiçbir ayar yapmamıştım.kabloyu bağladığınızda zaten otomatik olarak internete bağlanıyorsunuz
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Teknosada ki indirimden yararlanıp 42LV5500 ALDIM
    Zyxel NWD-270N ile bağlanmaya çalıştığımda bağlanmıyor..bir arkadaş sağolsun pmden söyledide çip setinin aynı olması gerekiyormuş yani lg adaptorun yazılımıyla uyumlu airties 2410 galiba şimdi burdaki yorumlara güvenip airties 2410 alsammı acaba bazı arkadaşlar aldığını yapamadığını söylüyorlar fakat usb tanımıyormuş ayarlara girdiğimizde oluyormuş yada access point ile şifreli ağa bağlanma varsa access point almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyAnaconda

Teknosada ki indirimden yararlanıp 42LV5500 ALDIM
    Zyxel NWD-270N ile bağlanmaya çalıştığımda bağlanmıyor..bir arkadaş sağolsun pmden söyledide çip setinin aynı olması gerekiyormuş yani lg adaptorun yazılımıyla uyumlu airties 2410 galiba şimdi burdaki yorumlara güvenip airties 2410 alsammı acaba bazı arkadaşlar aldığını yapamadığını söylüyorlar fakat usb tanımıyormuş ayarlara girdiğimizde oluyormuş yada access point ile şifreli ağa bağlanma varsa access point almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Şu Airties vb. adaptörlerin uyum durumu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Şu Airties vb. adaptörlerin uyum durumu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim gerçekten.

Alıntıları Göster
    Araştırmalarım sonucunda airties 2410 ve LG AN-WF100 aynı chipset i kullandığını tespit ettim (Broadcom BCM4323) yani uyum sorunu olacağını sanmam.

Yapamanayanlar arkadaşlarda şöyle yapmış olabilir birisi yazmıştı çünkü takmıştır usb algılanamadı yazdığından olmadı demişlerdir.Taktıktan sonra ayarlardan>ağ ayarlarından görüyormuş galiba ve de ordan bağlanabiliyormuşuz

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben 2011 model LG LW650S aldım ve Dreambox uydu alıcımla gelen VONET WIRELESS aparatını denedim ve sorunsuz çalışıyor.Fiyatı 50 tl civarıdır ve kolaylıkla piyasadan bulabilirsiniz.Önce CD sini bilgisayarınızda kuruyorsunuz ve 2 çıkışı var birini Televizyonun USB girişine diğerini de kablolu LAN girişine takıyorsunuz ve takılmasız DLNA üzerinden bilgisayarınınzdaki filmleri,fotoğrafları ve ses dosyalarını aktarıyor...Tabi NERO MediaHome4 Essentials daha önceden kurulmuş olmalıdır PC nizde.
    Kolay gelsin boşuna 160 tl LG Wireless aparata vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperkon

Arkadaşlar ben 2011 model LG LW650S aldım ve Dreambox uydu alıcımla gelen VONET WIRELESS aparatını denedim ve sorunsuz çalışıyor.Fiyatı 50 tl civarıdır ve kolaylıkla piyasadan bulabilirsiniz.Önce CD sini bilgisayarınızda kuruyorsunuz ve 2 çıkışı var birini Televizyonun USB girişine diğerini de kablolu LAN girişine takıyorsunuz ve takılmasız DLNA üzerinden bilgisayarınınzdaki filmleri,fotoğrafları ve ses dosyalarını aktarıyor...Tabi NERO MediaHome4 Essentials daha önceden kurulmuş olmalıdır PC nizde.
    Kolay gelsin boşuna 160 tl LG Wireless aparata vermeyin.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben LG LW5500 LED 3d kullanıyorum. Airties 2410ü taktığımda ağ ayarlarında cihazı görüp etraftaki wireless ağları tanıdı. Kendi şfreli wifi hattıma bağlandığımda hata veriyor. Tam hatırlamıyorum ama DVPC (veya DNPC, DNPS, DVPS) gibi bir hata sanırım. Bunu hallederim bilen var mı?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    airties 2310 la da çalışır mı acaba ? gold pcde 30 tlhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81147&ad=AiRTiES-AiR-2310-150-MBPS-KABLOSUZ-USB-ADAPTOR-Network-Urunleri

• quote:

Orijinalden alıntı: herrss1

airties 2310 la da çalışır mı acaba ? gold pcde 30 tlhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81147&ad=AiRTiES-AiR-2310-150-MBPS-KABLOSUZ-USB-ADAPTOR-Network-Urunleri

Alıntıları Göster
    http://www.wikidevi.com/wiki/Special:BrowseData/Wireless_adapter?Primary_chip_brand=Broadcom&Primary_chip_model=BCM4323
    bu linkteki adaptörleri deneyin, aynı çipsetli, çalışması lazım. ben de samsung tv de aynı yöntemle alternatif dongle aldım, sorunsuz kullanıyorum. 150 TL lik dongle ın işini, 15 dolarlık alternatifi aynen yapıyor bende de

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

http://www.wikidevi.com/wiki/Special:BrowseData/Wireless_adapter?Primary_chip_brand=Broadcom&Primary_chip_model=BCM4323
    bu linkteki adaptörleri deneyin, aynı çipsetli, çalışması lazım. ben de samsung tv de aynı yöntemle alternatif dongle aldım, sorunsuz kullanıyorum. 150 TL lik dongle ın işini, 15 dolarlık alternatifi aynen yapıyor bende de

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar AIRTIES 2410 300kbps hızındaki model Wireless modem ve bilgisayar ve diğer DLNA üzerinden aktarımlarda uygun bir aparat olduğu söyleniyor ve kendim ilk alıp kullananlardanım.Kutusundan çıkan CD sini bilgisayarınızda kurun çıkartın TV nin USB portlarından birine takın ve kurulum menüsünden AĞ AYARLARINA girin ve çevredeki bütün modemleri görecektir.Kendi modeminizin şifrenizi girin işlem tamam kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperkon -- 29 Haziran 2011; 21:00:33 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.