Şimdi Ara

Lg led tv ekranda led ışıkları parladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba lg 42lb652v model led tv'im var. Canaktan gelen kablom kopmustu 3 gun sonra anca yeni kablo çekebildik. Tv yi actigimizda görüntü bu şekilde çıktı. Bu tarz birşeyle karsilasan oldumu acaba?
    Lg led tv ekranda led ışıkları parladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Çanaktaki kabloyla falan nasıl bir alakası olabilir bilmiyorum. Ama panel direct led miş onu anladık :). Çok garip ya böyle birşey daha önce hiç görmedim.
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    bu model hatırladığım kadarıyla direct led zaten ondan o şekilde gözüküyor ışıklar
  • Lg teknik servisinden biriyle konuştum. Bu ledlerin önünde lens gibi bir parca varmış. Isinmaya dayali gevseyip düşüyormus. Tv hareket ettirildiginde, hanimlar toz alirken vs. gibi durumlarda itip kakmalarda bu duruma destek oluyormuş. Direk zaten duvara montemi unite uzerindemi duruyor diye sordu arkadaş bizimkide unite uzerinde... komple o ledlerin degisecegini soyledi. 450 lira civarida fiyat çıkardı. Yerine taksan dusen parçaları ekran kenarlarina yansima yapar dedi ama eve geçince açıp bakacağım.

• Benim tv de de bir adet çikti bundan. Maliyeti sizinki gibi mi olur acaba?

• salihgursoy kullanıcısına yanıt
    Bizde de 2 tane çıktı bunlardan. Siz ne yaptınız, halledebildiniz mi?
  • aynı model bendede var 2. yıldan sonra gölgelenmeler başladı şuan 5-6 tane var rahat siyah fazla rahatsız etmiyor inşAllah iyice artmaz. Zaten yeni alacagım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Led tv arıza
    9 yıl önce açıldı
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendim actim herseyi söktüm en son ekrani kaldirma kismina geldim. O noktada ekrana zarar verebilirim diye korktum acikcasi tekrar geri topladım. Servis komple ledleri degistiriyor. 450 tl dediler. 400 e anlaştık. 6 ay parça 1 senede iscilik garantisi var. Su an bir sikinti yok. Ilk gunku gibi oldu tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihgursoy -- 21 Ağustos 2017; 1:38:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.