Bildirim
Lg led tv ekranda led ışıkları parladı.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Geçmiş olsun. Çanaktaki kabloyla falan nasıl bir alakası olabilir bilmiyorum. Ama panel direct led miş onu anladık :). Çok garip ya böyle birşey daha önce hiç görmedim. -
bu model hatırladığım kadarıyla direct led zaten ondan o şekilde gözüküyor ışıklar -
Lg teknik servisinden biriyle konuştum. Bu ledlerin önünde lens gibi bir parca varmış. Isinmaya dayali gevseyip düşüyormus. Tv hareket ettirildiginde, hanimlar toz alirken vs. gibi durumlarda itip kakmalarda bu duruma destek oluyormuş. Direk zaten duvara montemi unite uzerindemi duruyor diye sordu arkadaş bizimkide unite uzerinde... komple o ledlerin degisecegini soyledi. 450 lira civarida fiyat çıkardı. Yerine taksan dusen parçaları ekran kenarlarina yansima yapar dedi ama eve geçince açıp bakacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim tv de de bir adet çikti bundan. Maliyeti sizinki gibi mi olur acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde de 2 tane çıktı bunlardan. Siz ne yaptınız, halledebildiniz mi? -
aynı model bendede var 2. yıldan sonra gölgelenmeler başladı şuan 5-6 tane var rahat siyah fazla rahatsız etmiyor inşAllah iyice artmaz. Zaten yeni alacagım. -
Kendim actim herseyi söktüm en son ekrani kaldirma kismina geldim. O noktada ekrana zarar verebilirim diye korktum acikcasi tekrar geri topladım. Servis komple ledleri degistiriyor. 450 tl dediler. 400 e anlaştık. 6 ay parça 1 senede iscilik garantisi var. Su an bir sikinti yok. Ilk gunku gibi oldu tv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihgursoy -- 21 Ağustos 2017; 1:38:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X