Şimdi Ara

LG LH-W9656 EV Sinema,Hometech Divx-567 Dvd,HYUNDAI AL-706,Dreambox500 ve LcdTv Seçim ve Baglantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-Hometech Divx-567 Dvd player ve HYUNDAI AL-706 5+1 kule tipi kablosuz ses sistemi almayı düşünüyorum bu cihazlar uygun bir şecim mi?
    2- LG LH-W9656 ev sinema sistemi kablosuz ses sistemi alınabilirmi? Bu sistemin dvd player'ı Hometech Divx-567 Dvd player özellikleriyle aynı sayılır mı?
    3-Bu cihazların her birinde optik giriş var.Bu iki cihazı (dvd player 5+1 ses sistemi)ses olarak baglaya biliyoruz ama Dreambox 500 cihazın sesini nasıl baglıyacagız onun sesini Lcd tv den mi duyacagız.
    4-veya Lcd tv optik girişini HYUNDAI AL-706 5+1 optik çıkışına baglayıp tüm cıhazların(dvd ,dream box ,ps2) sesini aktarabilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crcrack35 -- 11 Kasım 2008; 20:53:32 >

• 1-Çok soru sormuşsun.
    2-Bu soruların cevabına internette azıcık dolaşsan ulaşabilirsin.
    3-Bence iyi bir seçim olmamış.
    4-Biraz daha araştır.
  • 1-Soru sayısı benim bilecegim şey
    2-Dolaştım,araştırdım ve karar veremedim
    3-İyi bir secim olmadıgını hangi bilgi ve tecrübenle verdin.
    4-Bu foruma güvenirim bilgisayarımı bile burdaki açıklama ve cevaplara göre topladım.Bu forumu araştırırsan görürsün.
    quote:

Orjinalden alıntı: ender_kadioglu

1-Çok soru sormuşsun.
    4-Biraz daha araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crcrack35 -- 12 Kasım 2008; 20:12:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender_kadioglu

1-Çok soru sormuşsun.
    4-Biraz daha araştır.

Isteyen istedigi kadar soru sorabilir burda, Ustelik bu forum insalara yardimci olmak icin burda, bu forumun icinde bukadar ses sistemi uzmani oldugu icin insanlar buraya sorularini ve goruslerini bildiriyorlar. O yuzden burda sacma sapan cevap vermenin, insanlarin sorularini elestirmenin bir anlami yok!

crcrack35 arkadasim ilk sorunla ilgili eger bize verebilecegin fiyatlari soylersen, seni uzman arkadaslar alternatif seceneklere yonlendirebilirler.
  • romeoclarks
    teşşekkür ederim cevap için.

1-Sadece dvd divx ve mp4 okuyan usb den dosya okuyabilen player olabilir.Ama uygun olursa 5+1 kule tipi ses sistemide alabilirim.Fiyat olarak 500-900 ytl arası olabilir
    2-LG LH-W9656 Ev Sinema sistemi bu işi görürse alınırmı.Beraber verilen Dvd player iyimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crcrack35 -- 12 Kasım 2008; 20:13:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crcrack35

romeoclarks
    teşşekkür ederim cevap için.

1-Sadece dvd divx ve mp4 okuyan usb den dosya okuyabilen player olabilir.Ama uygun olursa 5+1 kule tipi ses sistemide alabilirim.Fiyat olarak 500-900 ytl arası olabilir
    2-LG LH-W9656 Ev Sinema sistemi bu işi görürse alınırmı.Beraber verilen Dvd player iyimi.

Oncelikle DVD playerlarin 2-3 yil icersinde yerlerini Bluray playerlara devredecekleri icin bugun alicaginiz DVD playerlarin hemen hemen hepsi en ust seviyede ozelliklere sahip. Onemli olan,Plasma veya LCD tv kullaniyorsaniz DVD playerin HDMI cikisi olmasina ve upscale (cozunurluk yukseltici) ozelliginin bulunmasina dikkat ediniz.
    Bu arada fiyat araliginizin 500 ile 900 ytl arasinda oldugunu goz onunde bulundurursak, ev sinema sistemleri oncelikli tercihiniz olabilir. Hoparlorleri, anfiyi ve dvd player i ayri ayri almak daha pahaliya gelebilir yada daha ucuzada gelebilir ama alicaginiz ev sinema paketi kadar kaliteli olmayabilir. LG LH-W9656 yi (yada ona benzer bir LG nin modelini) gecen yaz teknosa da deneme imkanim olmustu. Hopallorleri surround seklinde kurulmadigi icin filmlerdeki performansi ne kadar iyidir bilemiyecegim ancak subwoofer inin guclu oldugunu soyleyebilirim ama dediginiz modelde HDMI ve upscale varmi bilmiyorum. Yanliz benim anlamadigim 500-900 ytl arasi fiyat araligi veriyorsunuz ama LG LH-W9656 fiyati 1550 ytl civarinda. Ben sizin bu fiyata cikabileceginizi hesap ederek birkac tane alternatif vereyim ama yinede bu modelleri dinleme imkaniniz varsa seciminizi ona gore yapmanizda fayda var.

Panasonic SC-PT550 (HDMI- upscale mevcut)

Ön 125W x 2 (1kHz, 3ohm, %10 THD)

Merkez 250W (1kHz, 6ohm, %10 THD)

Surround 125W x 2 (1kHz, 3ohm, %10 THD)

Subwoofer 250W (100Hz, 6ohm, %10 THD)

Toplam Güç 1000W (ev sinemasi modunda toplam guc 660W)

Fiyati : 899,00 YTL http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=84891

Sony DAV-DZ860( Divx oynatiyormu emin degilim)

Toplam güç çıkışı: 1000W

S-Master Dijital Amplifikatör

Ses Sistemi: Dolby Digital, Dolby Prologic, DTS

Çoklu oynatma formatı

S-AIR Kablosuz arka hoparlörler

Dijital Sinema Otomatik Kalibrasyonu

Digital Media Port

BRAVIA Sync

USB kayıt & oynatma

Dahili çözünürlük yükseltici

Taşınabilir Ses Geliştirici

Dahili FM/AM radyo

Film/Müzik/SPOR modu

Giriş/Çıkış: HDMI, DMPORT, SCART, USB, Audio in, Kulaklık

Fiyati: 1.199,00 YTLhttp://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=144205

Sony HTSF2000 (Divx oynatiyormu emin degilim)

Ana Özellikler

Hoparlör Sayısı : 5+1

Toplam Ses Gücü (RMS) : 1000 W

Çıkış Gücü (RMS) : 143 W x 5 - 285 W x 1

Teknik Özellikler

Disk Çalma Ortamı : DVD Video - DVD-R - DVD-RW - DVD R - DVD RW
    Sisteme Dahil Bileşenler : DVD Player
    Uzaktan Kumanda : Var

Ses Özellikleri

Ses Sistemi : Dolby Digital - Dolby Pro Logic II - DTS

DVD Özellikleri

D/A Dönüştürücü : 24 Bit / 96 kHz

Radyo Özellikleri

Kanal Sayısı : 60 Kanal

Radyo Tuner Bantları : AM - FM

Bağlanabilirlik

Girişler : HDMI x 3 - Koaksiel x 1 - Dijital Optik Ses x 1

Çıkışlar : HDMI x 1

Fiyati: 1.350 YTL http://www.cimri.com/elektronik/goruntu-sistemleri/ev-sinema-paketleri/sony-htsf2000-ev-sinema-sistemi/T47358

• LCd Tv var sadece Dvd player alsam ne önerirsiniz.
    divx ve mp4 okuyan ,USB kayıt & oynatma olmalı

Dvd playerı Bluray player cihazla değiştirmek belki kolay olur ama kolonları değiştirmek zor bu sebepten sadece kule tipi 5+1 ses sistemi önerebilirmisin

LG LH-W9656 ev sinema sistemi 909 YTL
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110100241&CS_Category=_DVD_LI94&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crcrack35 -- 13 Kasım 2008; 11:41:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5+1 ses sistemi olarak size sony HT-SF1300 onerebilirim. Bu sistemi dinleme olanagim oldu, oldukca basarili bir sistem ve seside hosuma gitti. Ingiltere deki fiyati 300 pound civarinda Turkiye deki fiyatida 900-1000 ytl civarindadir heralde. 5+1 ses sistemi dediginde Sony ve LG oldukca basarili. Dvd player olarak size Toshiba veya Pioneer dvd playerlari oneririm ben Toshiba Dvd player kullandim, oldukca memnun kaldim ama upscale ozelligi olmadigindan bugun Lcd Tv de kullanmiyorum cunku DVD filmleri cok kotu gosteriyor belkide bu 52" lcd tv oldugundandir, mesela Toshiba nin SD 360 Dvd playeri size uygun olabilir ve divx oynatiyor ama usb girisi oldugunu pek zannetmiyorum. Acikcasi bir ev sinema sistemine ne kadar cok para yatirirsaniz okadar cok verim alirsiniz, mesela benim icin ses onemlidir cok fazla ozellik onemli degildir eger sistem beni tatmin edecek kadar iyi ses veriyorsa diger ozellikleri hic onemli degil. O yuzden sizi yanlis yonlendirmek istemiyorum, onerdigim 5+1 ses sistemi sizi tatmin eder ama dvd player olarak cok fazla urun oneremem size. Dedigim gibi bugun teknosalarda indirimde satilan markalari iyi olmayan DVD playerlarda iyi bir ses sistemine baglandigi zaman sizi mutlu eder. Yanliz alicaginiz 5+1 ses sisteminin,bugunku teknolojiye uygun olmasi cok onemli, ileride blue ray player veya ps3 aldiginizda ses sisteminiz yeni nesil ses formatlarina uyumlu olmali ve lcd tvinize upscale yapabilmeli.

LG LH-W9656 nin fiyati teknosa da oldukca uygun. 3-4 sene kullanirim sonra bastan yenilerim ses sistemimi diyorsaniz alin derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.