Şimdi Ara

LG lh4010 vs lh5020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul dısından 1 haftalıgına geldım... gelmıskende ihtiyacımız olan LCD alalım dedık istanbul bilişimdeni görerek test ederek.
    nıyetim 46b650 idi ama ellerinde yok ve 1 ay kadarda gelmiyecek...
    LG ye yönelmek durumunda kaldım
    LCD yi HD Teledünya paketiyle kullanacam.... conax card alacam sanırım
    LG de ıse 47LH4010 47LH 5020 modelleri var ellerinde

................... 47 LH 5020.............47 LH 4010
    Tepkime........... 2 ms..................3 ms
    HZ ................. 200................... 100
    USB film............Var ...................Yok(sonradan aktıf edılebılıyor)
    Fiyat peşin..... 2.635 t................ 2.168 tl

Aradaki Fark 467 TL

Arkadaşlar sorum aradaki farka deyermi?? özellikle 200 hz den memnun olan pek okumadım..... kullanan arkadaslar ne der acaba?
    2.800 e kadar baska tavsıyesı olan varmı 46-47 ınc de ????
    Aradaki farka ufaktan bir ses sistemi alsam daha iyi olmazmı???
    Simdiden yardımlarınız için tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fordon -- 25 Aralık 2009; 2:04:18 >

• Ben de bir başlık açarak benzer bir soru sordum ama henüz yanıt veren çıkmadı.

42 veya 47" LH serisi bir LG düşünüyorum, kablo TV abonesiyim, niyetim aynen sizin gibi Teledünya ile dijital yayına geçmek.

Fakat edinebildiğim bilgilerden LG'lerde DVB-C tuner olmadığını gördüm, bu durumda sadece kartı takarak Teledünya izlemek mümkün olmayacak, mutlaka bir set top box satın almak gerekecek gibi görünüyor.

LG'ler hem aradığım özelliklere sahip, hem de fiyat olarak makul ama DVB-C tuner olmayışı sanırım beni başka markalara bakmaya itecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Ben de bir başlık açarak benzer bir soru sordum ama henüz yanıt veren çıkmadı.

42 veya 47" LH serisi bir LG düşünüyorum, kablo TV abonesiyim, niyetim aynen sizin gibi Teledünya ile dijital yayına geçmek.

Fakat edinebildiğim bilgilerden LG'lerde DVB-C tuner olmadığını gördüm, bu durumda sadece kartı takarak Teledünya izlemek mümkün olmayacak, mutlaka bir set top box satın almak gerekecek gibi görünüyor.

LG'ler hem aradığım özelliklere sahip, hem de fiyat olarak makul ama DVB-C tuner olmayışı sanırım beni başka markalara bakmaya itecek.

Serdar99 biraz baktım gercektenden dvb-c yokmus
    http://forum.donanimhaber.com/m_34430137/tm.htm
    Alternatıf olarak Teledunyanın sattıgı Hd box alacam sanırım 210 tl fıyat HDMI dan baglayacam....

• uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

İstanbul dısından 1 haftalıgına geldım... gelmıskende ihtiyacımız olan LCD alalım dedık istanbul bilişimdeni görerek test ederek.
    nıyetim 46b650 idi ama ellerinde yok ve 1 ay kadarda gelmiyecek...
    LG ye yönelmek durumunda kaldım
    LCD yi HD Teledünya paketiyle kullanacam.... conax card alacam sanırım
    LG de ıse 47LH4010 47LH 5020 modelleri var ellerinde

................... 47 LH 5020.............47 LH 4010
    Tepkime........... 2 ms..................3 ms
    HZ ................. 200................... 100
    USB film............Var ...................Yok(sonradan aktıf edılebılıyor)
    Fiyat peşin..... 2.635 t................ 2.168 tl

Aradaki Fark 467 TL

Arkadaşlar sorum aradaki farka deyermi?? özellikle 200 hz den memnun olan pek okumadım..... kullanan arkadaslar ne der acaba?
    2.800 e kadar baska tavsıyesı olan varmı 46-47 ınc de ????
    Aradaki farka ufaktan bir ses sistemi alsam daha iyi olmazmı???
    Simdiden yardımlarınız için tesekkurler..

Dostum bence:
    LH 4010 al ve usb videoyu aktif et + LG ht503sh (dts sesleride çözebiliyor) ev sinema sistemi al 380 tl

• lg lerde dvb-c var, ülke ayarlarindan finlandiya yi secmek gerekiyor
  • Tam karar vermiştim 47 inc lh4010 yada lh4000 modeline, bu seferde koca istanbulda ürünü bulamıyorum....
    İstanbul bilişimde yok, Plato diye başka ithalatçı buldum ordada yok.... spotçulara gittim tek tük var ama oda teşhir ürünü biraz korsan gibi duruyorlar... çok dikkat etmek lazım. içime sinmedi

Bütçeye uygun fiyat maksimum 2.200 tl vede ürünü en azından görüp ölü pixele karşı test edeceğim bir yer bilen varsa lütfen iletsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fordon -- 3 Ocak 2010; 12:43:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG PH300 vs PW600G
    9 yıl önce açıldı
    Toshiba 43UL2163DT tv yazılım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FORDON kardeş buldun mu LG 47LH4000 ?
    Benim favorim 37LH5020, 42LH5000 ve 37LH7000. Kullanmaya başladıktan sonra bilgi verirsen memnun oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inans

FORDON kardeş buldun mu LG 47LH4000 ?
    Benim favorim 37LH5020, 42LH5000 ve 37LH7000. Kullanmaya başladıktan sonra bilgi verirsen memnun oluruz.

47lh4000 bulamadım...
    47lh5020 alacam sanırım istanbul bilişimde 2.573 tl.
  • LH 4010 al ve usb videoyu aktif et nasıl oluyor lütfen bana yardım edermisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.