Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
46
Favori
197.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ctapmex

LG 42LM660S TV'nin en son versiyonu nedir yada ne olmalı biri cevap verirse sevinirim.

4.20.23 sürümü şu an türkiye son sürümü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: befo

Pm serisi icin benzer bir uygulama var mi?

Pm serisinde uygulama çalışıyormuş, geçen msjlarda söylenmişti. Bir dene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Orijinalden alıntı: befo

Pm serisi icin benzer bir uygulama var mi?

Pm serisinde uygulama çalışıyormuş, geçen msjlarda söylenmişti. Bir dene..

buyuk kismini okudum konunun fakat sanirim dikkatimden kacmis...cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kutolo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar android telefonu olanlar için iki güzel uygulama var bilmeyenler için söyleyim. Lg Media Player ve WatchBig bu iki uygulama ile telefonunuzdaki resimleri videoları, facebook ve youtube videolarını görüntülerken telefon küçük geliyor Tvde izleyim diyerek hemen lg tvnize gönderebiliyorsunuz... watchbig'i tvyede kuracaksınız ama...

Hocam nasıl kurulacağını da anlatsanız.Teşekkürler

Telefondan google play'den indireceksin sadece. Lg media programını açıp bir video oynattığında alttan menü tuşuna basıyosun yakın cihazları tara diye, tv'yi buluncada videonun en üstünde tv resmi çıkıyor. Ona bastığında görüntü tvye gidiyor. Watchbig ise telefondan bir video açtığında yukara paylaşım işaretine basıyosun wathcbig amblemini görüp ona basacaksın...

Hocam bu programlar internetteki video veya resmi TV ye göndermek için mşi sadece yoksa telefondaki herhangi resim veya videoyu da gönderiyor mu TV ye?Teşekkürler

Hepsini...

Her iki uygulamayı da kurdum.Dediklerinizi yapamadım.Telefon Samsung o yüzden olur mu? Teşekkürletr

Kardeş bendekide samsung zaten s3 mini. Oluyor, ben şu an evde değilim, malum gece çalışıyorum, yardımcı olurdum sana. İş bitsin yazarım sana, tv kablosuzdan bağlı bende, ayrıca lg media player ile youtube'dan herhangi bir video aç, telefonun en altta soldaki tuşuna bas aygıt bul gibi birşer yazar ona baacaksın. Bulduğunda zaten videonun sol üst köşesinde tv resmi çıkıyor onada basınca görüdntü tvye gidiyor...

lg media playeri samsung miniye kurdum menüden taratıyorum bi türlü televizyonu görmüyor tv tarafında bi ayar yapmak gerekiyormu acaba tv lw570s saygılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şükrütunc -- 20 Mart 2013; 16:37:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: şükrütunc

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar android telefonu olanlar için iki güzel uygulama var bilmeyenler için söyleyim. Lg Media Player ve WatchBig bu iki uygulama ile telefonunuzdaki resimleri videoları, facebook ve youtube videolarını görüntülerken telefon küçük geliyor Tvde izleyim diyerek hemen lg tvnize gönderebiliyorsunuz... watchbig'i tvyede kuracaksınız ama...

Hocam nasıl kurulacağını da anlatsanız.Teşekkürler

Telefondan google play'den indireceksin sadece. Lg media programını açıp bir video oynattığında alttan menü tuşuna basıyosun yakın cihazları tara diye, tv'yi buluncada videonun en üstünde tv resmi çıkıyor. Ona bastığında görüntü tvye gidiyor. Watchbig ise telefondan bir video açtığında yukara paylaşım işaretine basıyosun wathcbig amblemini görüp ona basacaksın...

Hocam bu programlar internetteki video veya resmi TV ye göndermek için mşi sadece yoksa telefondaki herhangi resim veya videoyu da gönderiyor mu TV ye?Teşekkürler

Hepsini...

Her iki uygulamayı da kurdum.Dediklerinizi yapamadım.Telefon Samsung o yüzden olur mu? Teşekkürletr

Kardeş bendekide samsung zaten s3 mini. Oluyor, ben şu an evde değilim, malum gece çalışıyorum, yardımcı olurdum sana. İş bitsin yazarım sana, tv kablosuzdan bağlı bende, ayrıca lg media player ile youtube'dan herhangi bir video aç, telefonun en altta soldaki tuşuna bas aygıt bul gibi birşer yazar ona baacaksın. Bulduğunda zaten videonun sol üst köşesinde tv resmi çıkıyor onada basınca görüdntü tvye gidiyor...

lg media playeri samsung miniye kurdum menüden taratıyorum bi türlü televizyonu görmüyor tv tarafında bi ayar yapmak gerekiyormu acaba tv lw570s saygılar.....

Valla kardeş benim tv lm serisi, sizde nasıl bilmiyorum...

• Vay anasına arkadaşlar, developer lg forum yetkililerine mesaj attım nstreamlmod için, koreli adam bizim konunun geçtiği site adresine yönlendirmiş, Buraya bakın diyo, yardımcı olabilir diyo...!!! Kore'dende bişey çıkmadı anlayacağınız...

Bu arada dailymotion uygulaması isteyenler için hazırladığım uygulama aşağıda yine usb'de installed klasörüne atacaksınız...

https://hotfile.com/dl/198403426/f8f3a6a/20130209004053_118587.zip.html
  • quote:

Vay anasına arkadaşlar, developer lg forum yetkililerine mesaj attım nstreamlmod için, koreli adam bizim konunun geçtiği site adresine yönlendirmiş, Buraya bakın diyo, yardımcı olabilir diyo...!!! Kore'dende bişey çıkmadı anlayacağınız...

Bu arada dailymotion uygulaması isteyenler için hazırladığım uygulama aşağıda yine usb'de installed klasörüne atacaksınız...

Palasibo, uygulama için eline sağlık. Oyunlar da çok güzel olurdu aslında :)

Ancak bizim konunun geçtiği site adresi dediğin yer neresi? Forum donanım mı?
    lgiptv.eu
    lgiptv.eu
    http://lgiptv.eu
    mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

Vay anasına arkadaşlar, developer lg forum yetkililerine mesaj attım nstreamlmod için, koreli adam bizim konunun geçtiği site adresine yönlendirmiş, Buraya bakın diyo, yardımcı olabilir diyo...!!! Kore'dende bişey çıkmadı anlayacağınız...

Palasibo, uygulama için eline sağlık. Oyunlar da çok güzel olurdu aslında :)

Ancak bizim konunun geçtiği site adresi dediğin yer neresi? Forum donanım mı?
    lgiptv.eu
    lgiptv.eu
    http://lgiptv.eu
    mi?

bu site adresini vermiş. Sizin için google'dan buldum diyor...

• Bizim arkadaşlardan şu işten anlayan birisi bize nstreamplayeri yazsada kurtulsak artık.Pc den anlayan arkadaşlardan bir çalışma gelmiyor.Yalnızca birkaç arkadaş sağolsunlar,bişeyler yapmaya çalışıyorlar ama bilgi yetersiz kalınca nereye kadar gidebilirler.
  • Arkadaşlar kendimin hazırladığı 607 kanallı streamplayer listesi.Tamamına yakını çalışıyor.Güle güle kullanın.Dikkat xxx ler karışıktır.

www.dosya.tc
    streamlist_m3u8_oki.txt dosyas�n� indir - download
    http://www.dosya.tc/server4/vVF43E/streamlist_m3u8_oki.txt.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 22 Mart 2013; 21:44:31 >
  • Ellerinize sağlık, ben biraz uğraşarak olayı hallettim.

Burada tv listesinin güncel tutulması için uğraşan arkadaşlara da teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronus75 -- 23 Mart 2013; 2:51:52 >
  • Sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 23 Mart 2013; 13:39:02 >
  • quote:

Uygulama kendi kendine güncellendiğinden beri http://lgiptv.eu/mylist_en.html adresine MAC adresimi yazarak kanal güncellemesi yapamıyorum.

Bu sorunu farkeden veya çözümünü bilen var mı?

Hiç bir sorun yok kardeş, sen bir şeyleri eksik yapıyorsundur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Arkadaşlar kendimin hazırladığı 607 kanallı streamplayer listesi.Tamamına yakını çalışıyor.Güle güle kullanın.Dikkat xxx ler karışıktır.

eline sağlık kardeşim...
  • adrese tvden bağlanmayın, ilk sayfadaki metin düzeltildi, dikkat edin yazana, adrese bilgisayarınızdan gireceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronus75 -- 23 Mart 2013; 19:00:05 >
  • quote:

Arkadaşlar kendimin hazırladığı 607 kanallı streamplayer listesi.Tamamına yakını çalışıyor.Güle güle kullanın.Dikkat xxx ler karışıktır.

liste için uğraşmışsın. eline sağlık.
    yanlız liste içinde rstp kanallar var. tv bu adresi açamıyor bildiğim kadarı ile.
    zaten o kanallar da xxx ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

quote:

yanlız liste içinde rstp kanallar var. tv bu adresi açamıyor bildiğim kadarı ile.

Kardeş bazı rtsp linkleri tv'de çalışıyor böylelikle çalışan url şekli 4 olmuş oldu. Http, mms, mmsh ve rtsp...

• quote:

quote:

quote:

...

Kardeş bazı rtsp linkleri tv'de çalışıyor böylelikle çalışan url şekli 4 olmuş oldu. Http, mms, mmsh ve rtsp...

Doğrudur, geriye sadece RTMP protokolü kaldı. O da çözülebilirse nstream eklentisine ihtiyacımız kalmayacak.

RTMP doğrudan açılamasa bile RTMP'yi RSTP'ye çevirerek LG TV'de izleme imkanı var, çeşitli link'lerde bunun nasıl yapılacağı anlatılıyor.

1. RTMP'yi RSTP'ye çevirmenin nasıl yapılacağını burada anlatabiliriz.
    2. RTMP kanalları RSTP'ye çevirerek burada paylaşabiliriz.

Nasıl yapalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 24 Mart 2013; 10:32:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

...

Doğrudur, geriye sadece RTMP protokolü kaldı. O da çözülebilirse nstream eklentisine ihtiyacımız kalmayacak.

RTMP doğrudan açılamasa bile RTMP'yi RSTP'ye çevirerek LG TV'de izleme imkanı var, çeşitli link'lerde bunun nasıl yapılacağı anlatılıyor.

Nasıl yapalım?

Bildiğin örnekler varsa paylaşabilirsin kardeşim....

• quote:

quote:

quote:

quote:

...

Nasıl yapalım?

RTMP'yi RSTP'ye
    çevirmenin nasıl
    yapılacağı hakkında bilgi verirmisiniz
    şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.