Şimdi Ara

lg LW4500 televizyon için 3D film bulma tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
6
Favori
83.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 3 hafta önce LG 32LW4500 TV satın aldım.Fakat 3D FİLM bulmak ta bayağı güçlük çektim.Ancak forumdaki bazı arkadaşların aydınlatıcı bilgileri sayesinde yabancı sitelerden filmler indirip bunlara türkçe ses dosyaları ekledim.Şu anda gayet iyi gidiyo.Büyük kızım İPEK SU ve küçük kızım PETEK LAL (KARA BÖCEK) baya mutlu oldular.İlgilenen arkadaşlar olursa filmleri paylaşabilirim.
  • SLM ARKADAŞLAR HAFTA SONU TEKNOSA KAMPANYASINDAN 47LW4500 ALDIM. VE ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM ÖZELLİKLERİNİN NASIL KULLANABİLECEĞİMLE İLGİLİ VE BAZI ARKADAŞLARIN FİLMLERİNİ PAYLAŞABİLECEKLERİNİ OKUDUM BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sema38

tskler 3d görüntüyü yakaladık bizim sorunumuz filmlerdeymis lg nin bir demosunu indirdik yanyana idi birlestirdık oldu . Biz testerenin 3d dvd sini almistık onu kopyalayıp harddiske atinca 3d olmuyo. O sekilde dvd ler icin okuyucu mu almak lazim?

merhaba bende 3d fılm sıkıntısı cekıyorum bahsettıgınız lg nın demosunu nerden ındırcem ındırdıkten sonra baska bır ıslem yapmama gerekvarmı yoksa dırek harddısktn yada usb den ızleyebılcekmym
  • quote:

Orijinalden alıntı: 47LW4500

SLM ARKADAŞLAR HAFTA SONU TEKNOSA KAMPANYASINDAN 47LW4500 ALDIM. VE ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM ÖZELLİKLERİNİN NASIL KULLANABİLECEĞİMLE İLGİLİ VE BAZI ARKADAŞLARIN FİLMLERİNİ PAYLAŞABİLECEKLERİNİ OKUDUM BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi
  • Arkadaşlar bende 47" LW4500 almak üzereyim sormak istediğim bu Tv ye sahip tüm arkadaşlarım 3D filmleri ya Hdd ile yada Bluray player ile izliyor sanırım.Özellikleri bakımından iyi bir laptopa sahibiyim. Önceleri 2D görüntülü full hd filmleri Hdmi ile Lcd'ye bağlayarak çok rahat izlemekteydim yine bu 3D bluray filmleri laptopımı Hdmi çıkışıyla Lw4500 serisine bağlayarak sorunsuz izleyemez miyim acaba? Şimdiden teşekkürler.
  • Laptopla 3D film izlemek için ekran kartının 3D desteği olursa daha iyi olur. Orjinal Blu-ray CD lerden film izleyeceksen notebook unda Blu-ray player olması gerekiyor. İnternetten edindiğin filmler ise bunlar .iso uzantılı Full-SBS filmler ve .mkv uzantılı Half-SBS filmler Blu-ray rip tir bunları izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 28 Aralık 2011; 10:28:02 >
  • 3d demo ind. sıtesı önerisi ..
  • Yukarıdaki verdiğim linkte var. Ayrıca şu konu da güzel;

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: freelander00

LW4500 de 3D için bugün 2 tane dosya indirdim.

LG 3D Demo 1080p Half-SBS AC3.mkv
    Monsters Vs Aliens Bob's Big Break 3D 1080p Half-SBS AC3.mkv

ilk dosyayı izleyebiliyorum ancak ikinci dosyayı açmaya çalıştığımda geçersiz dosya mesajı veriyor. Dosyayı bilgisayarda VLC ile açabiliyorum. Nedendir bilgisi olan var mı?

aynı sorunla biz de karşılaştık..
    abime 42 lw4500 aldık..
    bi arkadaştan hdd'sini aldık..
    3d filmler vardı içinde..
    onda da lg 3d tv vardı..
    filmlerden sadece bolt'u izleyebildik..
    diğerlerini geçersiz medya direk açmadı..

bunu açtı : Bolt.3D.2008.1080p.Half-SBS.BluRay.DUAL.DTS x264-superduper (HDA)

bunları açamadı..
    Thor.2011.1080p.3D.Half.SBS.BluRay.DTS.DUAL.x264-HDA
    ThWy.Bck.1080p.DUAL.Bluray.x264-CBGB.BLRYNDR
    A.Guide.To.Recognizing.Your.Saints.2006.1080p.DUAL.x264.DTS.CiNEFiLE-BLRYNDR

arkadaş bunları izlediğini söylemiş..
    acaba netten codec indirip tv'ye yüklesek oluyo mu?

bir de benim evde samsung normal ledtv var..
    bu filmleri samsung da hd olarak izleyebilir miyim?
    yani iki kare olan görüntüyü tek kare yapabilir miyim..
    yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• LW4500 de video codec desteği geniş değildir ve Smart TV yoktur. Bu model bilgisayar monitörü olarak kullanacaklar ya da hali hazırda medya oynatıcısı olup üst modellere boşuna para vermek istemeyenler içindir.

Çözüm ise media player almak, 100TL den başlıyor fiyatları istediğin her MKV filmi / videoyu izlersin.
  • Ps3 media player yerine geçermi?
  • Eğer sadece orijinal bluray izleyecekseniz evet, yoksa hayır. Yani 3D bazında bakınca. Onun dışında 4GB'a kadar FAT32 formatlı hariciden oynatır film.
  • PS3 Media Player olarak kullanmak mumkun ama biraz zahmetli bir is. Deger mi bence deger ama ugrasmak isteyene :) Avantaji PS3 gercekten goruntuyu harika isliyor ve kalite muhtesem, bilgisayardan izleme ile PS3 uzerinden izleme gercekten cok farkediyor. Gerekli olan sistem ise ps3 ve bilgisayar ayni aga ve mumkunse kablolu bagli olacak. Bilgisayara PS3 Media Server programi kurulup calistiralacak. Sonrasinda PS3 de video kisminda Media serveri gorup icindeki paylasimlari oynatabiliyorsunuz.

Bir de denemedim ama jailbreakli ps3 ise ntfs reader ile ntfs formatlanmis diskler okunabiliyordu ama ne durumda takip etmedim pek.

Acikcasi ben daha onceleri htpc varken bu yontemi kullaniyordum ama simdi media player alinca daha pratik geldigi icin pek kullanmiyorum.
  • ben ps3 te şhow time media player kullanıyorum ve bir çok media formatını sorunsuz çalıştırıyorum
    multiman 4.0 ile (cfw3.55) ---3 boyutlu bir blueray filmi denemedim zaten 3d tvm de yok
    ps3ün 3d sini farklı bir 3d tv de görüntü ayarlarından açtım ama televizyonum 50z (le-32d550) lcd tv old 3d göstermiyor. desteklenmeyen çöz hatası veriyor.
    Ana konuya dönecek olursak show time media playerde çok kaliteli ve hızlı olarak (ps3 ün işlemcisi çok güçlü old) izleyebiliyorum bir çok formatı da destekliyor avi 3gp wmv daha birçok format. Kullandığım ps3 argümanlarıyla film izemeyi deneyen oldumu acaba
  • Merhabalar;

Bütün yorumları okumaya çalıştım.
    LW4500 almaya kara verdim gibi.Fiyatı 2100 TL. Gerçi LW5500 düşündüm ancak fiyatı 2450 TL. En büyük farkı Smart TVve sadece bunun için bu farkı göze alamıyorum.
    Sorum şu aslında 3D sinema tadında sanırım dışa dönük derinlik diye adlandırılıyor görüntü için Bluray kullanmak daha net görüntü elde etmemizi sağlarmı ? Yoksa hdd usb zaten aynı işi görür buna gerek yok mudur ?
    3D Tv almışken sinema tadını çıkarmak ister insan. Bu HDD'ye atılan filmler ile mümkün mü yoksa en iyisi bir Bluray oynatıcı mıdır?
    şimdiden herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimhalitkaya

Merhabalar;

Bütün yorumları okumaya çalıştım.
    LW4500 almaya kara verdim gibi.Fiyatı 2100 TL. Gerçi LW5500 düşündüm ancak fiyatı 2450 TL. En büyük farkı Smart TVve sadece bunun için bu farkı göze alamıyorum.
    Sorum şu aslında 3D sinema tadında sanırım dışa dönük derinlik diye adlandırılıyor görüntü için Bluray kullanmak daha net görüntü elde etmemizi sağlarmı ? Yoksa hdd usb zaten aynı işi görür buna gerek yok mudur ?
    3D Tv almışken sinema tadını çıkarmak ister insan. Bu HDD'ye atılan filmler ile mümkün mü yoksa en iyisi bir Bluray oynatıcı mıdır?
    şimdiden herkese teşekkürler

Diğer farkı video codec desteği. Dışa çıkış 3D film / video nun çekim tekniği ile ilgili, oynattığın kaynak buna ek birşey sağlamıyor.
    Blu-ray oynatıcısı şart değil, malum yollardan Half-SBS 3D filmler edinebilirsin. Sinema tadı için asıl ses sistemi şart, 3D surround sound varsa daha da iyi.

• Codek için Dark Media Oynatıclar var. Daha önceki yorumlarınızdan buna çözüm olarak yazmıştınız.Üstelik DTS ses sorununu da çözümlüyor sanırım.
    Bunlar için de güncel fiyat 100 TL bulabildim. Sonuçta LW4500 ve LW5500 arasında görüntü farkının olduğunu söyleyemeyiz sanırım. Yanılıyor muyum ?
  • Evet yok diyebiliriz, zaten aralarında ufak bir fiyat farkı var o da Smart TV + video codec desteği farkıdır. DTS yi overpass edebiliyor mu o önemli media playerda, TV den sesi vermesi için sesi DTS ye çevirdikten sonra TV ye geri iletmesi gerekiyor. Dark Media Mania yanılmıyorsam onu yapıyor.
  • Mania fiyatı yaklaşık 250 TL. O zaman da fiyat farkı kalmamış oluyor zaten.350 TL fark vardı arasında. Sizin şahsi fikriniz tavsiyeniz nedir ?
  • Arkadaşlar bende de bu tvden var fakat, ps3 de 3d ayarlarini acamadim tvnin. Tvyi nasil 3d ye gecis yaptiriyoruz acaba? Ayarlarin hepsini denedim fakat sadece normal 2d yi 3d ye dondurebildim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.