Şimdi Ara

lg LW4500 televizyon için 3D film bulma tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
6
Favori
83.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcfalcon

Bence bluray oynatıcıya çokta gerek yok usb den filmleri zaten oynatabiliyorsunuz? Burada benim çokta pahalı olmayan sadece amfili ses sistemim var. Biraz eski model. Filmi çalıştırdığımda ses sisteminden ses alabilmem için ne gerekli acaba?

Ses sisteminin tam özelliklerini bilmeden birşey söyleme imkanı yok. Optik çıkışlı ise sistem stadart, uygun fiyatlı bir MP alıp halledebilirsin. Ama optik çıkış yoksa DTS almanın imkanı yok zaten, o halde AC3 e çevirme ya da laptopdan oynatma gibi seçenekleri düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevtek

üründe smart tv özelliği yok..bildiğim kadarıyla belli siteleri açıp takip edbiliyosunuz,face ,twitt gibi..google açılmıyor mesela:) ama bugün baktım sony ve lg nin 3d bluray oynatıcıları var 400 lira civarında..onların içinde wifi var..yani smart var diye alacağınız lw 5500 yerine bir tane bluray oynatıcı alın ve 3d filmleri zileyin..yoksa 5500 ve 4500 arasında smart tv haricinde bişey yok..benim ilk günüm..izlenimlerimi sonra yazıcam..

bende lw4500 aldım faceye falan nası girebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: mevtek

üründe smart tv özelliği yok..bildiğim kadarıyla belli siteleri açıp takip edbiliyosunuz,face ,twitt gibi..google açılmıyor mesela:) ama bugün baktım sony ve lg nin 3d bluray oynatıcıları var 400 lira civarında..onların içinde wifi var..yani smart var diye alacağınız lw 5500 yerine bir tane bluray oynatıcı alın ve 3d filmleri zileyin..yoksa 5500 ve 4500 arasında smart tv haricinde bişey yok..benim ilk günüm..izlenimlerimi sonra yazıcam..

bende lw4500 aldım faceye falan nası girebiliriz

LW4500 Smart TV değil, yani internete bağlanıp Facebook vs sitelere giremezsin.
  • Arkadaslar elimde Sony 3d bluray oynatıcı ve lg 42LW4500 tv var.internetten kaptan amerika 3d filmini aldım . Filmi başlattığımda ekranda 2 film yanyana görüyorum , tv kumandasından 3d seçeneğine giriyorum. Fakat iki filmi birlestirip 3d olarak seyredemiyorum. 3d menüsünde sadece 2d yi 3d ye çevirme çıkıyor . Yana yana ( galiba SBS deniyor ) olan kısma girip birlestiremiyorum. Sebebi nedir? Acil cevap bekliyorum. Siteyi biraz araştırdım birsey anlamadım. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkunteperr

Arkadaslar elimde Sony 3d bluray oynatıcı ve lg 42LW4500 tv var.internetten kaptan amerika 3d filmini aldım . Filmi başlattığımda ekranda 2 film yanyana görüyorum , tv kumandasından 3d seçeneğine giriyorum. Fakat iki filmi birlestirip 3d olarak seyredemiyorum. 3d menüsünde sadece 2d yi 3d ye çevirme çıkıyor . Yana yana ( galiba SBS deniyor ) olan kısma girip birlestiremiyorum. Sebebi nedir? Acil cevap bekliyorum. Siteyi biraz araştırdım birsey anlamadım. Teşekkürler...

HDMI v1.3 ya da v1.4 kullandığına emin ol. Daha sonra Blu-ray player ın video görüntü özelliklerinden çözünürlüğünü 1920x1080 - Full HD ye getir, SBS yayın seçenekleri de çıkar.
  • 3d film izlerken 1080p kalitesindemi izlenıyor yoksa normal divx gibimi arkadaşlar.
  • Ok! Sayende 3D filmi seyredebildim. İlgin için teşekkürler...
  • rezerve
  • Sevgili dostum benim bir sıkıntım var ve ilgilenirsen en azından yardımcı olursa çok sevinirim üstad ben geçen günlerde 55lw4500 lg marka led tv yi aldım ve sınırsız internetim var üstad sorum şurda ben 5 flim indiriyorsam ancak 3 ünü açabiliyorum geri kalan 2 tanesi kesinlikle '' geçersiz dosya biçimi '' yazıyor sen den ricam indirdiğimiz flimlerim tv için belirgin bir formatımı var yada bende bir hatama var sebebini öğrenebilirmiyim emin ol size minnettar kalırım saygılarımla... jrniyo@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

3d film izlerken 1080p kalitesindemi izlenıyor yoksa normal divx gibimi arkadaşlar.

güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrniyo

Sevgili dostum benim bir sıkıntım var ve ilgilenirsen en azından yardımcı olursa çok sevinirim üstad ben geçen günlerde 55lw4500 lg marka led tv yi aldım ve sınırsız internetim var üstad sorum şurda ben 5 flim indiriyorsam ancak 3 ünü açabiliyorum geri kalan 2 tanesi kesinlikle '' geçersiz dosya biçimi '' yazıyor sen den ricam indirdiğimiz flimlerim tv için belirgin bir formatımı var yada bende bir hatama var sebebini öğrenebilirmiyim emin ol size minnettar kalırım saygılarımla... jrniyo@hotmail.com

LW4500 serisinde video codec desteği geniş değildir, bu yüzden bazı MKV filmleri oynatamıyorsun. Media player almanı öneririm, almadan sorsaydın LW5500 tavsiye edilirdi sana forumda.

quote:

quote:

3d film izlerken 1080p kalitesindemi izlenıyor yoksa normal divx gibimi arkadaşlar.

güncel.

Tabii ki Full HD kalitesinde izlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 10 Aralık 2011; 0:47:54 >

• ben de aldım yeni bugün 3D demo indirdim netten görüntü kalitesi mükemmel ötesi şahane bir bir görüntüsü var.
  • arkadaşlar ben 47lw5500 3d tv aldım öncelikle sorunlarım var yardımcı olurmusunuz
    1-d-smartda 3d maç yayını oluyor nasıl bir ayar yapmam gerekiyor seyretmem için cünkü 3d yayın nasıl oluyor onu bile bilmiyorum çünkü seyredemedim ayar yapmam gerekiyorsa ne yapmalıyım
    2- çok sayıda film indiriyorum bazısında desteklemeyen ses diyor görüntü var ama ses yok
    3-indirdiğim bazı filmleri isa hiç açmıyor üzerinde kırmızı x yazısı var hiç açmıyor
    4-47lw5500 tvnin ayarları nelerdir 3d ve normal yayınlarda nasıl hangi konuımlarda olmalıdır
    5-harddiskiden nasıl film izlerim izleyemiyorum sesde veya görüntüyü hiç açmamam gibi sorunlarım var...
    6-veya kısaca hdd den nasıl film izlerim
    7-laptopdan nasıl 3d film izlerim
    8-ses sistemi var next ye-5500 nasıl kullanabilirim
    teşekkürler...
  • half-sbs izlersen full hd izlemezsin.
    3D Bluray'dan izlersen full hd olarak izleyebilirsin.
    gerçek 3d izlemek istiyorsanız 3D Bluray Film izlemeniz lazım :) derinlik vs daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu64

arkadaşlar ben 47lw5500 3d tv aldım öncelikle sorunlarım var yardımcı olurmusunuz
    1-d-smartda 3d maç yayını oluyor nasıl bir ayar yapmam gerekiyor seyretmem için cünkü 3d yayın nasıl oluyor onu bile bilmiyorum çünkü seyredemedim ayar yapmam gerekiyorsa ne yapmalıyım
    2- çok sayıda film indiriyorum bazısında desteklemeyen ses diyor görüntü var ama ses yok
    3-indirdiğim bazı filmleri isa hiç açmıyor üzerinde kırmızı x yazısı var hiç açmıyor
    4-47lw5500 tvnin ayarları nelerdir 3d ve normal yayınlarda nasıl hangi konuımlarda olmalıdır
    5-harddiskiden nasıl film izlerim izleyemiyorum sesde veya görüntüyü hiç açmamam gibi sorunlarım var...
    teşekkürler...

Dsmart HD kutu ya da modül olması şart öncelikle. Sonra cihazın görüntü çıkışını 1920x1080 Full HD yapıyorsun, daha sonra 3D kanala girdiğinde yanyana iki görüntü (SBS) yayın görürsün zaten. Sonra kumanda ile gerekli olan modda 3D açarsın.

Ayarlar için aşağıdaki linke bakabilirsin. Desteklenmeyen video / ses TV nin medya oynatıcısı nedeniyle. Ayrıca bir media player alırsan bunları oynatabilirsin, ya da bilgisayar programları ile uygun formata çevirebilirsin. Aşağıda verilen linkte çözüm yolları mevcut.

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi

Ses sistemine gelince DTS destekli ise çok iyi. Optik çıkış varsa güzel bir sistem yapabilirsin onu. Laptoptan 3D film izlemek için ise ekran kartının 3D desteği olması gerekiyor, daha sonra HDMI kablo ile bağlıyorsun TV ye izliyorsun. Ayrıntılı bilgi için;

PC/Laptop Bağlantısı ile TV'den 3D Görüntü Alma Hakkında Sorular

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Orijinalden alıntı: mutlu64

arkadaşlar ben 47lw5500 3d tv aldım öncelikle sorunlarım var yardımcı olurmusunuz
    teşekkürler...

Dsmart HD kutu ya da modül olması şart öncelikle. Sonra cihazın görüntü çıkışını 1920x1080 Full HD yapıyorsun, daha sonra 3D kanala girdiğinde yanyana iki görüntü (SBS) yayın görürsün zaten. Sonra kumanda ile gerekli olan modda 3D açarsın.

Ayarlar için aşağıdaki linke bakabilirsin. Desteklenmeyen video / ses TV nin medya oynatıcısı nedeniyle. Ayrıca bir media player alırsan bunları oynatabilirsin, ya da bilgisayar programları ile uygun formata çevirebilirsin. Aşağıda verilen linkte çözüm yolları mevcut.

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi

Ses sistemine gelince DTS destekli ise çok iyi. Optik çıkış varsa güzel bir sistem yapabilirsin onu. Laptoptan 3D film izlemek için ise ekran kartının 3D desteği olması gerekiyor, daha sonra HDMI kablo ile bağlıyorsun TV ye izliyorsun. Ayrıntılı bilgi için;

PC/Laptop Bağlantısı ile TV'den 3D Görüntü Alma Hakkında Sorular

dsmart kutusu var
    görüntü çıkışını ayarlayalaım tamam
    ama mesela maç yayınında yanyana görüntü çıkmıyor bu uydudan gelen yanınları ve indirdiğim filmleri izlememde yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekküler...

• abiler benim bir sorum olacak. ağustos ayında lg 50pz250 plazma televizyon almıştım ama kurdurmadım. geçen ay kurdurmak için servisi çağırdım. ancak ses gelmiyordu. lg parçasını değiştirmek istedi.ben televizyonun değişmesini istedim. velhasıl kelam 50inch plazma yerine 42lw4500 göndermişler yedi tane gözlükle birlikte.sizce kabul edeyimmi yoksa geri mi göndereyim. bu arada plazmayı vatandan 1500TLye almıştım. açılışa özel bir indirimi vardı.
  • Merhabalar Pazar günü bimekste indirimde olan LG lw4500 107 ekran 3d led lcd tv yi 1999 tl ye sahip oldum gerçekten çok güzel bir tv samsung arasında gidip gelmekteydim ama bunun 107 ekran olması 3D olması 7 gözlük hediye etmesi ve bence en önemli olan Mat ekrana sahip olması lakin samsung parlak ekran çok parlıyor bu avantajlar karşılığında tv mi aldım ses kalitesi güzel ama daha iyisi için sinema sistemi şart.LG nin 3 boyutlu videoları sinemadaymış havası içinde gerçekleşiyor ama internetten indirdiğim var hdd yardımıyla tv de izlediklerim aynı görüntüyü yakalayamıyorum buda filmden kaynaklandığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chef515

Merhabalar Pazar günü bimekste indirimde olan LG lw4500 107 ekran 3d led lcd tv yi 1999 tl ye sahip oldum gerçekten çok güzel bir tv samsung arasında gidip gelmekteydim ama bunun 107 ekran olması 3D olması 7 gözlük hediye etmesi ve bence en önemli olan Mat ekrana sahip olması lakin samsung parlak ekran çok parlıyor bu avantajlar karşılığında tv mi aldım ses kalitesi güzel ama daha iyisi için sinema sistemi şart.LG nin 3 boyutlu videoları sinemadaymış havası içinde gerçekleşiyor ama internetten indirdiğim var hdd yardımıyla tv de izlediklerim aynı görüntüyü yakalayamıyorum buda filmden kaynaklandığını düşünüyorum.

Görüntü kalitesinin farketmesi normal, yayının geldiği kaynak ile alakalı. İnternetteki filmler riplenirken de kalite kaybına uğrayabiliyorlar. En kaliteli görüntüyü Full-SBS Blu-ray rip (.iso) ile alırsın ama bunu oynatmak için iyi bir media player şart. Ondan sonra Half-SBS (.mkv) ler gelir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.