Şimdi Ara

lg LW4500 televizyon için 3D film bulma tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
6
Favori
83.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanctum-3D İçin Hazırladığım 3D Altyazı...

lg LW4500 televizyon için 3D film bulma tavsiyesi

http://www.fileserve.com/file/K8wb98U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 12 Temmuz 2011; 23:53:15 >
  • bu altyazı dosyası (idx) popcorn A110 için uyumsuz sanırım bana tam olarak film dosyasının içine altyazıyı gömmem gerekiyor 3d filmlerde bnu yapabilen program var mı ?
  • Şu Popcorn dediğin cihaz ne işe yarıyor tam olarak?
  • Popcorn (network media tank kategorisinde) mkv divx ... gibi bütün video formatlarını oynatabilen inetnete bağlanıp torrentten direk kendi harddiskine film indirebilen ve daha birçok özelliği olan bir aygıt.Ben film izlemek için bu cihazı kullanıyorum fakat 3D filmler için bir türlü A110 modeli için çözüm bulamadım arayış içindeyim hala
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır LG LW4500 LED TV yi kullanıyorum
    tkns daki indirimden almıştım2160 tl ye
    TV DTS sertifikası olmamasının haricinde mükemmel. şimdi
    TV alacak arkadaşlar için tavsiyem önceliklerinizi belirleyin
    eğer 3d film izlemek gibi bi hevesiniz varsa LG tv nin yanına
    150-200 tl lik bi medya player alarak hem dts problemini çözersiniz
    hem youtube tan video filan izlersiniz hemde torrent download
    özelliği ile film indirebilirsiniz ayrıca harddiski m.p. a takıp m.p. ı
    hdmı la tv ye bağlayacağınız için görüntü kalitesinide arttırmış olacaksınız
    ( özellikle 3d filmler için bluray den izliyormuş gibi olur ) .
    Yada DTS problemi olmayan bir sammy alıp tanesi 300 tl den 3d gözlük
    edinip aynı keyfi yaşayacaksınız görüntüler arasında kalite farkı yok
    test ettim onaylıyorum...
    Üstelik LG de pasif gözlük olduğundan baş dönmesi mide bulantısı minumum
    seviyede hareket etme özgürlüğü maksimum seviyede yani put gibi dümdüz
    otorup izlemek zorunda değilsiniz isterseniz yatarak seyredin :)

Birde 3d half sbs de altyazı problemi yaşayan arkadaşlar için işte çözüm...

* Öncelikle görüntüyü filme uydurmak için 3D SUBTİTLER programını
    kullanıyoruz elimizde .sub uzantılı bi altyazı dosyası oluyor
    uzunca bi süre bunu .srt ye dönüştürmeye çalıştım fakat başarılı olamadım.
    sonunda altyazıyı filme gömmek geldi aklıma .srt uzantılı altyazıda işe
    yaramamıştı ama .sub ta işe yaradı

* Şimdi . subdosyasını MKVTOOLNİX kullanarak altyazıyı filme gömüyoruz
    ve problem çözülmüş oluyor.

bu programın linklerini veya nasıl kullanıldıklarını anlatmama gerek yok
    arkadaşlar onu zaten yapmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost0633 -- 21 Temmuz 2011; 3:29:44 >

• arkadaslar bir sorum olacaktı yardimcı olursanız sevınırım. Bız lg lw4500 aldik 3d tv. Orda izlerken 3d filmlerde goruntuler üzerimize geliyo gibiydi. Ayni demoları filmlerı harddiske atıp tv ye takınca 3d goruntu oluyo ama magazadaki gibi olmuyo. Bizim tam olarak 3d izlemek ıcın ne almamız gerekiyo acaba:(
  • Tam olarak nerden elde ettiniz demoları, SBS şeklinde TV paneline geliyor mu görüntü? Geliyorsa gerekli 3D modunu seçip izliyor musunuz? Tam olarak ne yaptığınızı anlatırsanız sorununuzu buluruz.
  • LG 3d demo half-sbs dosyasını bulup deneyin 2d to 3d seçerseniz pek başarılı olmaz.
  • Elimizdekiler, baykuş krallıgı ve rango dıye film var uzantıları mkv. Old timers var uzantısı wmv. Birde demo dedıgım var hani lg gözluklerı kıyaslıyorya o var.. Bu dosyaları magazada 3d izlıyorduk bluraydan aciyolarmıs galıba. Eve de mı bluray almak lazım. Yoksa hangi uzantılı fılmı nerden ındıricez. Lutfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sema38

Elimizdekiler, baykuş krallıgı ve rango dıye film var uzantıları mkv. Old timers var uzantısı wmv. Birde demo dedıgım var hani lg gözluklerı kıyaslıyorya o var.. Bu dosyaları magazada 3d izlıyorduk bluraydan aciyolarmıs galıba. Eve de mı bluray almak lazım. Yoksa hangi uzantılı fılmı nerden ındıricez. Lutfen yardım.

Filmin tam ismini yazın, 3D olduklarından emin misiniz?
  • elimizdeki filmlerin 3d olduğundan eminim çünkü vatan computer dan verdiler hard diske attılar. orda aynı filmleri 3d izliyoruz. benim merak ettiğim bluray veya herhangi bişey olmadan sadece gözlük ve televizyon ile 3d izleyebiliyor muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sema38

elimizdeki filmlerin 3d olduğundan eminim çünkü vatan computer dan verdiler hard diske attılar. orda aynı filmleri 3d izliyoruz. benim merak ettiğim bluray veya herhangi bişey olmadan sadece gözlük ve televizyon ile 3d izleyebiliyor muyuz

Evet, USB den 3D film oynatarak FPR gözlüğü takıp 3D izleyebiliyorsunuz.
    Peki siz hard diski TV ye USB den bağladınız, sonra tam olarak ne yaptığınızı adım adım anlatabilir misiniz?
  • harddiski tv takıp filmi acıp 3d moduna gecip izliyoruz. Bu sbs uzantılı filmleri nerden indiriyoruz. Bi site falan var mi bildiginiz?
  • Filmi açtığınızda 3D moduna getirmeden film yanyana ya da üstüste ayrılmış iki görüntü halinde mi?
    SBS uzantı değil, side-by-side yani yanyana iki görüntü modu demek. Bu filmleri internette t o r r e n t sitelerinden indirebiliyorsunuz. Tam olarak isim ya da link vermek yasak forumda.
  • tskler 3d görüntüyü yakaladık bizim sorunumuz filmlerdeymis lg nin bir demosunu indirdik yanyana idi birlestirdık oldu . Biz testerenin 3d dvd sini almistık onu kopyalayıp harddiske atinca 3d olmuyo. O sekilde dvd ler icin okuyucu mu almak lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D DVD si varsa sadece Blueray playerlı bir cihaz - Blueray player, PS3, blueray disc okuyuculu bir PC ya da laptop felan gerekiyor sanırım.
  • Arkadaşlar ben de bir türlü TV de 3D altyazı olayını çözemeyenlerdenim. Şöyle söyleyim bu konuda bayağı bir araştırma yaptım ve her yolu denedim. Aşağıda denediğim yöntemleri söylüyorum ancak TV de dosyaları okutamadım.

1- .srt dosyasını 3d-subtitler programı ile .sub/.idx e çevirdim ve gayet başarılı bir şekilde 3d subtitle a çevirebildi. Ancak bu .sub dosyasını tv görmedi. Sadece pc de oynatabildi. Bu dosyayı mkvtoolnix ile filme gömeyim dedim, hata verdi olmadı.

2- srt23dass programı ile .srt dosyasını .ass uzantılı 3d formata çevirdim ancak çevrilen altyazı yine tek ve ortada görüntülendi. Programın diğer templatelerini de denedim yine olmadı. Dosyayı mkvtoolnix ile filme gömebildim, tv de gördü ancak altyazı sağ ve solda çıkması gerekirken yine .srt deki gibi ortada ve tek çıktı dolayısıyla 3D moda aldığımda altyazı kaydı.

3- Bazı sitelerde .srt yi .ssa ya çevirerek sadece sağ tarafta görünmesini sağlayabilirsiniz denmiş ancak bu şekilde, ki dosyayı tv görür mü görmez mi bilmiyorum, altyazı sadece 1 göz tarafından görünebilecek ve ben böyle istemiyorum.

4- Ivır zıvır bir sürü altyazı programı yükleyip sildim sonuç elde var sıfır.

Denediğim yöntemler bunlar. Eğer sizin söyleyecekleriniz de bunlar ise denedim olmuyor. Bu işlem için yani 3dsubtitler ın çevirdiği şekilde .sub ı okutabilmem için bir media oynatıcı mı almam gerekiyor yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

Arkadaşlar ben de bir türlü TV de 3D altyazı olayını çözemeyenlerdenim. Şöyle söyleyim bu konuda bayağı bir araştırma yaptım ve her yolu denedim. Aşağıda denediğim yöntemleri söylüyorum ancak TV de dosyaları okutamadım.

1- .srt dosyasını 3d-subtitler programı ile .sub/.idx e çevirdim ve gayet başarılı bir şekilde 3d subtitle a çevirebildi. Ancak bu .sub dosyasını tv görmedi. Sadece pc de oynatabildi. Bu dosyayı mkvtoolnix ile filme gömeyim dedim, hata verdi olmadı.

2- srt23dass programı ile .srt dosyasını .ass uzantılı 3d formata çevirdim ancak çevrilen altyazı yine tek ve ortada görüntülendi. Programın diğer templatelerini de denedim yine olmadı. Dosyayı mkvtoolnix ile filme gömebildim, tv de gördü ancak altyazı sağ ve solda çıkması gerekirken yine .srt deki gibi ortada ve tek çıktı dolayısıyla 3D moda aldığımda altyazı kaydı.

3- Bazı sitelerde .srt yi .ssa ya çevirerek sadece sağ tarafta görünmesini sağlayabilirsiniz denmiş ancak bu şekilde, ki dosyayı tv görür mü görmez mi bilmiyorum, altyazı sadece 1 göz tarafından görünebilecek ve ben böyle istemiyorum.

Denediğim yöntemler bunlar. Eğer sizin söyleyecekleriniz de bunlar ise denedim olmuyor. Bu işlem için yani 3dsubtitler ın çevirdiği şekilde .sub ı okutabilmem için bir media oynatıcı mı almam gerekiyor yani?

Ben hiç altyazı kullanmıyorum da biraz mantık yürüteyim. TV .sub u okumuyor mu gerçekten? Video - altyazı dosyalarının isimlerinin aynı olduğunu kontrol ettin mi? Gördüğüm kadarıyla herkes 3D subtitler kullanıyor 3D filmlere altyazı gömmek için bu nedenle media player gerekli olabilir. Ana konuda da bir sor orda daha çok kişiye ulaşırsın.

• Arkadaşlar

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU ' yu ihmal etmeyelim.

Biz niçin bu televizyona bu kadar fazla para verdik. tabiki 3d özelliği olduğu için.

O halde lütfen yukarıdaki konuya önem verelim. Paylaşımları artıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Orijinalden alıntı: msw

Arkadaşlar ben de bir türlü TV de 3D altyazı olayını çözemeyenlerdenim. Şöyle söyleyim bu konuda bayağı bir araştırma yaptım ve her yolu denedim. Aşağıda denediğim yöntemleri söylüyorum ancak TV de dosyaları okutamadım.

Ben hiç altyazı kullanmıyorum da biraz mantık yürüteyim. TV .sub u okumuyor mu gerçekten? Video - altyazı dosyalarının isimlerinin aynı olduğunu kontrol ettin mi? Gördüğüm kadarıyla herkes 3D subtitler kullanıyor 3D filmlere altyazı gömmek için bu nedenle media player gerekli olabilir. Ana konuda da bir sor orda daha çok kişiye ulaşırsın.

Dosya isimleri aynıydı dostum. Ana konu neresi oraya da yazayım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.