Şimdi Ara

lg LW4500 televizyon için 3D film bulma tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
6
Favori
83.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Arkadaşlar ben de bir türlü TV de 3D altyazı olayını çözemeyenlerdenim. Şöyle söyleyim bu konuda bayağı bir araştırma yaptım ve her yolu denedim. Aşağıda denediğim yöntemleri söylüyorum ancak TV de dosyaları okutamadım.

1- .srt dosyasını 3d-subtitler programı ile .sub/.idx e çevirdim ve gayet başarılı bir şekilde 3d subtitle a çevirebildi. Ancak bu .sub dosyasını tv görmedi. Sadece pc de oynatabildi. Bu dosyayı mkvtoolnix ile filme gömeyim dedim, hata verdi olmadı.

2- srt23dass programı ile .srt dosyasını .ass uzantılı 3d formata çevirdim ancak çevrilen altyazı yine tek ve ortada görüntülendi. Programın diğer templatelerini de denedim yine olmadı. Dosyayı mkvtoolnix ile filme gömebildim, tv de gördü ancak altyazı sağ ve solda çıkması gerekirken yine .srt deki gibi ortada ve tek çıktı dolayısıyla 3D moda aldığımda altyazı kaydı.

3- Bazı sitelerde .srt yi .ssa ya çevirerek sadece sağ tarafta görünmesini sağlayabilirsiniz denmiş ancak bu şekilde, ki dosyayı tv görür mü görmez mi bilmiyorum, altyazı sadece 1 göz tarafından görünebilecek ve ben böyle istemiyorum.

4- Ivır zıvır bir sürü altyazı programı yükleyip sildim sonuç elde var sıfır.

Denediğim yöntemler bunlar. Eğer sizin söyleyecekleriniz de bunlar ise denedim olmuyor. Bu işlem için yani 3dsubtitler ın çevirdiği şekilde .sub ı okutabilmem için bir media oynatıcı mı almam gerekiyor yani?

Ben hiç altyazı kullanmıyorum da biraz mantık yürüteyim. TV .sub u okumuyor mu gerçekten? Video - altyazı dosyalarının isimlerinin aynı olduğunu kontrol ettin mi? Gördüğüm kadarıyla herkes 3D subtitler kullanıyor 3D filmlere altyazı gömmek için bu nedenle media player gerekli olabilir. Ana konuda da bir sor orda daha çok kişiye ulaşırsın.

Dosya isimleri aynıydı dostum. Ana konu neresi oraya da yazayım.

Ana konu;

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Arkadaşlar ben de bir türlü TV de 3D altyazı olayını çözemeyenlerdenim. Şöyle söyleyim bu konuda bayağı bir araştırma yaptım ve her yolu denedim. Aşağıda denediğim yöntemleri söylüyorum ancak TV de dosyaları okutamadım.

1- .srt dosyasını 3d-subtitler programı ile .sub/.idx e çevirdim ve gayet başarılı bir şekilde 3d subtitle a çevirebildi. Ancak bu .sub dosyasını tv görmedi. Sadece pc de oynatabildi. Bu dosyayı mkvtoolnix ile filme gömeyim dedim, hata verdi olmadı.

2- srt23dass programı ile .srt dosyasını .ass uzantılı 3d formata çevirdim ancak çevrilen altyazı yine tek ve ortada görüntülendi. Programın diğer templatelerini de denedim yine olmadı. Dosyayı mkvtoolnix ile filme gömebildim, tv de gördü ancak altyazı sağ ve solda çıkması gerekirken yine .srt deki gibi ortada ve tek çıktı dolayısıyla 3D moda aldığımda altyazı kaydı.

3- Bazı sitelerde .srt yi .ssa ya çevirerek sadece sağ tarafta görünmesini sağlayabilirsiniz denmiş ancak bu şekilde, ki dosyayı tv görür mü görmez mi bilmiyorum, altyazı sadece 1 göz tarafından görünebilecek ve ben böyle istemiyorum.

4- Ivır zıvır bir sürü altyazı programı yükleyip sildim sonuç elde var sıfır.

Denediğim yöntemler bunlar. Eğer sizin söyleyecekleriniz de bunlar ise denedim olmuyor. Bu işlem için yani 3dsubtitler ın çevirdiği şekilde .sub ı okutabilmem için bir media oynatıcı mı almam gerekiyor yani?

Ben hiç altyazı kullanmıyorum da biraz mantık yürüteyim. TV .sub u okumuyor mu gerçekten? Video - altyazı dosyalarının isimlerinin aynı olduğunu kontrol ettin mi? Gördüğüm kadarıyla herkes 3D subtitler kullanıyor 3D filmlere altyazı gömmek için bu nedenle media player gerekli olabilir. Ana konuda da bir sor orda daha çok kişiye ulaşırsın.

Dosya isimleri aynıydı dostum. Ana konu neresi oraya da yazayım.

Ana konu;

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]

Arkadaşım bu TV problemli, aynı ana konudan devam edemezsin. İnanılmaz derecede codec problemi var. Ya update gelecek, ya da tvler değişecek diyor LG. LW5500 ve 570S te izlediğin filmleri bunda izleyemezsin. Bu yüzden konuyu kapatmayın, devam edelim

• Codec problemi icin nereye mail atmaliyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nthng

Codec problemi icin nereye mail atmaliyiz?

LG Türkiye mail adresine mail yağmurunda bulunabilirsiniz.

infolgetr@lge.com
  • UP şu 3d subtitler denen program sadece bendemi çalışmıyor java 64 bit yükleyin yazıyor açmaya çalışınca yardımmm srt23dass programıda çalışmıyor tıklıyorum hiçbir şey olmuyor açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 22 Ağustos 2011; 19:42:54 >
  • aynı sorun bendede var vista 64 bit kullanıyorum 64bit pcler için bu programlar hazırlanmamış 32 bit te çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

aynı sorun bendede var vista 64 bit kullanıyorum 64bit pcler için bu programlar hazırlanmamış 32 bit te çalışıyor

Aynen
  • quote:

aynı sorun bendede var vista 64 bit kullanıyorum 64bit pcler için bu programlar hazırlanmamış 32 bit te çalışıyor

64 bit javayı kurarsanız program çalışıyor.

http://www.java.com/tr/download/manual.jsp
  • Arkadaşlar bu tv'de 9500 serisinde olan Lag sorunu var mı ? Örneğin Guitar Hero'da ses ve görüntü senkronunda sorun oluyordu.
  • 9500 olan LX serisi. Burda konuşulan 2011 Cinema 3D TV serisi, model kodu LW. LX leri bilmem ama LW larda doğru video ayarları yapılırsa input lag sorunu yok kesinlikle konsol / PC oyunlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 2 Eylül 2011; 16:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutku

quote:

64 bit javayı kurarsanız program çalışıyor.

http://www.java.com/tr/download/manual.jsp

çok sağol bu sorunu bir türlü çözememiştim :D

• SEVGİLİ ARKADAŞLAR
    3 eylülden beri kimse uğramamış sorunlar bittimi?
    yada diğer başlığamı taşındı?
    bu tv yi 47lw4500 almak üzereyim
    3D leri dts olarak sony str 520 ses sistemimizden jailli ps3 den seyredebilecekmiyiz
  • Jailli PS3 DTS overpass yapabiliyor ve dosya sistemi FAT32 den NTFS ye çevrilebiliyorsa oynatabilirsin MKV / DTS filmleri.
  • Lg LW4500 tv sahibiyim.
    Elimde baya 3D film var.Yaklaşık 1-2 ayda baya arşiv yaptım.Zahmetli oldu ama güzel oldu:)
    Kendi televizyonumda test ettim. Ses formatlarını falan ayarladım.Şuan sorunsuz olarak izliyorum filimleri.
    HDD dolumu yapabilirim. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atarsa bilgi vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilency

Lg LW4500 tv sahibiyim.
    Elimde baya 3D film var.Yaklaşık 1-2 ayda baya arşiv yaptım.Zahmetli oldu ama güzel oldu:)
    Kendi televizyonumda test ettim. Ses formatlarını falan ayarladım.Şuan sorunsuz olarak izliyorum filimleri.
    HDD dolumu yapabilirim. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atarsa bilgi vereyim.

SELAM KARDEŞ.BU FİLM KONUSUNDA ACİZİM.42LW4500 TVNİN YANINA LGHB906SV BLURAY OYNATICILI SİSTEM ALDIM AMA DOĞRU DÜZGÜN FİLM BULAMADIM.BANA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM...TŞK..
  • Arkadaşlar imax hubble diye 3d belgesel indirdim. Usb den 3 film koydum içine ve diğer ikisini izleyebiliyorum Rio ve lg nin demo mkv lerinde sorun yok ama hubble.mkv bu dosya geçersiz diyor. Bilgisayarda açılıyor tv açmıyor sorun ne olabilir?
  • Bence bluray oynatıcıya çokta gerek yok usb den filmleri zaten oynatabiliyorsunuz? Burada benim çokta pahalı olmayan sadece amfili ses sistemim var. Biraz eski model. Filmi çalıştırdığımda ses sisteminden ses alabilmem için ne gerekli acaba?
  • 5 gündür cevap yazan yok arkadaşlar.
  • Açılmayan .mkv formatı sorunu

http://forum.donanimhaber.com/m_49116574/tm.htm

ana konunun ilk sayfasında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcfalcon

5 gündür cevap yazan yok arkadaşlar.

yukardaki yöntemi uyguladıysan dikkate alma mesajı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.