Şimdi Ara

lg LW4500 televizyon için 3D film bulma tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
6
Favori
83.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün lw 4500 aldım kurdum..televizyonun 2d yi 3 d ye dönüştürmesi güzel ama ben gerçek bir 3 D çekim film izlemek istiyorum..digitürk HD var evde ama sanırım digitürkte 3d film kanalı yok...internette nerden satın alabilirim,hangi torrentten ve hangi filmi indirebilirim.Elinde olupta kopyalayıp bana satabilecek arkadaş varmı?...
    demo varmıdır..dvd kiralayan yerlerde 3 d film varmı..netten sınırsız indirebiliyorum..filmlerin uzantısı nedir ve bu 45oo de benim 640 gb.lük harici hard diski takınca oynatırmı..

• hayırlı olsun.aldığınız model hakkında gözlemlerinizi paylaşırsanız benim gibi tv alma arifesinde olanlara yardım olur.
  • üründe smart tv özelliği yok..bildiğim kadarıyla belli siteleri açıp takip edbiliyosunuz,face ,twitt gibi..google açılmıyor mesela:) ama bugün baktım sony ve lg nin 3d bluray oynatıcıları var 400 lira civarında..onların içinde wifi var..yani smart var diye alacağınız lw 5500 yerine bir tane bluray oynatıcı alın ve 3d filmleri zileyin..yoksa 5500 ve 4500 arasında smart tv haricinde bişey yok..benim ilk günüm..izlenimlerimi sonra yazıcam..
  • şimdi bütün forum sitelerine bakıp yazıyorum..sorularım şu:

1-elimde 640 gb.lik bir harici hard disk var..internetten hangi siteden 3d half sbs 1080p filmi indiricem..torrentz.com dakiler olurmu...varsayalım indirdik..elimdeki hdd yi direk televizyona bağladığımda izleme şansım varmı..?
    2-ayrıca bu gitti gidiyorda falan satılan 15 liralık buluray 3d filmleri izlemem için sanırım birde 3dbluray oynatıcı almam lazım..dün baktım sony,panasonic ve LG nin 400-500 tl civarında wi-fi side olan oynatıcılar var..bunlardan hangisi olmalı sizce..
    3-bu televizyonlarda filmi oynatamaya başlayınca herhangi bir tuşa basılacakmı yoksa kendisi otomatik olarak 3d mi oynatıyor..
    4-ayrıca varsayalım oynatıcı aldık..sesi televizyondan alıcaz..tatminkarmı..eğer bi home cinema almam gerekiyorsa 3dbluray oynatıcılı home cineme için ne tacsiye edersiniz...

5-http://www.hdarsivi.com/hd-arsivi-dukkan/1146-harddisk-dolumu-720p-1080p-dual-bluray-turkce-3d-sbs.html
    böyle bir site buldum..bu arkadaşa hard diskimi gönderip geri aldığımda içindeki filmleri 3d görme şansım varmı..mutlaka uzantısı halfsbs mi olması lazım?
    6-dts uzantılı filmin sesini ac3 formatına çevirmek için hangi programı kullanmam lazım..amatörlüğüm için özür dilerim..ama topluca bütün sorularımın cavabı için bi çözüm yeri bulamadım..saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: mevtek

şimdi bütün forum sitelerine bakıp yazıyorum..sorularım şu:

1-elimde 640 gb.lik bir harici hard disk var..internetten hangi siteden 3d half sbs 1080p filmi indiricem..****.com dakiler olurmu...varsayalım indirdik..elimdeki hdd yi direk televizyona bağladığımda izleme şansım varmı..?
    2-ayrıca bu gitti gidiyorda falan satılan 15 liralık buluray 3d filmleri izlemem için sanırım birde 3dbluray oynatıcı almam lazım..dün baktım sony,panasonic ve LG nin 400-500 tl civarında wi-fi side olan oynatıcılar var..bunlardan hangisi olmalı sizce..
    3-bu televizyonlarda filmi oynatamaya başlayınca herhangi bir tuşa basılacakmı yoksa kendisi otomatik olarak 3d mi oynatıyor..
    4-ayrıca varsayalım oynatıcı aldık..sesi televizyondan alıcaz..tatminkarmı..eğer bi home cinema almam gerekiyorsa 3dbluray oynatıcılı home cineme için ne tacsiye edersiniz...

5-http://www.hdarsivi.com/hd-arsivi-dukkan/1146-harddisk-dolumu-720p-1080p-dual-bluray-turkce-3d-sbs.html
    böyle bir site buldum..bu arkadaşa hard diskimi gönderip geri aldığımda içindeki filmleri 3d görme şansım varmı..mutlaka uzantısı halfsbs mi olması lazım?
    6-dts uzantılı filmin sesini ac3 formatına çevirmek için hangi programı kullanmam lazım..amatörlüğüm için özür dilerim..ama topluca bütün sorularımın cavabı için bi çözüm yeri bulamadım..saygılarımla..

1- evet hdd ye attığınız filmi usb den oynatabiliyorsunuz fakat dts sesleri çözemiyor tv. ac3 olması gerekiyor.
    2- 400-500 tl sadece bluray playera vereceğinize gidip 2. el ps3 almanızı tavsiye ederim belki daha ucuza bile bulabilirsiniz aynı şekilde hem wi-fi side var.
    3- kumandadaki 3d tuşuna basıp filmin şekline göre yan yana alt alta vs seçeneklerden uygun olanı seçmeniz yeterli olacaktır.
    4- bana kalırsa tv nin dahili hoperlorleri yeterli değil ama bu tatmin olma olayı kişiden kişiye değişiklik gösterir
    5- evet arkadaş 3d filmleri parayla hd nize atacağını yazmış sitede. filmleri oynatabilirsin fakat halfsbs gibi bir uzantı zaten mevcut değik. onu bir ek bilgi olarak düşünün DVDRip gibi yani videonun şeklini şemalini anlatıyor size.
    6- dts yi ac3 e çevirmek için phoenix adlı üyenin gayet başarılı resimli anlatımı :http://forum.donanimhaber.com/m_36747324/tm.htm

• LW4500 de 3D için bugün 2 tane dosya indirdim.

LG 3D Demo 1080p Half-SBS AC3.mkv
    Monsters Vs Aliens Bob's Big Break 3D 1080p Half-SBS AC3.mkv

ilk dosyayı izleyebiliyorum ancak ikinci dosyayı açmaya çalıştığımda geçersiz dosya mesajı veriyor. Dosyayı bilgisayarda VLC ile açabiliyorum. Nedendir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freelander00

LW4500 de 3D için bugün 2 tane dosya indirdim.

LG 3D Demo 1080p Half-SBS AC3.mkv
    Monsters Vs Aliens Bob's Big Break 3D 1080p Half-SBS AC3.mkv

ilk dosyayı izleyebiliyorum ancak ikinci dosyayı açmaya çalıştığımda geçersiz dosya mesajı veriyor. Dosyayı bilgisayarda VLC ile açabiliyorum. Nedendir bilgisi olan var mı?

codeclerle ilgili bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum fakat emin değilim...
  • Normalde açması gerekiyor. Dosyayı indirirken sorun olmuş olabilir. Tekrar indirmenizi öneririm veya farklı bir dosya indirin
  • indirdiğiniz videolarda 3d kalitesi nasıl acaba?çünkü blue ray player kadar iyi derinlik vermez diyorlarda?
  • Acaba bu modelde güncelleme usb den yapılabiliyormu ?
  • quote:

indirdiğiniz videolarda 3d kalitesi nasıl acaba?çünkü blue ray player kadar iyi derinlik vermez diyorlarda?

LG 3d demo half-sbs dosyasını indirip izlemenizi tavsiye ederim, boyutu 260-270 mb kadar. İnanılmaz 3d efektleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carousal

quote:

indirdiğiniz videolarda 3d kalitesi nasıl acaba?çünkü blue ray player kadar iyi derinlik vermez diyorlarda?

LG 3d demo half-sbs dosyasını indirip izlemenizi tavsiye ederim, boyutu 260-270 mb kadar. İnanılmaz 3d efektleri var.

bende indirdim dediğiniz video yu ancak ses çıkmıyor bazı yerlerde sadece acayip sesler geliyor nedeni nedir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_gezer

quote:

Orijinalden alıntı: carousal

quote:

bende indirdim dediğiniz video yu ancak ses çıkmıyor bazı yerlerde sadece acayip sesler geliyor nedeni nedir sizce ?

dosya bozuk bende oynatamadım

googlede 3d half sbs 1080 p diye torrent aratıp torrent indir altyazı koy izle

• Bende de ses gelmedi ancak, bu kısa videoda sesten ziyade 3d efektleri için tavsiye etmiştim. 3d efektleri pek etkileyici gelmedi galiba size.
  • Arkadaşlar bazı film ve videolar farklı ses formatında yada dts destekli oluyor,bu yüzden televizyonda sesi alamıyorsunuz
    bu tür filmleri hardiske atıp usb'yle televizyona bağladığınızda benim gibi ses konusunda problem yaşarsanız(desteklenmeyen ses ibaresi vs..gibi)yapmanız gereken şey şudur: filmin ses formatını değiştirmek,(dts to ac3)
    aşağıda kullanımı oldukça basit bir program veriyorum(işletim sisteminiz 32 or 64bit hangisiyse) uygun olanı indiriniz..
    Nasıl kullanılacağıyla ilgili resimleri inceleyin..ardından tek yapmanız gereken "start" tuşuna basmak..
    http://www.videohelp.com/download/mkv2ac3_32bits_ver133.zip
    http://www.videohelp.com/download/mkv2ac3_64bits_ver133.zip

ama her ihtimale karşı filmin orjinalini yedeklemeyi unutmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampir Masquerade -- 9 Temmuz 2011; 18:21:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampir Masquerade

Arkadaşlar bazı film ve videolar farklı ses formatında yada dts destekli oluyor,bu yüzden televizyonda sesi alamıyorsunuz
    bu tür filmleri hardiske atıp usb'yle televizyona bağladığınızda benim gibi ses konusunda problem yaşarsanız(desteklenmeyen ses ibaresi vs..gibi)yapmanız gereken şey şudur: filmin ses formatını değiştirmek,(dts to ac3)
    aşağıda kullanımı oldukça basit bir program veriyorum(işletim sisteminiz 32 or 64bit hangisiyse) uygun olanı indiriniz..
    Nasıl kullanılacağıyla ilgili resimleri inceleyin..ardından tek yapmanız gereken "start" tuşuna basmak..
    http://www.videohelp.com/download/mkv2ac3_32bits_ver133.zip
    http://www.videohelp.com/download/mkv2ac3_64bits_ver133.zip

ama her ihtimale karşı filmin orjinalini yedeklemeyi unutmayın..

Çok güzelmiş. İzninle LG Cinema 3D TV konusunun ilk mesajına senden alıntı olarak ekliyorum bunu, bu seriden TV alan çok kişi var ve DTS sorunu yaşıyoruz çoğumuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 11 Temmuz 2011; 10:25:51 >

• Bu başlık süper oldu benim için. Sadece film değil ama oynadığımız oyunlardan da bahsedelim. Mesela ben en son Alice: Madness Returns'ü bitirdim ve resmen hayran kaldım 3D performansına. Şiddetle tavsiye ediyorum oynamanızı.

Heh, illegal paylaşımda bulunmayayım ama ben steam'den satın aldım. Fiyatı gayet uygun zaten.
  • arkdşlar ben 3d film indirdim örn avatar half sbs popcorna atıyorum altyazıyıda dayadığım zaman saçma bir görüntü oluşuyor okuyamıyorsun bu sorunu nasıl çözebiliriz?
  • Altyazıyı 3D subtitle gibi işlevi olan programlarla dönüştürmek gerekiyor sanırım. Ben altyazı kullanmıyorum izlerken ama ana konuda bir arkadaş bu konudan söz edip, bir program tavsiye etmişti. 3D Subtitler olması gerek programın ismi.
  • evet biliyorum o probramı 3D Subtitler bu yapıyor ama bu programın çıktı olarak ürettiği altyazıyı da bendeki popcorn A110 desteklemiyor bana direk filme 3D olarak yapıştıracak bir program lazım sanırım bilgisi olan arkadaşlar vardır umarım ? ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.