Şimdi Ara

LG M227WD hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG M227WD için düşünceleriniz nedir ?

Uzun süre bilgisayar başında oluyorum günde enaz 5-6 saat destop uygulamalar kullanıyorum.
    Klavye mesafem 1m kadar olacak.

Bu modeli alırsam odamdaki TV dende kurtulurum, akşamları TV ve film gibi işleride bu cihazdan hallederim diye düşünüyorum.
    Film için divx, mkv gibi formatlardan DARK MEDIA CENTER (DKMPMANIA-W) cihazını kullanacağım.

Ne dersiniz uygun bir seçim olurmu ?

Teşekkürler..

• Bence gayet uygun bir seçim.

1080p Full HD-TV/Monitör, 2x HDMI, DVI, VGA, Component kablo girişleri, RCA giriş, 2x Scart, Uydu bağlantı noktası ve Optik ses girişi. Yanında kumandada geliyor. Dark Media Center cihazı hakkında bir bilgim yok ancak monitörde her türlü giriş olduğu için bağlamakta problem yaşamazsınız.

Tam Fiyat/performans ürünü bence bu monitör.

Bende PC, PS2, PS3 ve Xbox 360 cihazlarımı aynı anda bağlamak için bu monitörü almayı planlıyorum.

Tasarımıda gayet güzel. Tavsiye ederim

LG M227WD hakkında

LG M227WD hakkında

• Bende bir sürü özelliğine bakarak almıştım ama hayal kırıklığı oldu sayılır. Dizüstü bilgisayarımı HDMI üzerinden bağladığım da görüntü ekrana tam oturmadı. TV izlerken 4:3 yayınlarda ekran ayarını 4:3 yaptığıma 5-10 dk sonra tekrar 16:9 ekran moduna geri dönüyor. Aynı şekilde ışık kontrast gibi ayarları da ne kadar değiştirsem 5-10 dk sonra eski ayarlara dönüyor. Yeni yazılımıvarmı diye araştırdım ama bulamadım. PC Monitörü olarak kullanımda bir sorun yok sayılır, film izlemeye gelince görüntü kalitesi hiçte başarılı değil. Sırf Full HD ve küçük olduğu için almıştım fakat film izlerken 19" samsung monitörümü arıyorum.

Yabancı bir forumdan incelemesihttp://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=17988776&page=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resler -- 2 Mayıs 2010; 16:59:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips Fw855C Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    SAMSUNG UE40ES6340 Hakkında Yorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.