Şimdi Ara

LG M2762D 27'' Full Hd Tv+Monitor Kullanıcılar ilk sayfada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
3
Favori
56.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam sipariş verdim bende vatandan songün dü %20 indirim vardı 800 TL ye geldi.
  • @wilym@n ben monitörü direkt olarak ekranın vga girişine ekran kartının ise dvi dönüştürücü ile DVI-I girişine bağlıyorum hiçbir sorun yok görüntü gayet güzel ancak dün gittim iki ucuda DVI-D olan bir kablo aldım ve bağladım bilgisayarı açınca renkler birbirine girdi. Acaba hangi bağlantı türü ile bağlasam daha hızlı ve güzel görüntü elde ederim. Hdmi dvi önermişsin ancak tam bir performans alabiliyor musun, sadece dvi hdmi dönüştürücü alıp bunu dün aldığım iki ucu dvi-d olan kabloya bağlasam bir problem yaratır mı sence? Ek olarak kullanma klavuzunda bilgisayarı monitörün hdmi girişine bağlarsanız tanımaz diyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 1 Nisan 2010; 11:29:14 >
  • hayırlısı olsun film ve oyun için almişsanız büyük ekranlar gercekten iyi oluyor. darısı başimiza hala bekliyoruz
  • Gerçekten çok memnunum üründen darısı sizin başınıza film, oyun ve televizyon özelliği için aldım. Tavsiye ederim birde bilgisayara yüksek performans için nasıl bağlayacağımı çözebilirsem çok daha memnun kalacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 1 Nisan 2010; 16:22:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz802

arkaaşlar kaç adet hdmi girişi var??Benimkinde 1 adet var , normalde 2 olması gerekmiyor mu???

2 tane HDMI girişi olması gerekiyor. genel özelliklerinde öyle yazıyor. benimkinde 2 tane.
  • benimkinde 1 adet var , monitorun arkasında var.
  • paniğe gerek yok arkadaşlar bende baktım arkasında bir tane var ama kulaklık girişinin ordan arkaya doğru yandan bakın bir giriş daha var kart girişinin yanında :)
  • Vatan daki bu kampanyalar ne sıklıkla oluyor? Fiyat şu an 879- TL görünüyor fakat online satışlarda sanırım. Dükkandan alsak ne olur?
  • ben en son sordugumda 844 TL idi bi fark yok. ordanda alirsin internettende ama tabii magazaya gidip test edip görmek daha mantikli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkal

paniğe gerek yok arkadaşlar bende baktım arkasında bir tane var ama kulaklık girişinin ordan arkaya doğru yandan bakın bir giriş daha var kart girişinin yanında :)

dediğin yerde hdmi girişi var fakat kapalı bir durumda , anlayamadım bende???
  • kapalı derken nasıl kapalı...

Bu arada uzun uğraşlar sonucu VGA yerine alternatif bağlantı türünü yaptım bugün wilym@n sağolsun ekrankartının HDMI monitörün DVI girişine hdmi to dvi kablo ile bağlayarak hallettim
  • Film izlerken HDMI bilgisayar kullanırken DVI kullanıyorum HDMI bağlantının renkleri çok hoş geldi ama dvi da yazılar vs. çok keskin oluyor HDMI da sanki bulanık gözüküyor.
  • @prud Dvi derken bağlantı ne tür kablo ile yaptın iki ucu dvi olan kablo ile mi?
  • Merhabalar,

Uzun araştırmalar sonunda ve sizlerin de tavsiyesiyle bu monitör/tv'den ben de aldım. Şimdilik HİÇ memnun değilim ama. Sizlerin yardımlarını bekliyorum bu konuda.

Sorun şu: HDMI'dan görüntü alamıyorum. Ne bilgisayarı bağladığımda alabiliyorum (HD5750, HDMI portlu ekran kartıyla), ne de PS3'ü bağladığımda. Hiçbir şekilde HDMI üzerinden görüntü gelmiyor. Hep "No Signal" uyarısını alıyorum, ve simsiyah bir ekran. Kablo takılı olduğunu görüyor ama sistem, hangi girişe taktıysam (HDMI 1, HDMI 2) o daha koyu bir renk olarak gözüküyor input sayfasında. Ama ne yaparsam yapayım görüntü alamadım. Hadi dedim belki PC desteklemediği de yazıyor kitapçığında, PS3 deneyeyim. Gittim arkadaştan çalışan bir PS3 ve çalışan bir HDMI kablosu ödünç aldım, sonuç "0", "No Signal". PS3 resetleme, 5 saniye basılı tutma, composite bağlayıp ayarları HDMI'a falan çevirme, her şeyi denedim ve hiçbir sonuç alamadım. Yok, olmuyor, ve inanılmaz moralim bozulmuş durumda. İade etmeyi bile düşünmekteyim şu an.

Amacım burada ürünü kötülemek değil, sadece böyle bir sorunla karşılaştım, ve sizlerden yardım bekliyorum. Çok teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: oandic

Merhabalar,

Uzun araştırmalar sonunda ve sizlerin de tavsiyesiyle bu monitör/tv'den ben de aldım. Şimdilik HİÇ memnun değilim ama. Sizlerin yardımlarını bekliyorum bu konuda.

Sorun şu: HDMI'dan görüntü alamıyorum. Ne bilgisayarı bağladığımda alabiliyorum (HD5750, HDMI portlu ekran kartıyla), ne de PS3'ü bağladığımda. Hiçbir şekilde HDMI üzerinden görüntü gelmiyor. Hep "No Signal" uyarısını alıyorum, ve simsiyah bir ekran. Kablo takılı olduğunu görüyor ama sistem, hangi girişe taktıysam (HDMI 1, HDMI 2) o daha koyu bir renk olarak gözüküyor input sayfasında. Ama ne yaparsam yapayım görüntü alamadım. Hadi dedim belki PC desteklemediği de yazıyor kitapçığında, PS3 deneyeyim. Gittim arkadaştan çalışan bir PS3 ve çalışan bir HDMI kablosu ödünç aldım, sonuç "0", "No Signal". PS3 resetleme, 5 saniye basılı tutma, composite bağlayıp ayarları HDMI'a falan çevirme, her şeyi denedim ve hiçbir sonuç alamadım. Yok, olmuyor, ve inanılmaz moralim bozulmuş durumda. İade etmeyi bile düşünmekteyim şu an.

Amacım burada ürünü kötülemek değil, sadece böyle bir sorunla karşılaştım, ve sizlerden yardım bekliyorum. Çok teşekkürler şimdiden.

@oandic bende ps3 yok ama bilgisayarı (ati 5850) ilk olarak vga bağlamıştım görüntü gayet iyiydi bir kötülüğü yoktu ancak sonra araştırdım, DVI bağlantıda daha güzel görüntü elde edildiğini duydum gönül isterdiki hdmi bağlayım ancak ekran pc de hdmi bağlantıyı desteklemiyor yazıyordu kitapçığında neyse sonra gittim DVI aldım. İki tarafı 24+1 pin olan DVI-D bağlantı kablosu ancak ne yaptıysam ekrandan görüntü alamadım başta aldım ancak renkler birbirine girdi bende kapadım. Sonra wilym@n sağolsun burdaki tavsiyesini dinleyip dvi-hdmi kablosu aldım ekran kartının hdmi girişine tv nin ise dvi girişine bağladım ve görüntü var çok farketmiyor masaüstünde ama oyunlarda farkedeceğini düşünüyorum bugün bad company 2 ile deneyip buraya resimlerini koyarım. Ancak PS3 de nasıl bağlayacağın ile ilgili bilgiye sahip değilim ama LG m2794 kullanan arkadaşların açtığı bir sayfa var orada belki bilgi bulabilirsin çünkü gözüme ilişmişti ps3 için bağlantı önerisi isteyen kaldı ki o tv de olursa bunda hayli hayli olur çünkü bu ondan daha sonra piyasaya çıktı. Umarım yardımcı olabilimişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 2 Nisan 2010; 9:58:00 >

• @oandic,kendim toshiba hddvd bağladım hdmı girişlerinden sorunsuz kullanıyorum input'dan seçimi yapıyorum ve görüntüyü alıyorum bir yerde terslik var sanırım,olmadı aldığınız yere götürür baktırırsınız.
  • bende 4890 var her 2 ucu DVI kablo ve her iki ucu HDMI kablo ile 2 girişi de kullanıyorum film izlerken inputtan hdmi seciyorum desktopta dvi seciyorum. eğer HDMI dan görüntü gelmiyorsa bence ekrandan kaynaklı bir problem var. Bir de sol yanda bulunan HDMI kalo icin manual'de not for PC yazıyordu arkadakini denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prud

bende 4890 var her 2 ucu DVI kablo ve her iki ucu HDMI kablo ile 2 girişi de kullanıyorum film izlerken inputtan hdmi seciyorum desktopta dvi seciyorum. eğer HDMI dan görüntü gelmiyorsa bence ekrandan kaynaklı bir problem var. Bir de sol yanda bulunan HDMI kalo icin manual'de not for PC yazıyordu arkadakini denemenizi tavsiye ederim.

her iki ucu dvi kablo ile bağladığında bir problem yaratmadı mı bende inanılmaz kötü oldu. bu arada ekran kartının dvi girişide dvi-i acaba bende neden ekran gitti. acaba kablo mu kalitesizdi 19,90 a electroworldden almıştım iki tarafıda dvi-d dual erkek
  • bugun bu monitore baktım renkler biraz soluk gibi geldi :S sanirim W2486L yi beklemeliyim . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

bugun bu monitore baktım renkler biraz soluk gibi geldi :S sanirim W2486L yi beklemeliyim . . .

Kesinlikle soluk değil tavsiye ederim bu monitörü o orada yaptıkları ayarlardan kaynaklanıyor çok canlı renkler. Ama tabi tercih size kalmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.