Şimdi Ara

LG marka lcd monitörün ayağı çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
26.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • L194WT model 19 inç lcd monitörümü kutusuna koyup başka bir yere götürmek istedim. bunun için ayağını çıkarmaya çalışıyorum ama ne yaptıysam olmuyor. kullanım klavuzunda altındaki standı sağa çekerek çıkartın diyor ama ne sağa ne sola milim oynamıyor ayak. bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. teşekkürler..

• Yapay Zekanın Yanıtı

LG LCD Monitör Ayak Sökme Rehberi

LG LCD monitörün ayağını çıkarmakta zorlanıyorsan, işte izlemen gereken adımlar:

• Monitörü düz bir yüzeye yerleştir. Ekranı çizmemek için monitörün altına yumuşak bir bez koyabilirsin.
    • Monitör ayağının altındaki vidaları bul. Vidalar genellikle ayak desteklerinin tabanında bulunur.
    • Vidaları sökmek için uygun bir tornavida kullan. Vidalar sıkıca takılmış olabilir, bu nedenle nazikçe güç uygulaman gerekebilir.
    • Ayak desteklerini yukarı doğru kaldır. Vidalar söküldükten sonra ayak desteklerini monitörden dikkatlice kaldırabilirsin.
    • Ay ayaklarını monitörden çıkar. Ayaklar genellikle ayak desteklerine takılıdır. Ayakları çıkarmak için desteklerden kaydırabilirsin.

Ay ayaklarını takmak istiyorsan, bu adımları ters sırada uygulaman yeterlidir.

İpuçları:

• Vidaları sökerken çok fazla güç uygulamaktan kaçın.
    • Ekranı çizmemek için monitörü düz bir yüzeye yerleştirmeyi unutma.
    • Ayakları çıkarırken nazikçe hareket et.
    • Monitöre zarar verebileceği için tornavida kullanırken dikkatli ol.

Bu adımları izleyerek LG LCD monitörün ayağını kolayca çıkarabilir ve takabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sen mi takmistin ayagi...yoksa kendinden oylemiydi?...ilginc bir durum..
  • ben taktım ya takmaz olaydım. altında duran yuvalak standla monitöre bağlı ucu birleştirmek için bi parçayla geliyor monitör. parça dediğim dikdörtgen prizma şeklinde içi boş bir boru gibi. yukardan monitörü yerleştiriyorsunuz alttan standı. ve sanırım sonsuza kadar öyle kalıyor. artık umudu kestim ayağıyla bütünleşik tek bir parça olarak kabul edip monitörü öyle taşıyacağım..
  • harbiden ilginc bir durum...gulermisin aglarmisin durumu
    neyse kolay gelsin yapisik ikizler gibi olmus hee
  • bu sorunu bende yaşadım. Bir internet sitesinden almıştım bu monitörü sonra montajını yaptım. açınca ölü piksel olduğunu gördüm ve iade etmek için geri göndereyim dedim. o da ne baktım ayak çıkmıyor. epey uğraştım alt tablayı güç bela söktüm. sökerken tablanın altında ara parçanın girdiği tırnakları esnetere çıkardım. Fakat ara parçayı monitöre bağlayan kısmı sökemedim. tabi paketlerken sorun oldu. firmaya böylece gönderdim. onlarda ara parçayı sökemediklerini söylediler. bu nedenle iade konusunda büyük sıkıntı yaşadım. neyseki sonunda iadeyi kabul ettiler. ama bu monitörün ayak bağlantısı ve piksel konusunda sorunları var. kimseye tavsiye etmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

harbiden ilginc bir durum...gulermisin aglarmisin durumu
    neyse kolay gelsin yapisik ikizler gibi olmus hee

Hocam ben de dün bizim monitörü Vatan'a götürürken standı sökemedim, üzerinde götürdüm... Geri getirirken de Vatan'da ki teknik servis elemanı sökemedi... Yine o şekilde geri getirdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 23 Ocak 2008; 17:15:11 >

• arkadasim monitorlerle ilgili gezinirken karsima soyle birsey cikti sanirim senin soruna care olabilir bak resimlere.....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 25 Ocak 2008; 18:47:13 >

• quote:

arkadasim monitorlerle ilgili gezinirken karsima soyle birsey cikti sanirim senin soruna care olabilir bak resimlere.....................

Hocam bunlar zaten LG'nin sitesinde yayınlanan kullanma kılavuzu fotoğrafları...

Bu da linki (Türkçesi 3. sayfada):http://tr.lge.com/products/mobile/mobil/sidemenu.do?action=list&group_code=050102&list_code=PRD_MANU&target=manu&categoryId=050102&modelCategoryId=050102&parentId=05&gcscId=MNT&paramModelCode=L204WT-SF

Buna göre de olmuyor... Bak sen de dene muhtemelen yapamayacaksın...

• quote:

arkadasim monitorlerle ilgili gezinirken karsima soyle birsey cikti sanirim senin soruna care olabilir bak resimlere.....................

şu ana kadar gördüğüm en açıklayıcı resimler bunlar oldu. lakin bu model benimkinden farlı biraz benimkinde ayağın tırtıklı kısmı önde kalıyor arka kısmı düz ve hiç oynayan parça yok. belki de benimkinde önden ayağın görünmeyen yerinden bişeyler yaparak ayırmak gerekiyordur. deneyip tecrübelerimi paylaşacağım. teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellabout

quote:

şu ana kadar gördüğüm en açıklayıcı resimler bunlar oldu. lakin bu model benimkinden farlı biraz benimkinde ayağın tırtıklı kısmı önde kalıyor arka kısmı düz ve hiç oynayan parça yok. belki de benimkinde önden ayağın görünmeyen yerinden bişeyler yaparak ayırmak gerekiyordur. deneyip tecrübelerimi paylaşacağım. teşekkürler..

Arkadaşım bir üstteki mesajımda verdiğim linke git... Kendi monitörünün kullanma kılavuzunu bul ve indir... Maalesef bu kılavuz monitörün üzerinde verilmiyor... Ben indirdim ama işe yaramadı... Belki çok güç uygulamam gerekiyor ama onu uygulamaya da çekiniyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: hellabout

quote:

umarim olur yoksa gercekten izdirap duvara asarken bile sorun cikarir
    pulstar valla bence ufak bir teknigi var bu resimlerde gizli olabilir iste...

not:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 26 Ocak 2008; 1:33:09 >

• Hocam bizim sehpa bağlantısı yukarıda fotolarını koyduğun modelden çok farklı...

Daha önce bizim monitörün başlığına eklediğim arka panel fotoğrafına bak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 26 Ocak 2008; 3:04:14 >
  • Merhaba konuyu hortlatıyorum ama .Birilerinin içine yarayacak bir bilgidir diye yazmak istedim .Yukarıda fotografı bunulan monitörün aynısından sattım geçtiğimiz günlerde .
    Ve satarken ayağı söküp kutuya koymakta bende çok sıkıntı yasadım .Ayak iki parçadan oluşuyor alt taban kolayca çıkıyor fakat orta gövde kısım çok zorluyor onu çıkarmadan da kutuya girmiyor .
    LG o kısmı tek sokumluk yapmış arkadaşlar 4 tane tırnak var ve geri dönüşü yok yani giriyor ve çıkaramıyorsunuz .Şansınız varsa sağa sola hareket ettirerek çok zorlayarak çektiğinizde çıkabilir ve ben şanslıydım ki çıkardım :) Ayak çıktıktan sonra gördüm tabi tırnakları ve paylaşmak istedim umarım işinize yarar .
    İyi forumlar
  • Ayağın arkasında tırnak var tırnağı itince çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbiden ilginc bir durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.