Şimdi Ara

LG mi, Samsung mu ? ÇOK ÖNEMLİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben eve TV alacağım ama LG mi alsam Samsung mu alsam bilemedim.

Şimdi aradığım özellikler:

- 3D olacak.
    - Smart TV olacak.
    - Full HD olacak.
    - Kanal değiştirirken ve internette dolaşırken TV kasmayacak. (Bu sorun Hz ile ilgili sanırım.)
    - Titreme olmayacak. İzlerken mükemmel HD ve 3D kalitesine çok önem veririm.
    - Bulutlanma olmayacak.
    - 3D gözlük kullanışlı olacak.

Benim bu TV'yi kullanacağım alanlar:

- Playstation ya da PC'yi HDMI ile bağlayıp oyun oynayacağım.
    - 3D film - dizi izleyeceğim. Özellikle aksiyon filmleri izlerken görüntüde titreşim falan olursa benim için kötü olur.

Özellikle üzerinde durduğum TV'ler :

- LG 47LA620S
    - LG 42LA640S
    - LG 42LA740S (Bunu 800 Hz (MCI) olduğu için istiyorum.)
    - SAMSUNG 40F6800 FHD
    - SAMSUNG 46F6800 FHD

Benim aradığım özelliklere göre en iyi seçenek LG gibi duruyor ama Samsung diyenler de çoğu konuda haklı.

Yardımlarınızı bekliyorum..

• şuanda lg kullanıyorum tavsiye ederim
  • 55''LG 860V aldım istediğin performansları fazlası ile karşılıyor bulabilirsen küçük ekran alabilirsin tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: realjonturk

55''LG 860V aldım istediğin performansları fazlası ile karşılıyor bulabilirsen küçük ekran alabilirsin tavsiye ederim

55 inç çok büyük değil mi ya :D Bizim salon 55 inçi kaldırmaz :D Ama ben 42 inç ile 47 inç arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteruzaldı

quote:

55''LG 860V aldım istediğin performansları fazlası ile karşılıyor bulabilirsen küçük ekran alabilirsin tavsiye ederim

55 inç çok büyük değil mi ya :D Bizim salon 55 inçi kaldırmaz :D Ama ben 42 inç ile 47 inç arasında kaldım.

Benim salonda kucuk. 55 inc aldim. Oda bozuk cikti. Degisecek. Yine 55 bakiyorum.
    3d de 55 bile kucuk geliyor. Eger maddi sorunuz yoksa 55 bakin.
    3d de lg samsungdan daha iyi. Hem pasif olmasi bence artisi. Gozlukleri ucuz. Benim cocuklar gibi kucuk cocuklari olanlar icin onemli ucuz olmasi. Gozlukleri hemen hallediyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

quote:

quote:

Benim salonda kucuk. 55 inc aldim. Oda bozuk cikti. Degisecek. Yine 55 bakiyorum.
    3d de lg samsungdan daha iyi. Hem pasif olmasi bence artisi. Gozlukleri ucuz. Benim cocuklar gibi kucuk cocuklari olanlar icin onemli ucuz olmasi. Gozlukleri hemen hallediyorlar

Valla biz en fazla 2500. Yukarısı çok zorlar :) O yüzden ilgilendiğim TV'leri de yazdım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

quote:

quote:

Valla biz en fazla 2500. Yukarısı çok zorlar :) O yüzden ilgilendiğim TV'leri de yazdım.

Eger lg de karar kilarsan la740 ve ust modelleri bakin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lg al özelik neymiş gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkez20

lg al özelik neymiş gör

Derken ?

• quote:

Beyler ben eve TV alacağım ama LG mi alsam Samsung mu alsam bilemedim.

- 3D olacak.
    - Smart TV olacak.
    - Full HD olacak.
    - Kanal değiştirirken ve internette dolaşırken TV kasmayacak. (Bu sorun Hz ile ilgili sanırım.)
    - Bulutlanma olmayacak.

- 3D film - dizi izleyeceğim. Özellikle aksiyon filmleri izlerken görüntüde titreşim falan olursa benim için kötü olur.

- LG 47LA620S
    - LG 42LA640S
    - SAMSUNG 40F6800 FHD
    - SAMSUNG 46F6800 FHD

Benim aradığım özelliklere göre en iyi seçenek LG gibi duruyor ama Samsung diyenler de çoğu konuda haklı.

- 3D olacak. - 3 konusunda pasif gözlükten ötesi yok o yüzden lg panel alacaksın
    - Smart TV olacak. - smarttan zevk almak istiyosan lgnin 740v versiyonu ve üstünü alcaksınki bellek dolu sorununu yaşama
    - Full HD olacak. -full hd olmayan tv kalmadı nerdeyse
    - Kanal değiştirirken ve internette dolaşırken TV kasmayacak. (Bu sorun Hz ile ilgili sanırım.) -dediğin sorun tvnin hz sorunuyla değil görüntüyü aldığın cihazla alakalı.Örneğin kendi uydu alıcısı farklı,kablotv farklı,dsmart gibi kutular daha farklı sürelerde kanal değişimi veriyor.İnternette dolaşırkenki kasma da tamamen tvnin internet hızının ne kadarını alabiliyor ona bağlı.ben tvye hem 8mbit hem 50mbit bağladım pek bi fark olmadı.
    - Titreme olmayacak. İzlerken mükemmel HD ve 3D kalitesine çok önem veririm. -3d ve hd izlerken titreme gibi bi sorun görmedim ama diğer tvlerle kıyaslamak gerek.
    - Bulutlanma olmayacak. - bu dediğin tamamen kısmet meselesi.Benim tvde böyle bi sorun yok ama kimisinde olmuş.
    - 3D gözlük kullanışlı olacak. -3d gözlük kullanışlı olabilmesi için pasif olması şart.lginin pasif gözlükleri çok hafif hissetmiyorsun adeta ve ayrıca ben normalde gözlüklü olduğum için lgnin yapmış olduğu klipsli çerçevesiz gözlük aldım süper.

- Playstation ya da PC'yi HDMI ile bağlayıp oyun oynayacağım. -pcdeki ekran kartı cacık olduğu için henüz test edemedim.
    - 3D film - dizi izleyeceğim. Özellikle aksiyon filmleri izlerken görüntüde titreşim falan olursa benim için kötü olur. -3d film izlersin ama 3d dizi var mı piyasada bilemiyorum.Filmlerde çok kısıtlı sayıda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolfear

quote:

Beyler ben eve TV alacağım ama LG mi alsam Samsung mu alsam bilemedim.

- 3D olacak.
    - Smart TV olacak.
    - Full HD olacak.
    - Bulutlanma olmayacak.

- LG 47LA620S
    - LG 42LA640S
    - SAMSUNG 40F6800 FHD
    - SAMSUNG 46F6800 FHD

- 3D olacak. - 3 konusunda pasif gözlükten ötesi yok o yüzden lg panel alacaksın
    - Smart TV olacak. - smarttan zevk almak istiyosan lgnin 740v versiyonu ve üstünü alcaksınki bellek dolu sorununu yaşama
    - Full HD olacak. -full hd olmayan tv kalmadı nerdeyse
    - Kanal değiştirirken ve internette dolaşırken TV kasmayacak. (Bu sorun Hz ile ilgili sanırım.) -dediğin sorun tvnin hz sorunuyla değil görüntüyü aldığın cihazla alakalı.Örneğin kendi uydu alıcısı farklı,kablotv farklı,dsmart gibi kutular daha farklı sürelerde kanal değişimi veriyor.İnternette dolaşırkenki kasma da tamamen tvnin internet hızının ne kadarını alabiliyor ona bağlı.ben tvye hem 8mbit hem 50mbit bağladım pek bi fark olmadı.
    - Titreme olmayacak. İzlerken mükemmel HD ve 3D kalitesine çok önem veririm. -3d ve hd izlerken titreme gibi bi sorun görmedim ama diğer tvlerle kıyaslamak gerek.
    - Bulutlanma olmayacak. - bu dediğin tamamen kısmet meselesi.Benim tvde böyle bi sorun yok ama kimisinde olmuş.
    - 3D gözlük kullanışlı olacak. -3d gözlük kullanışlı olabilmesi için pasif olması şart.lginin pasif gözlükleri çok hafif hissetmiyorsun adeta ve ayrıca ben normalde gözlüklü olduğum için lgnin yapmış olduğu klipsli çerçevesiz gözlük aldım süper.

- Playstation ya da PC'yi HDMI ile bağlayıp oyun oynayacağım. -pcdeki ekran kartı cacık olduğu için henüz test edemedim.
    - 3D film - dizi izleyeceğim. Özellikle aksiyon filmleri izlerken görüntüde titreşim falan olursa benim için kötü olur. -3d film izlersin ama 3d dizi var mı piyasada bilemiyorum.Filmlerde çok kısıtlı sayıda var.

Sağol :) Ben la740 ile la860 arasında kaldım. Çünkü la740 gerçek hz 100, la860 gerçek hz 200

• 860da entegre kamera var işine lazımsa kamerayı tek başına almaya kalksan 100tl ve lg almak zorundasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.