Şimdi Ara

LG Nanocell vs. Samsung Crystal UHD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

LG NanoCell ve Samsung Crystal UHD Televizyonlar: Bir Karşılaştırma

4K televizyon satın almayı düşünüyorsanız, LG NanoCell ve Samsung Crystal UHD televizyonlar karşı karşıya gelmeniz gereken iki seçenek. İkisi de gelişmiş görüntü kalitesi ve özellikler sunar, ancak kendi avantajları ve dezavantajları vardır. Bu karşılaştırmada, LG NanoCell ve Samsung Crystal UHD televizyonların özelliklerini inceleyecek ve hangisinin sizin için doğru seçim olduğunu belirlemenize yardımcı olacağız.

Panel Teknolojisi

LG NanoCell televizyonlar, bir nanometre boyutundaki kristal parçacıklarıyla kaplanmış bir LCD panel kullanır. Bu parçacıklar, daha geniş bir renk yelpazesi ve daha yüksek kontrast oranı sağlar. Samsung Crystal UHD televizyonlar ise, daha???? bir LCD panel kullanır.

Renk Gamı

NanoCell teknolojisi sayesinde LG NanoCell televizyonlar, Samsung Crystal UHD televizyonlardan daha geniş bir renk gamı ??sunar. Bu, daha canlı ve gerçekçi görüntülerle sonuçlanır.

Kontrast Oranı

LG NanoCell televizyonlar, Samsung Crystal UHD televizyonlardan daha yüksek bir kontrast oranına sahiptir. Bu, daha derin siyahlar ve daha parlak beyazlar anlamına gelir.

Görüş Açısı

Samsung Crystal UHD televizyonlar, LG NanoCell televizyonlardan daha geniş bir görüş açısına sahiptir. Bu, geniş bir grupla televizyon izlerken bile herkesin net bir görüntü elde edebileceği anlamına gelir.

Özellikler

Hem LG NanoCell hem de Samsung Crystal UHD televizyonlar, HDR (Yüksek Dinamik Aralık) ve MEMC (Hareketli Görüntü Takip??ı) gibi bir dizi özelliği destekler. HDR, daha geniş bir parlaklık ve renk aralığı sağlar, MEMC ise hızlı hareket eden görüntülerde bulanıklığı azaltır.

Fiyat

LG NanoCell ve Samsung Crystal UHD televizyonların fiyatları, modele ve boyutuna göre değişir. Genel olarak, LG NanoCell televizyonlar Samsung Crystal UHD televizyonlardan biraz daha pahalıdır.

En Uygun Hangisi?

En uygun televizyon, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Daha geniş bir renk gamı ??ve daha yüksek kontrast oranı arıyorsanız, LG NanoCell televizyonu tercih edebilirsiniz. Daha geniş bir görüş açısına ve daha uygun bir fiyata değer veriyorsanız, Samsung Crystal UHD televizyonu daha iyi bir seçim olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanmıyorum ancak araştırmalarım sonucu nano ekran daha iyi diyorlar
    Samsung kumandadan sesli türkçe dil desteklemiyor gibi farklar var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim evet öyle farklar var arada ancak nano ekranin renk orani sanırım daha iyi diye duydum bende.

• Bende ikisi arasında kaldım hangisini aldınız acaba

• Hocam merhaba,

Size tavsiyem,

LG 50NANO796
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam merhaba,

Size tavsiyem,

LG 50NANO796

hocam selamlar bu 55 inç olan ve 50 inç olan arasında fark var ve bunu grünce şaşırdım.

50 inç D-LED ve VA

55 inç E-LED ve IPS

sizce hangisi? dolby vision olayını cözemedim hangisin var falan lazım mı değil mi bilemedim de

bide bu var LG 55UN73006? NANO ya göre nasıldır.

MAKS bütcem 7 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusThEnd -- 21 Temmuz 2021; 1:41:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusThEnd

hocam selamlar bu 55 inç olan ve 50 inç olan arasında fark var ve bunu grünce şaşırdım.

50 inç D-LED ve VA

55 inç E-LED ve IPS

sizce hangisi? dolby vision olayını cözemedim hangisin var falan lazım mı değil mi bilemedim de

bide bu var LG 55UN73006? NANO ya göre nasıldır.

MAKS bütcem 7 bin

Alıntıları Göster
    Hocam orta düzey bir ürün işinizi görür UN73006 yerine size tavsiyem.
    LG 55UN74006
    LG 55UN81006
    Bu 2 modelden birine karar verin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

Bu mesaj silindi.

aldık diyorsunuz sonrada hediye geldi diyorsunuz hangisi doğru acaba.

birde satın aldıysanız nerden aldınız?

saygılar. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.