Şimdi Ara

Lg Nexus 4 880lira (wp + avantajix ile) Kliksa [Fırsat Bitti] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
3
Favori
15.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alamazsınız. Türkiye'de resmi olarak beyaz satışı yok diye biliyorum.

quote:

Google'ın son telefonu Nexus 4'ün Mayıs ayında piyasaya sürülen beyaz renginin stokları tükendi. Sınırlı sayıda üretilen modelin tekrar satışa çıkmayacağı belirtiliyor.
    Üretimini LG firmasının üstlendiği Google etiketli Nexus 4'un Mayıs sonunda satışa sunulan beyaz rengi Google Play Store'da tükendi. Sınırlı sayıda satışa sunulan modelin hem 8 GB hem de 16 GB'lık seçeneklerinde tüm stokların tamamen tükendiği açıklandı.
    Yapılan açıklamada satış adeti bilgisi paylaşılmazken, bir ay gibi kısa bir sürede stokların erimesi kullanıcıların beyaz renkli Nexus 4'e yoğun ilgi gösterdiği şeklinde yorumlanıyor.
    Beyaz Nexus 4'ün Google Play Store'da tekrar satışa çıkmayacağı açıklanırken ABD'de T-Mobile tarafından satışının sürdüğüne dikkat çekiliyor. Siyah Nexus 4 ise Google Play Store'dan 299 Dolar (8 GB) ve 349 Dolar (16 GB) fiyat etiketleri ile satılmaya devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

quote:

Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond

bende aldım bakalım gebzeye ne kadar sürede gelir acaba

kliksanın depo gebzede. tahminim istanbula uğrar yarın gebzeye gelir

gebzede çalıştığımdan oranın adresini verdim normalde istanbuldayım hemde kliksanın binasının çok yakınlarında bir sorun olursa elden iletmek güzel olur
  • world card ve avantajix yok bu fiyata alınırmı yoksa bayramda düşermi sizce
  • Daha fazla ucuza bulacağımızı düşünmüyorum. Optimus G alacaktım bu fırsatı görünce kaçırmadım. ben de aldım
  • Fiyat çok iyi bence kaçırmayın derim.2 GB ram olması bile almak için yeterli bir sebep :)
  • teknosa da baktı beyazı stoklarında mevcut beyazıda çok güzel be ya neden beyaz satmazlar ellerinde varken
  • Bende hizlial dan discovery siparişi vermiştim. Bu fiyatı görünce ve forumdaki yorumlarıda okuyunca nexus 4 aldım. Alan herkese hayırlı olsun.
  • Heralde bu fiyatın altını görmez Nexus 5 çıkana ve ülkemize giriş yapana kadar. O da Kasım ayını bulur.
  • Avantajix iadesini yanlış hesaplıyorsunuz. Avantajix iadeleri vergisiz fiyatlar üzerinden yapılıyor. 1200 lira civarı bir ürüne 20 lira gelmiyor bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Avantajix iadesini yanlış hesaplıyorsunuz. Avantajix iadeleri vergisiz fiyatlar üzerinden yapılıyor. 1200 lira civarı bir ürüne 20 lira gelmiyor bile.

bu ürünü aldıktan sonra avantajix de onay bekleyen para iadem 19,55 TL oldu
  • hocam telefonun artıları ve eksilerini cok hızlı olarak yazarsa biri cok sevinrim
  • orkan_pp.1 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorularının cevabı linkte

http://nexus4tr.blogspot.com/2013/06/hangi-nexus-4u-satn-almalym.html
  • Aslında evet yanlış hesaplamışım. 1000 tl'nin %2.25i 22,5 tl etmezmi ? Bi karara bağlayalımda ilk mesajı editleyeyim. Net rakam 19.55 midir ?
  • bunların serisi nedr 304 müdür arayıp soran oldumu hangi seri alınmalı *?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Aslında evet yanlış hesaplamışım. 1000 tl'nin %2.25i 22,5 tl etmezmi ? Bi karara bağlayalımda ilk mesajı editleyeyim. Net rakam 19.55 midir ?

KDV hariç tutar üzerinden olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

daha kimse çöp bu telefon alınmaz dememiş,ilginç..

çöp bu telefon , alınmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

bunların serisi nedr 304 müdür arayıp soran oldumu hangi seri alınmalı *?

müşteri hizmetlerine sordum ; "İlgili ürün siparişe istinaden stoklarımızda mevcut olan seri numarasında gönderim gerçekleştirildiğinden, seri numarasına ilişkin herhangi bir skala bulunmamaktadır. " şeklinde cevap verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Aslında evet yanlış hesaplamışım. 1000 tl'nin %2.25i 22,5 tl etmezmi ? Bi karara bağlayalımda ilk mesajı editleyeyim. Net rakam 19.55 midir ?

KDV hariç tutar üzerinden olması lazım.

aynen, 2 tane de ben aldım, adet başına avantajix 18.96 TL çıktı.

05.08.2013 Kliksa 846,61 TL 18,96 TL
  • Telefonun yanında 2 liralık pil aldım. Avantajix:
    05.08.2013 Kliksa 848,22 TL 19,01 TL Onay Bekleniyor

Bu da beruby, aynı telefon 999 lira:
    Kliksa 12-Tem-2013 10-Tem-2013 23.7000 TL Onaylanması beklenen bakiye
  • Ben 5 ay önce 1359 liraya almıştım.Bu fiyata kaçmaz nexus 4. 1 tane daha alasım geldi valla
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.