Şimdi Ara

Lg Nexus 4 880lira (wp + avantajix ile) Kliksa [Fırsat Bitti] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
3
Favori
15.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aklı olan bu fiyata bu telefonu alır 1-2 ay önce teknosadan 1400 e aldım:))
    telefon problemsiz kıldan tüyden nem kapanların yorumlarına aldanmayın canavar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

aklı olan bu fiyata bu telefonu alır 1-2 ay önce teknosadan 1400 e aldım:))
    telefon problemsiz kıldan tüyden nem kapanların yorumlarına aldanmayın canavar gibi

Basliktaki fiyata alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun beyazini nasil alabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazanın başında kaçırmıştım kampanyayı bir hafta bekleyim discovery aldım. Bugün kampanya olduğunu görünce sinir oldum tabiki ama nasip artık... Bu fiyata kaçırılmaz. :)
  • paraf maximum filan diğer kartlara göre en avantajlısı hangisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: armany

Bu telefonun özelliklerini ile fiyatı karşılaştırıldığında öne çıkan yani bu kadar cazip kılan neyi var? Takip edenler bi zahmet kısaca bilgilendirebilirmi? Bir de 2100lük batarya performansı nasıl olurki bu telefon için..

fiyatı tabikide çift çekirdel 1 gb ramli telefonlar bile 1000 lira bandında
  • bende 1 adet ürün aldım wp +avantajx ile samsung s4 beklemiştim ama lg ye nasipmiş seri 303 veya 304 gelmezse de iade ederim
  • bende aldım bakalım gebzeye ne kadar sürede gelir acaba
  • BEYLER 2 aydır kullanıyorum geçen düşürdüm cam çatladı hemen:) dikkatli kullanmaz lazım bence piyasadaki en iyi telefonlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: darugga

bende 1 adet ürün aldım wp +avantajx ile samsung s4 beklemiştim ama lg ye nasipmiş seri 303 veya 304 gelmezse de iade ederim

mrblar

bu seri işi tam olark ne oluyor acaba??

302 var 303 ve 304 mü var??

aralarındaki fark nedir??

hangileri iyi hangileri kötü ve serisini telefonun neresine bakıp anlıcaz????
  • Bende aldım telefondan simdi buna ekran koruyucu ve kılıf almak lazım kullanan arkadaşlar ne önerir acaba tavsiyelerini alsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

quote:

Orijinalden alıntı: darugga

bende 1 adet ürün aldım wp +avantajx ile samsung s4 beklemiştim ama lg ye nasipmiş seri 303 veya 304 gelmezse de iade ederim

mrblar

bu seri işi tam olark ne oluyor acaba??

302 var 303 ve 304 mü var??

aralarındaki fark nedir??

hangileri iyi hangileri kötü ve serisini telefonun neresine bakıp anlıcaz????

kutu üzerinde yazıyor diye biliyorum
  • discovery fanları sıkmaya başladı artık. nexus4 vs s3 konusuna discovery yazıyorlar beni deli ediyorlar. iyi güzel telefon da nexus4 diyoruz burda.

çok sıcak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 5 Ağustos 2013; 15:33:34 >
  • 303k da kamera güncellenmiş daha önceki sürümlerde flash, cam arka kapakta parlama yapıyormuş arada.
    304k serisindede arka kapaktaki hoparlörün yanına bir çıkıntı eklenmiş. daha önceki versiyonlarda telefon masada vs dururken hoparlör kapandıgından ses çok az duyuluyormuş.
    (okuduklarıma dayanarak söylüyorum cihazı kullanmadım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

nexus 5 çıkınca düşer. fiyatı düşmeyen cep telefonu mu var?

Iphone 5 düşmek ne kelime fiyatı artıyor

Bi insan o kadar parayı iphoneye niye verir anlamam.

Niye vermesin ki?

Bir dünya uygulama ücretsiz olunca aldım. (her gün takip ediyorum)

Ayrıca btooth ile veri transferi yapıyor mp3 & resim v.s. her cihaza gönderiyorum. Gerektiğinde görüşmeleri kayıt edebiliyorsun. Ayrıca istediğim Filmi tv ye aktarıyorum apple tv ile. Sonra apple tv ile oyunları tv ye aktarıyorum. İphone u konsol olarak kullanıyorum.

Daha yaptığım bir çok iş var. Söylemeye kalksam sabahı bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond

bende aldım bakalım gebzeye ne kadar sürede gelir acaba

kliksanın depo gebzede. tahminim istanbula uğrar yarın gebzeye gelir
  • armany kullanıcısına yanıt
    Google'ın özel üretimleri bu telefonlar.

Her sene Android üreticilerinden bir üreticiye kendi adlarına telefon ürettirip çok uygun fiyata satıyorlar.

Bu telefonlar için güncelleme vb. bir sıkıntı yok, güncelleme çıktığı anda dünyada ilk hemen bu telefonlar alıyorlar.

Ayrıca telefon herhang bir launcher vb. olmadığı ve en sade hali olduğu için çok akıcı ve en saf Android.

Özellikle yazılım geliştirmecilerin vs. bir numaralı tercihi.
  • Discovery beklerken bunu almakta güzel olur ama bütçemi çok zorlıyacak fiyatı süper ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • owen029 O kullanıcısına yanıt
    Bumper alabilirsiniz.

Mümkünse official yani resmi Google'ın ürettirdiği bumperlar var, onlardan edinin.

Hem çok şık, hem de telefonu çok iyi koruyor. Bumper harici bence herhangi bir eklemeye gerek yok, gayet güzel telefon.
  • batarya ve diğer problemleri bertaraf eden bir rom yok mu acaba nexus 4 için?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.